Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] Server Hamachi (Waat 0.9)

KilluaArts

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

can't connect to my sql server on '127.0.0.1'

Wklej to co dxdxd mówi ... Ale już pare razy mówiłem poco się męczyć z jakimś SQL skoro serwer na xamppie jest o wiele łatwiejszy do zrobienia  ?

nostaleh.png
Opublikowano

Siemka. Serwer działa jak należy, wszystko ładnie i pięknie, ale denerwuje mnie ten niemiecki. Może ktoś dokładnie powiedzieć w których miejscach trzeba zmienić porty? Próbowałem we wszystkich configach serwera i w samym nostale_local (znalazłem w hex'ie 4001 i zamieniłem na 4004). Polski klient się włącza, wpisuje poprawne logowanie (Admin, Admin) i nic więcej. Na niemieckim kliencie działa. Może ktoś mi to wyjaśnić?

Opublikowano

Dzięki bardzo. Dodam od siebie, że jeżeli ma się serwer hamachi to w twoim "launcherze" trzeba zmienić ip na swoje z hamachi. Dzięki bardzo!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Może mi ktoś dokładnie to opisać? Mam wszystko dobrze w configs, i gdy odpalam WorldServer XP i LoginServer to taki sam błąd. Error: Tdatabase Initializated failed <>(czy jakos tak.)Prosze o screeny configs bo nwm jak to zrobic a badzo chce zagrać na serverze. Ps: pisze z telefonu

Opublikowano

Super serwer dziala wszystko ok... Ale mam problem, bo do mojego servera uzylem Plikow WAAT 7.5a i data z tego tematu, więc piszę komendy (jestem GM) i nic zaden mob sie nie spawnuje nie ma tego zlotego tekstu u górze mówiąc żadna komenda nie działa. Używam Nostale_hamahi (z filmu Diablox'a) ten launcher. Proszę o odpowiedz jeszcze do pytania dlaczego jak dałem sobie klase np. Maga to niema on żadnych skili a u calvina są tylko SP. Jeśli można jeszcze to jest jakaś "data" która pozwala na przemianę w sp i zakładanie rodzin? BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDZI DO MOICH PYTAŃ BĘDE WDZIĘCZNY!

Opublikowano

Edit zobczyłem pliki 8.0a darkraya waat nie wierzysz zobacz sobie filmik.

a co z komendami?

aha i zobczyłem pliki darkraya waat nie wierzysz zobacz sobie filmik transformują w sp..

Opublikowano

Mam problem, nie mogę usunąć schematu information_schema wyskakuje błąd:Error Code 1044 Acces Denied for user "root@localhost" to database "information_schema"

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Na plikach 0.9 ani na innych bezpłatnych (przynajmniej mi) nie działa komenda $morph nwm czemu ale prosze o pomoc .

Prosze o pomoc mianowicie nie działa mi komenda (nwm jak u was) $morph 1  4 np. nwm czemu mam postawione na plikach 0.9 próbowałem na innych rówież nie działa prosze o pomoc wszystko jest dobrze skonfigurowane tylko nie działa mi ta komenda prosze o pomoc czy podeslanie plików gotowych z góry dzieki

­

• 2 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam mam dużą prośbę chodzi o to, że nie mogę zainstalować MysQl workbench itp. i zwracam się do was jeżeli możecie mi zrobić ten serwer bardzo był bym wam wdzięczny.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem ponieważ wszystko ok zrobiłem, normalnie server się odpala wpisuje login i hasło wybieram server i wyskakuje że program "WAAT_Worldserver.exe" przestał działać? Co robić?

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...