Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskucja] Zablokowana kamera czy warto zmienić nawyk?

BlindMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja uzywam zablokowanej. W duzym rozpierdolu w jakims tfie latwiej sie "odszukac" :D niby wystarczy nacisnac ta spacje, ale nie chce mi sie jej co chwile klikac^^

jak chce cos zobaczyc to cyk, klawisz na myszce i juz mam odblokowana.

Czyli w sumie taka hybryda, ale z wiekszym naciskiem na zablokowana :>

snikersproject1.png
Opublikowano

Najlepszym rozwiązaniem według mnie jest zoomhack z bol'a.

Daje ci takie samo pole manewru jak bys grał na odblokowanej kamerze ale nie musisz trzymac cały czas spacji bo kamera jest do ciebie przyczepiona.

Opublikowano

Ja zawsze zablokowana.. Najgorzej jak gram adc z góry, czego nienawidzę to wtedy mam problem. Wtedy czy chce czy nie, muszę grac na odblokowanej i jak tego nie ogarniam to lamie i przegrywam ^^ Nigdy jak do tej pory nie zastanawiałem się czy lepiej się gra na odblokowanej... Od początku mam lock i tak się gra dobrze ;) Cos chce sprawdzic to "Y" i klikam na mapie :)

Dlatego gra się na odblokowanej, bo gdy grasz u fioletowych, to masz ograniczony widok.

Ja nie moge zrozumiec jak mozna grac na odblokowanej bo nie moge jej ogarnać :), a ile sie do niej przyzwyczajaliscie?

1dzień wystarczy wstępnie, po tygodniu powinieneś śmigać.

Odblokowana kamera daje lepszą kontrolę mapy, a gdy macie problem to możecie przytrzymać spację by "kamera latała za wami". Zablokowana kamera jest słabo zrobiona. Czemu? Bo gdy jesteśmy fioletowymi mamy 1/2 widoczności mniej niż przeciwnik (na bocie), przyzwyczaimy się do tego i gramy adc/supp, po czym nie wiemy potem od kogo dostajemy poke (taka cait jest poza zasięgiem), nie widzimy czy ez castuje ult, etc.

Zmień nawyk na odblokowaną kamerę, nie jest to trudne a gra się dużo lepiej.

League of Legends

Opublikowano

Ja gram pół na pół, tak że nawet tego nie zauważam ^^ odblokowywuję kamerę by coś zobaczyć a zablokowuje by szybko wrócić do postaci. I tak klikam 30 razy Y na minutę :P Tak szczerze nie wiedziałbym o tym gdyby nie gra u kumpla, wtedy poprosił mnie ( możesz grać na jednej kamerze bo mnie oczy bolą) <<< Taka była ma geneza uffffff

Opublikowano

Ja gram na zablokowanej od zawsze. Wolę skupić się na graniu, zamiast walce z kamerą. Rozwiązałem ten problem instalując zoomhacka, to taki kompromis, bo widzę wszystko mając zablokowaną kamerę. Polecam ci grać na takim widoku jaki lubisz. Zanim się przyzwyczaisz to zdążysz spaść kilka lig niżej.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...