Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] Server Hamachi (Waat 0.9)

KilluaArts

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czesc a jak chciałbym zagrac z bratem to musi wszystko to samo zrobić???

Niech połączy się z siecią Hamachi, wgra te pliki które są potrzebne i możecie grać.

Opublikowano

Niech połączy się z siecią Hamachi, wgra te pliki które są potrzebne i możecie grać.

Siemka a jak mi wywala jak wchodze do starego nosvile

to co mam zrobic

Opublikowano

to co mam zrobic

Może prawdopodobnie serwer ma różne "kody" i dlatego Ciebie wywala. Spróbuj pokombinować w plikach.

Opublikowano

po paru minutach wyskakuje mi blad ze waat_worldserver nie odpowiada czy jaos tak

tez tak mam

to co mam zrobic

Może prawdopodobnie serwer ma różne "kody" i dlatego Ciebie wywala. Spróbuj pokombinować w plikach.

i tak mi nie działa a moze z tego ze niejestem w nostale De bo mi sie pobiera to mozliwe???

Opublikowano

po paru minutach wyskakuje mi blad ze waat_worldserver nie odpowiada czy jaos tak

tez tak mam

to co mam zrobic

i tak mi nie działa a moze z tego ze niejestem w nostale De bo mi sie pobiera to mozliwe???

Pobierz niemieckie NosTale, przeczytaj co jest napisane na pierwszej stronie i graj... :s

Opublikowano

tez tak mam

to co mam zrobic

Pobierz niemieckie NosTale, przeczytaj co jest napisane na pierwszej stronie i graj... :s

Z tymi kodami to o co ci chodziło ? xD

nostaleh.png
Opublikowano

Takie coś jestem w starym nosvile podchodze zeby ubic groszka a tam wyskakuje komunikat ze waat przestał działac pomoze ktos??

Dokładnie Pisze Waat worldserwer.exe przestał działac

Opublikowano

Nie używaj waatu bo on został do dupy napisany i crashe na crashu są .

Siemka a jak mi wszystko działa jest okej tylko podchodze do mimi i chce zmienic profesje to nie moge powiesz??

albo z Sp załozylem pirata i nie moge wbic na niego

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka to jeszcze dziala? :P

Tak. Ale jak chcesz grac to musisz pobrac hamachi i zeedytowac launchera. Akurat u mnie na dropboxie mam launchera na 10 cyfrowe IP z przed 2 lat xD.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Gdy próbuję odpalić zedytowany Nostale_Local.exe wyskakuje mi błąd "Ta aplikacja nie będzie działać na Twoim komputerze". Poradzi ktoś jak to naprawić?

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Proszę o reupload WAAT :)

o.O nerfinek z shakesa na nt przeszedł :)

Topic: kiedy reupload?

• 2 miesiące temu...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [Nostale] Server Hamachi (Waat 0.9)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...