Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DejmieN1

TirexMT2  

98 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Podoba Ci si? serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeśli o propozycje idzie:

-zmniejszyć trochę siłe mobów na mapce 140lvl+ (przy full eq jakie mogę mieć na 140lvl, wybonowanym i 60k hp) nie ogarniam całego spota;

-zwiększyć ilość metinów strachu na mapce 94+ oraz poprawić by nie bugowało na nich expa.

-wyczyścić troche spoty tam gdzie są metki, bo moby ze spota + z metka lagują w chooy, jak już będzie porządny dedyk powinno być git, ale teraz masakra.

-poprawić drop yang;

-zmniejszyć trochę hp Azraela, oraz zmniejszyć jego DMG. przy takim hp + dmg bardzo ciężko go ubić, głównie dlatego, że co 2 sekundy odpycha.

-poprawić wejście na Baronówe, skoro na Azraela nie trzeba mieć PT, to czemu na Baronówe trzeba?

-zmniejszyć te ulepszacze, bo na jaką cholere ja się pytam tyle tych pereł? można zmniejszyć ich drop i ilość potrzebną do ulepszania.

-zwiększyć exp w grocie, większość expi w grocie, bo nikt nie podejrzewa, że w red lesie exp leci 5x szybciej

-zwiększyć szanse na drop PD z metków w red lesie, jak jeszcze serwer był on ubiłem conajmniej 10 metków 85 i 90lvl mając 75-85lvl i żadnego PD.

-dodać drop do metina nag.

-dodać do systemu ulepszania jakąś broń po trucie z wbudowanym bonem na potwory, przyda się lepsza broń do expa, na metki oraz bossy.

-dodać mape do expa na 120lvl (tak jak jest teraz, czyli 94lvl ---> 140lvl, przy większej ilości graczy może być problem z expem)

jak na teraz to tyle, jak coś sobie przypomnę jeszcze napiszę.

1.Zmniejszyć na pewno będzie po prostu przesadziliśmy z DMG to jest chwila ale teraz zajmujemy się innymi sprawami.

2.zwiększyć a po co skoro jest szybki ich resp a na nich się nie buguje exp po prostu jest za duży ustawiony.

3.jak zmniejszymy zaś spoty to połowa powie że nie będą specjalnie na metkach expić jeżeli metki się wybije to co chcesz bić w czasie oczekiwanie na resp?

4.Drop yang został zamieniony z Yang na sztabki.

5.ten boss nie jest do ubicia w solo chcemy was zachęcić do robienia go w grupie ponieważ z niego zostanie ustawiony cenniejszy drop.

6.Bo tak jak up z baronowej również będzie dropić cenniejsze eq!

7.cały system ulepszeń co do ulepszaczy się zmieni (Po co to piszesz skoro pytałeś się o to 5 razy w grze?)

8.Jeszcze czego zwiększać PD w grocie jak możecie w 2-3 dni wbić full +eq (Bez Przesady!)

9.Drop PD jest nie ustawiony więc nie wiem czego oczekiwałeś?

10. Powtórne pytanie mówię że drop sztabek został już ustawiony.

11. Na tym się zastanawiamy prawdopodobnie hwang który obecnie dropi również będzie przerobiony do expa (wbudowane bony np.potwory itp.)

12.Jeżeli chodzi o exp to już na łatwiznę wam nie pójdziemy że po 1 tygodniu all 170 bez sensu by to było!

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy będzie serwer ON ?

Dzis powinnien byc juz online dokladnie nie powiem o ktorej gdyz dostalismy wiadomosc od serwerowni ,ze nastapila awaria maszyny. Caly czas nad tym pracujemy

Pozdrawiam [HA]DejmieN

1390144171-U592769.png

Opublikowano

INF SERWEROWA

Drodzy gracze ,

Jak zapewne wiecie jest awaria maszyny w zwiazku z czym serwer zostaje zawieszony na czas nieokreslony,

zeby nie robic niepotrzebnego spamu Prosze Moderatora o zablokowanie tematu na pewien czas

wszelkie pytania mozecie pisac na naszym forum

do adresu strony TirexMT2.pl

dopisac /forum

serwer beta zostanie uruchomiony za jakis czas .

Pozdrawiam [HA]DejmieN

TeamSpeak3 IP: 178.217.190.102:9990

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ten set broni i zbroi na wyższych fotografiach, według mnie to gówno. Kto by chciał takie poyebane bronie?

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Nie polecam ze względu na Administrację.

DejmieN to pyskaty dzieciak, chcący się dowartościować, bo mu nic nie wychodzi.

Startuje z kolejnym serwerem, za dwa tygodnie padnie, później postawi kolejny.

Serwer nie ma przyszłości, zresztą kogo interesuje lekko zedytowany gotowiec, nawet swojej strony nie macie do rejestracji.

Sam wygląd forum pozostawia wiele do życzenia.

Cya ^-^

Opublikowano

Serwer nie ma przyszłości, zresztą kogo interesuje lekko zedytowany gotowiec, nawet swojej strony nie macie do rejestracji.

Cya ^-^

Huhu ;d Kolejny pocisk byles na TS? slyszales po glosie ze dzieciak? Ja bylem i powyzej 20 ma ;d No ale lepiej odrazu mowic ze ma 8 lat i mama mu kanapki do szkoly robi bo sam nie umie -.- Nie udzielaj sie w temacie jezeli masz pisac takie brednie ^^

Opublikowano

Cya ^-^

Weź chłopie wyjdź!

Opublikowano

NIe polecasz ze wzgledu na administracje ?? rozwin swoja wypowiedz..

Cya ^-^

Pyskaty dzieciak Hmm Milo mi Damian jestem :)

Startuje z kolejnym serwerem ,za dwa tyg padnie , haha dojebales dopieca az zgaslo , zanim zaczniesz pisac tematy i hejtowac zdobadz dokladne inf , gdyz jest to moj pierwszy serwer dedykowany ktorego nie robie dla zabawy bo sie nudze tylko mam zamiar zrobic naprawde dobry serwer na dlugie lata i zaden serwer mi nie padl :)

Serwer nie ma przyszlosci ?hehe dobre nie bylo jeszcze prezentacji a ty juz wiesz swoje Gz nie mamy strony ?? no to sie kolego zdziwisz i czytaj dokladnie tematy UP .. Strona zostala przekierowa na na forum gdyz pracuje nad serwerem i strona .

Nie rozumiem czemu czepiasz sie forum , forum jak wszystkie inne , powinno byc przejrzyste , zeby mozna bylo szybko odszukac odp temat a nie "najebane" jakimis dodatkami .

Pozdrawiam [HA]DejmieN

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...