Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isamuxpompa - najwiekszy youtuber/psychol w swiecie YT?

TuFAST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niezłe PvP się szykuje, ale temat to wielkie spamowisko i jedzie mi tu ironią ze strony autora tematu.

Ogarnąć się, bo temat wyląduje w koszu.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

@Istny Diabeł

Ok rozumiem. Ten temat miał tylko pokazać jaki to isamu x pompa jest pro elo wojownikiem realu grożąc mi za blachostke plus klamiac. Ogólnie to ja dziś cały dzień że śmiechu nie wytrzymuje. On ma ponad 25lat. On się powinienen leczyć. ma ponad 60k widzów na yt -_-

Opublikowano

Zmień bony do pvp.

Jutro kupie w IS, silny przeciwko matołom 90% :x

Wejdzcie sobie na jego fb i poczytajcie posty :) Jak to gimbaza łykneła :>

Opublikowano

No ale czekaj. O co ci chodzi? Ty udawałeś jakiegoś kozaka w necie to on teraz robi to samo. Więc w czym problem.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Pamietaj wal go z całej epy w uszy

Isamu cierpi na lekkie zaburzenie psychiczne - infantylizm. Ma te 25 lat czy ile a zachowuje sie jak typowy 12letni bojownik o spota w m2 :D

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Ten temat miał tylko pokazać jaki to isamu x pompa jest pro elo wojownikiem realu grożąc mi za blachostke plus klamiac.

No to nie widzę sensu tego tematu.

Zamykam ten śmietnik.

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...