Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PGA 2013

Makin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj byłam trochę rozczarowana. Spodziewałam się większej ilości i fajniejszych ekspozycji/stanowisk. Chyba "pomyliłam" PGA z Gamescomem :P Dziś szłam już z nieco innym nastawieniem + był mniejszy tłum, więc było lepiej. Pograłam sobie trochę (mam nawet odcisk na kciuku), połaziłam, oberwałam z łokcia od gimbazy bijącej się o gry (również zostałam niejednokrotnie podeptana i popchnięta). Ponadto miło było poznać wczoraj te kilka osób z MPC, które się zjawiły :) Podsumowując całokształt - było dobrze, ale czemu tak krótko? Szkoda tylko, że zaspałam na konkurs cosplayów (wie ktoś może co wygrało?).

Krotko mowiac, motorniczy tramwaju w poznaniu to chuj i nie potrafi nim ruszac, bylo zajebiscie, naiko rozjebala nas w jakas gre a'la tekken (ja dostalem 2:1) klikajac wszystko co sie da i fartem, kurwa.

Jakąś grę a'la Tekken? Mortal Kombat klasyka dzieciństwa. To Ty miałeś farta, że przegrałeś 2:1 a nie 2:0. #taktykatakzaawansowana

#don't care

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wczoraj byłam trochę rozczarowana. Spodziewałam się większej ilości i fajniejszych ekspozycji/stanowisk. Chyba "pomyliłam" PGA z Gamescomem :P Dziś szłam już z nieco innym nastawieniem + był mniejszy tłum, więc było lepiej. Pograłam sobie trochę (mam nawet odcisk na kciuku), połaziłam, oberwałam z łokcia od gimbazy bijącej się o gry (również zostałam niejednokrotnie podeptana i popchnięta). Ponadto miło było poznać wczoraj te kilka osób z MPC, które się zjawiły :) Podsumowując całokształt - było dobrze, ale czemu tak krótko? Szkoda tylko, że zaspałam na konkurs cosplayów (wie ktoś może co wygrało?).

Jakąś grę a'la Tekken? Mortal Kombat klasyka dzieciństwa. To Ty miałeś farta, że przegrałeś 2:1 a nie 2:0. #taktykatakzaawansowana

no, nie poznalem tej gry xD to ty mialas farta, ze pad byl chujowy i nie lezal mi w dloni. btw. zapomnialem podziekowac za alko xD

Opublikowano

Żeby tylko banami :D

Byłeś tam? Kto ty? :D

Przejeżdżałem i na 2 godziny wpadłem opaczeć cóż tam się dzieje, nie miałem czasu na szukanie forumowiczów :P

Ale się zdziwiłem z tym działem smite nie wiedziałem że to już takie popularne w Polsce i znajduje miejsce koło lola.

Opublikowano (edytowane)

Na uwage zasluguje tutaj fakt, iz pewna mila firma postanowila udostepnic swoje systemu audio dla uczestnikow targow no i puszczalismy sobie z tych glosniczkow papieskie hity i barke live oraz niektore rapy i testowalismy uwage ludzi (100% ludzi nie zdalo testu gdy z glosnikow na maxa lecialy slowa "jan pawel drugi ~~" xD.

A papa wstał i zaczął klaskać

@edit

Zasmuce Was - wiem jak wygląda Makin ;)

To była ironia.

a kto nie wie? Edytowane przez Anseluti

lolol

Opublikowano

Beka z tego PGA, nawet tam polaczki ukradli coś, w tym przypadku sprzęt 2 graczy lola.

PGA na pewno udane w tym roku, ale dowiedzieliśmy się o kilku przykrych incydentach... Podobno Arquel (gracz Oppa Kappa Style, League of Legends) stracił myszkę, bo ktoś wyciągnął mu ją z plecaka... natomiast Sebekx (gracz HEROES Team, League of Legends) stracił cały sprzęt, czyli słuchawki, myszkę, podkładkę i klawiaturę... Pozostawiamy Wam to do oceny, jednakże takie sytuacje po prostu psują wizerunek polskich turniejów i raczej nie zachęcają do odwiedzenia ich jako gracz lub obserwator.

http://www.leagueoflegends.pl/forum/showthread.php?tid=146594&pid=1900208#pid1900208

Mam nadzieję że chociaż wam coś na PGA wyszło :^

652601399840421198520.png

Opublikowano

Beka z tego PGA, nawet tam polaczki ukradli coś, w tym przypadku sprzęt 2 graczy lola.

PGA na pewno udane w tym roku, ale dowiedzieliśmy się o kilku przykrych incydentach... Podobno Arquel (gracz Oppa Kappa Style, League of Legends) stracił myszkę, bo ktoś wyciągnął mu ją z plecaka... natomiast Sebekx (gracz HEROES Team, League of Legends) stracił cały sprzęt, czyli słuchawki, myszkę, podkładkę i klawiaturę... Pozostawiamy Wam to do oceny, jednakże takie sytuacje po prostu psują wizerunek polskich turniejów i raczej nie zachęcają do odwiedzenia ich jako gracz lub obserwator.

http://www.leagueoflegends.pl/forum/showthread.php?tid=146594&pid=1900208#pid1900208

Pewnie pomyśleli że gry za darmo to i plecaki też xD

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

to bys widzial, jak zajechal ziomek wozkiem widlowym i ktos krzyknal ze w tych kartonach są gry, bydlo sie tak szybko zlecialo ze te 120 tys gier za darmo poszlo w 30 sekund

Opublikowano

To je Polska tego nie ogarniesz...

Ja od qmpla słyszałem że była fala na darmowe gry i 19 latek zobaczył że jakiś młodszy typek gdzieś około 14 lat miał grę , to rzucił się na niego i wyrwał grę mu grę kopiąc w rękę.

A mówią że jesteśmy cywilizowanym krajem.

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

To je Polska tego nie ogarniesz...

Ja od qmpla słyszałem że była fala na darmowe gry i 19 latek zobaczył że jakiś młodszy typek gdzieś około 14 lat miał grę , to rzucił się na niego i wyrwał grę mu grę kopiąc w rękę.

A mówią że jesteśmy cywilizowanym krajem.

o kurwa serio?

lolol

Opublikowano

Pięści poszły również w ruch, gdy wczoraj w tłum rzucono słuchawki za 5 stów. Widziałam na własne oczy.

Masakra :D nie dziwie się że inne kraje mówią że u nas jezdzi sie na koniach.

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...