Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PGA 2013

Makin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Juz widze jak tlumy podbiegajo do Makina i krzyczo "MAKIN ZDEJMIJ MI PIENC PROCENT PLSSSSSSSSSS"

Edit

Aha zapomnialem o wysypie banow "Nadano w profilu" po PGA

Edytowane przez -panandrzej-
1378238828-U336505.png
Opublikowano (edytowane)

Ja tam na miejscu modów co często banują to założyłbym jakis pancerz ochronny, bo jak się rzucą to może byc nieciekawie :D:ninja:

Tzn. Modów, globali, adminów. O to mi chodziło jak ktoś nie zrozumial :D

Edytowane przez NitroCharge

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Seldek i Makin, uważajcie tylko, żeby was nie podejrzewali o coś złego jak pokażecie się wy dwaj dorośli otoczeni przez bandę dzieciaków klękających wam do stóp xD

Anyways, dobrej zabawy. Gdyby nie studia to już bym tam był :)

1382800106-U1012385.png

Opublikowano

"Juz widze jak tlumy podbiegajo do Makina i krzyczo "MAKIN ZDEJMIJ MI PIENC PROCENT PLSSSSSSSSSS"

Edit

Aha zapomnialem o wysypie banow "Nadano w profilu" po PGA"

wątpię żeby tak było, jeżeli chodzi o modów to raczej tłumów nie będzie, ale admini i gm'i myślę, że parę osób może się zebrać i pogadać.

widać dużo osób z forumka już się na pga wybrało, jeszcze raz miłej zabawy panowie. :-)

Opublikowano

Może uścisnąć dłoń komuś, dzięki komu jesteś tutaj i rozwinęli największe forum o grach w polsce.

A pierdolisz zenek te forum jest dzieki nam nie im. Co to by było jakby nikt nie szukał pomocy do gier.

A co do PGA to szkoda, ze FuBu się nie pojawił.

Opublikowano

Miłej zabawy, z chęcią bym się udał, ale gówniarz jestem :P

Fotki jakieś zapodajcie po PGA ( lub filmiki jak ktoś się będzie napierdalał ^^ )

Opublikowano

Mialem byc ale niestety ;) Udanej zabawy

Miałeś być ale wolisz na Legia - Lech jechać za tydzień xD

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano
A co do PGA to szkoda, ze FuBu się nie pojawił.

Bardzo dobrze, ale dzieci metina się załamały że nie będzie ich idola.

Admin Cienia
Opublikowano

Śmiejecie się z Biebera a sami za fubu płaczecie, nie wiem co to za typ ale widzę że to jakiś metińsku buk ?

@PS

Dawać te nowe zdjęcia. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

masz tu 11 zdjęć

To jest ukryta treść, proszę

Wszystko pięknie ładnie, ale chodziło o zdjęcie ekipy albo czegoś, jak będe chciał zobaczyć jak wyglądało PGA, wejdę na ich stronę...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...