Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis Minecraft Launcherów No-Premium.

ForFi

Najlepszy Launcher według użytkowników MPCForum  

528 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki według ciebie launcher jest najlepszy?

• Shiginima Launcher (dawniej KeiNett Launcher)
    • Magic Launcher
    • MCPL Launcher
    • Mineshafter
    • Crystal Launcher
    • TinyLaucher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jeszcze ten launcher :D (tak, mam z nim sporo wspólnego)
Myślę, że przypadnie wam do gustu, naprawdę się z nim postaraliśmy, a jeszcze nie wszystkie pomysły nie są zrealizowane.
Poza tym dobry, bo POLSKI!

www.ultramc.eu

post-1196523-0-68346500-1437650060_thumb.png

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest jeszcze ten launcher :D (tak, mam z nim sporo wspólnego)

Myślę, że przypadnie wam do gustu, naprawdę się z nim postaraliśmy, a jeszcze nie wszystkie pomysły nie są zrealizowane.

Poza tym dobry, bo POLSKI!

www.ultramc.eu

Haha padłem

To co wy macie to mialem + auto instalacje forga

To ze przeczytales wiki.vg zapewne sprawilo ze mogles miec wszystkie wersje mc

Prawda jest taka ze twoj launcher wyroznia sie jedynie denna reklama (chodzi o te miesnie [ni to smieszne ni prawdziwe])

Dobra o dziwo wyglad ma ladny ale zgaduje ze pisany w vb.net lub c# co go wyklucza

Opublikowano

Haha padłem To co wy macie to mialem + auto instalacje forga To ze przeczytales wiki.vg zapewne sprawilo ze mogles miec wszystkie wersje mc Prawda jest taka ze twoj launcher wyroznia sie jedynie denna reklama (chodzi o te miesnie [ni to smieszne ni prawdziwe]) Dobra o dziwo wyglad ma ladny ale zgaduje ze pisany w vb.net lub c# co go wyklucza

Bingo, pisany w C#, tylko nie rozumiem dlaczego to go wyklucza... Działa jak ma działać.

Kolega który go pisał nie potrzebował wiki.vg, sam doszedł po .jsonach co, gdzie, jak, kiedy i za ile działa, więc tutaj nie zgadłeś :C

Reklama jest też taka jaka ma być. Moi przyjaciele mówili, że jest fajna :>

Opublikowano

Bingo, pisany w C#, tylko nie rozumiem dlaczego to go wyklucza... Działa jak ma działać.

Kolega który go pisał nie potrzebował wiki.vg, sam doszedł po .jsonach co, gdzie, jak, kiedy i za ile działa, więc tutaj nie zgadłeś :C

Reklama jest też taka jaka ma być. Moi przyjaciele mówili, że jest fajna :>

Wyklucza go bo na linuxie go nie odpale.

A co do wiki.vg to watpie ze sam poznal wszystkie serwery mojangu (chyba ze poprzez dekompiliacje oryginalnego launchera)

Opublikowano

Wyklucza go bo na linuxie go nie odpale.

A co do wiki.vg to watpie ze sam poznal wszystkie serwery mojangu (chyba ze poprzez dekompiliacje oryginalnego launchera)

99% graczy używa Windowsa, celujemy właśnie w nich (a w C# wystarczy tak naprawdę zmiana ścieżek systemowych i będzie śmigać też na Linuksie)

Launchera dekompilował i przechwytywał pakiety, klnąc przy tym niemożebnie... A ponoć informatycy tacy spokojni xD.

Dobra kolego, nie chcę się kłucić, nie po to zostałem zesłany na ten świat B)

• 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...