Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Carestia [Dedyk] [Medium]

Carestia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodajcie Auto poty . Jeżeli dodaliście opcję wbicia skili odrazu na P to dlaczego nie udostępnić auto potek które poprawiają komfort gry. Myślę że wiele osób będzie za tym .

Za moją pomoc proszę tylko + i 5

Opublikowano

Dodajcie Auto poty . Jeżeli dodaliście opcję wbicia skili odrazu na P to dlaczego nie udostępnić auto potek które poprawiają komfort gry. Myślę że wiele osób będzie za tym .

Autopotki zostały dodane!

Team Speak 3 : 178.217.190.238

Strona serwera:

http://carestia.pl - --------------------- > Rejestracje odpalamy o 16:00!

Opublikowano

serwer sie super zapowiada na pewno zagram :D duzy + dla serwa ze nie ma nawalone miliona rzeczy :D bedzie reje kilka min przed startem :D?

O 16:00 prawdopodobnie odpalimy już rejestracje;)

Opublikowano

Dziurawa strona zielska.

Nie polecam i powodzenia na starcie ;)

Wiem,że jesteś LiteGame.pl od tych zlodzieji.Serwery zamykacie co 2 dni i od nowa.

Jak bedziesz taki jak zielak to się odezwij nq

PS// Jestes pierwszym od 2 dni co nie poleca:)

Opublikowano

no to będę drugą osobą, jak już wcześniej pisałem, kolejny serwer postawiony na odjeba* się, byle się hajs zgadzał !, zero nowości, istny gotowiec, co w efekcie końcowym daje kicz nie serwer, 100 online w godzinach szczytu, a to się równa serwer na 2 tygodnie, max miesiąc, nie polecam ! ;)

Opublikowano

Miło że zostały dodane te potki :] Czyli o której będzie można spodziewać się statusu ON. Pozdro

O godzinie 18:00 Startujemy Rejestracja Online od 16:00!

no to będę drugą osobą, jak już wcześniej pisałem, kolejny serwer postawiony na odjeba* się, byle się hajs zgadzał !, zero nowości, istny gotowiec, co w efekcie końcowym daje kicz nie serwer, 100 online w godzinach szczytu, a to się równa serwer na 2 tygodnie, max miesiąc, nie polecam ! ;)

Idź cwaniaczku zrób lepszy...

Nawet nie umiesz napisać questa na start,a co dopiero serwer stawiać:)

Opublikowano

Carestia = Tamriel ( serwer który już padł bo tworzony był przez nieudaczników )

Pozdrawiam :)

Nie dość,że tamriel miał w teamie typa 14 lat, startował TRZY RAZY to w dodatku padł po 2/3 dniach po starcie.

Wydaje mi się,że to ten sam serwer i ta sama ekipa :) Serwer wygląda IDENTYCZNIE - ten sam max lv,wszystko u handlarzy tak samo,zielarz taki sam - co lepsze na start dostajemy TO SAMO co na serwerze wymienionym wcześniej,zaczynamy w tym samym miejscu ( nowa mapka - miasto ).

Także nie mam wątpliwości - pliki serwera takie same, a administracja zapewne też :)

NIE POLECAM.

Opublikowano

Carestia = Tamriel ( serwer który już padł bo tworzony był przez nieudaczników )

Serwer jest stworzony przez najlepszych w różnych dziedzinach.

Jak ty nawet nie wiesz kto jest w naszym zespole. Jeżeli wiesz to proszę, wymień mi te osoby.

A tu coś dla Ciebie. -

edivo = pajac

w6qirs.jpg

Opublikowano

A do tego wlasciciel to Santriel a serwer to ledwo edytowana almantia.

I co z tego? Santriel robi niezle serwery, a do tego Almantia to byl swietny serwer.

Ja nie chce stalej rozrywki, wiem, ze nic nie jest na stale wiec wole tu sie dobrze bawic przez meisiac czy trzy miesiace niz siedziec 6 lat i nudzic sie na stalym serwerze.

Cos jak ladder w diablo2 :) Kumaci wiedza o co chodzi :)

Opublikowano

Wrzucam drugi raz ( edit )

Nie dość,że tamriel miał w teamie typa 14 lat, startował TRZY RAZY to w dodatku padł po 2/3 dniach po starcie.

Wydaje mi się,że to ten sam serwer i ta sama ekipa :) Serwer wygląda IDENTYCZNIE - ten sam max lv,wszystko u handlarzy tak samo,zielarz taki sam - co lepsze na start dostajemy TO SAMO co na serwerze wymienionym wcześniej,zaczynamy w tym samym miejscu ( nowa mapka - miasto ).

Także nie mam wątpliwości - pliki serwera takie same, a administracja zapewne też :)

NIE POLECAM.

Administracja serwera to nieudaczniki - na tamrielu naprawiali błędy przez 3 dni po czym serwer wystartował z innymi bugami :) Na początku nie potrafili nawet naprawić błędu z grupami ( nie dało się nikogo dodać ).

http://www.youtube.com/watch?v=1kM9Ua6XeV0

Gameplay serwera Tamriel - zobaczcie,że wygląda tak samo jak Carestia :) Zaczyna się w tym samym miejscu,handlarze identyczni .. na start to samo,ten sam lv,ten sam max status no kurde.. jeśli chcecie grac na serwerze nieudaczników,zapraszam.

Opublikowano

Wrzucam drugi raz ( edit )

NIE POLECAM.

Administracja serwera to nieudaczniki - na tamrielu naprawiali błędy przez 3 dni po czym serwer wystartował z innymi bugami :) Na początku nie potrafili nawet naprawić błędu z grupami ( nie dało się nikogo dodać ).

NO CO TY?

Dlaczego porownujesz tylko do Tamriela skoro serwer jest taki sam jak Almantia, Grayst?

To sa te same pliki ale oczywiscie musisz wybrac ten najgorszy i zamiast do Almantii porownac do Tamriela bo inne opcje sa za rozowe..

Dlaczego osadzasz serwer i znasz wszystko i wszystkich zanim serwer wystartowal? Czytasz w myslach, jestes cyganska dziewczynka i wrozysz z fusow?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...