Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isamuxpompa - najwiekszy youtuber/psychol w swiecie YT?

TuFAST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Dzis niejaki IsamuXpompa (krol gimbow) chce mnie pobic :/

5262c61aae462.png

To dał dzis rano. Boje sie z domu wychodzic :/

A teraz nie dawno dał to:

5262c6771a65f.png

Boje się naprawde, mam isc na policje?

http://scr.hu/1tkb/2fjsj

Jeszcze potem to :///

Mam isc na policje? Przeciez horda 60k gimbow mnie zgniecie, bede musiał z kraju uciekac.

Btw. On ma chyba 24lata ponad, wiec chuyba mu trzeba psychologa załatwić?

Oczywiscie mam pytanie? Co mi polecacie zrobić? Boje sie jak nic, naprawde

Co ja poczne?

Wszystko sie zaczelo od tego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/1059163-dyskusja-raviaeu/

Poniewaz ja sie nie boje i pisze cała prawde o serverze :) A jemu sie to nie podoba i chce mi zrobic kuku :/

Licze na wasza pomoc xddd

Opublikowano

Sprawa ma się tak. On przyjedzie w bmw w max 5 osob. Ja w 3h dziś zalatwilem około 15.

Cwaniak myśli że przyjedzie do kogoś miasta i będzie ustawial do pionu. Też uważam że powinien się leczyć. Kasuje moje posty na fb i pisze do mnie że się już boję xD

Opublikowano

Haha

jeżeli serio, to go brutalnie pobijcie i każcie usunąć konto xD a potem wrzuć jego zdjęcie z obitą twarzą.

PS: Jakiś niezarejestrowanty ogląda ten temat ;_; może to on xD

graphic.png

Opublikowano

jajebie, na jaki chuj ja tu wbiłem...

gimbownicy wyzywają się na żydbukach, jutubach a potem płaczą w internetach że ktoś im grozi...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Sprawa ma się tak. On przyjedzie w bmw w max 5 osob. Ja w 3h dziś zalatwilem około 15.

Cwaniak myśli że przyjedzie do kogoś miasta i będzie ustawial do pionu. Też uważam że powinien się leczyć. Kasuje moje posty na fb i pisze do mnie że się już boję xD

W temacie piszesz że się boisz wychodzić, a w tym poście napisałeś że będzie 5 vs 15. Więc czego ty się boisz ??

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

Jak dla mnie cała Wasza trójka ma nieźle nasrane w głowach.

Kto normalny toczy wojny o metina? Co więcej, żeby jeszcze tracić czas i multikonta zakładać.

Paranoja. Chociaż przynajmniej już wiadomo skąd Macierewicz bierze ekspertów. :)

1373662483-U83583.png

Opublikowano

tak to prawda, musisz w tej sprawie najpóźniej jutro złożyć zawiadomienie do prokuratury.

lolol

Opublikowano

Tutaj nie ma żartów, kolega Isamu naprawdę Ci grozi i powinieneś zgłosić to na policję bo nie daj boże jeszcze Ci coś zrobią.

Ta fubu tez od niego czyma sie jak najdalej, bo isamu to zuy czuowiek :X

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Hmmm moja wina że chłop mnie chce pobić za temat na mpcforum??? I piszecie że zemna jest źle xdd

to że się boję to ironia była.

Opublikowano

Ta fubu tez od niego czyma sie jak najdalej, bo isamu to zuy czuowiek :X

Wyjebane na to kim jest, bo jest nikim ale on grozi TuFAST'owi i za to można niezłą karę zapłacić + jeszcze chcę ujawnić jego zdjęcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...