Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DejmieN1

TirexMT2  

98 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Podoba Ci si? serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czemu server off ?

Juz dziala , Zapraszam na serwer.

Jaką macie maszyne ? ( Macie jakieś zabezpieczenia Anty DDos ? )

Wszystki inf zwiazane z serwerem oraz parametry maszyny itp podam na officialu gdyz jest to tylko drobna maszyna na beta testy

1390144171-U592769.png

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer postoi dłużej niż miesiąc?

nie no tak z ok jeszcze 4 /6 miechow i wszystko bd git ( taki zarcik xD)

Beta bd trwaly jeszcze z jakis miesiac, poltora jakos tak

1390144171-U592769.png

Opublikowano

server czysty rarytas czekac tylko na te nowe bronie i zbroje obiecane czego wieciej chciec :D

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

No to wielka szkoda ze off do jutra w niedziele zamknac to nie dobrze bo wolne hehe :) ale czekam na start Pozdrawiam.

81c7b593afdac9c93a655135f9.png

Jak Pomogłem To Prosze o +sik

Opublikowano

jeden wielki Gotowiec ;) nie zagram

Nie zagrales i nie zagrasz i bardzo mnie to cieszy .

Pliki Tanirusa <3.

System ulepszeń mapy wszystko to samo :D.

Nie byles na serwie wiec sie nie wypowiadaj bonie wiesz co zostalo zmienione

1390144171-U592769.png

Opublikowano

w czym Wam przeszkadzaja ze to pliki Tanirusa??
Damian edytuje je pod wlasna wizje wiec takie komentarze "gotowiec nie zagram" smiesza mnie napisz dokladniej dlaczego tak sadzisz
Serwer bardzo polecam sam gram na nim i jest git :P

Opublikowano

Damian edytuje je pod wlasna wizje wiec takie komentarze "gotowiec nie zagram" smiesza mnie napisz dokladniej dlaczego tak sadzisz

no i takie coś mi siępodoba. a co do hejterów: Gdybyście zobaczyli ile to jest roboty z tym wszystkim... to wtedy byście inaczej gadali. ;x

nlcEZxg.png

Opublikowano

Hejtuja tu i kozakow zgrywaja a co chwile ktos mi na PW spami ,jak zrobic to tamto.. Pozdro

Pojawilo sie juz forum z racji takiej ,ze tu nie wolno podawac linku pisac na PW oraz

GG: 41130408

badz do adresu strony dopisac: /forum

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Właśnie nie byliście na serwerze to nie gadajcie głupot może i są to pliki Tanriusa, ale już tyle po modyfikowane, że już prawie nie do poznania jest ....a jeszcze tyle pracy.

Opublikowano

Zagram jeżeli zmiesz zbroje i bronie bo to jest już przereklamowane wszędzie to samo one są już nudne !

zrób swoje własne bronie oraz zbroje i je udostępnij. myślisz, że łatwo znaleźć jakieś eq które jest rzadkością? poza tym było pisane, że system ulepszeń się zmieni.

Opublikowano

tak jak UP napisal system ulepszen ulegnie troszke zmianie oraz zostanie rozbudowany ,

jesli macie jakies ciekawe pomysly na temat serwera piszcie wszystkie propozycje zostana przemyslone

1390144171-U592769.png

Opublikowano

jeśli o propozycje idzie:

-zmniejszyć trochę siłe mobów na mapce 140lvl+ (przy full eq jakie mogę mieć na 140lvl, wybonowanym i 60k hp) nie ogarniam całego spota;

-zwiększyć ilość metinów strachu na mapce 94+ oraz poprawić by nie bugowało na nich expa.

-wyczyścić troche spoty tam gdzie są metki, bo moby ze spota + z metka lagują w chooy, jak już będzie porządny dedyk powinno być git, ale teraz masakra.

-poprawić drop yang;

-zmniejszyć trochę hp Azraela, oraz zmniejszyć jego DMG. przy takim hp + dmg bardzo ciężko go ubić, głównie dlatego, że co 2 sekundy odpycha.

-poprawić wejście na Baronówe, skoro na Azraela nie trzeba mieć PT, to czemu na Baronówe trzeba?

-zmniejszyć te ulepszacze, bo na jaką cholere ja się pytam tyle tych pereł? można zmniejszyć ich drop i ilość potrzebną do ulepszania.

-zwiększyć exp w grocie, większość expi w grocie, bo nikt nie podejrzewa, że w red lesie exp leci 5x szybciej

-zwiększyć szanse na drop PD z metków w red lesie, jak jeszcze serwer był on ubiłem conajmniej 10 metków 85 i 90lvl mając 75-85lvl i żadnego PD.

-dodać drop do metina nag.

-dodać do systemu ulepszania jakąś broń po trucie z wbudowanym bonem na potwory, przyda się lepsza broń do expa, na metki oraz bossy.

-dodać mape do expa na 120lvl (tak jak jest teraz, czyli 94lvl ---> 140lvl, przy większej ilości graczy może być problem z expem)

jak na teraz to tyle, jak coś sobie przypomnę jeszcze napiszę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...