Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Host ts3

StopPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie czy opłaca sie stworzyć hosting serwerów ts3?

np na maszyne wydam z 500stów miesiecznie a chodzi oto aby sie zwrocilo i jeszcze zarobilo.

Ogarniam jak wszystko zrobic i skonf firewalla ale czy samo ts3 sie oplaci?

czy lepiej jeszcze np.ventrillo,cs,samp ?

Czekam na odp ;)

Opublikowano

Po drugie zwykły firewall nie wystarczy, z własnego doświadczenia i to co się dzieje w sieci nawet zwykłym botnetem można wypier***** takie coś jak ownser*** czy serweryg*** a nawet jakieś hostingi które oferują ventrilo czy ts3.

Jeżeli ceny byś miał lepsze niż konkurencja i panel i dobra administracja tym wszystkim i na prawdę stabilna maszyna z możliwym dobrym zabezpieczeniem to pewnie tak i do tego reklama musi być :)

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Do tych 500 zeta za maszynę dochodzi jeszcze cena licencji na hosting w której odprowadzasz na starcie $50 i potem 12 centów miesięcznie za każdy sprzedany slot.

Opublikowano

No to co, musisz mieć stabilną maszynę tak jak ci powiedziałem. W tych czasach trudno coś rozkręcić rynek się zmienił nowe firmy nie mają szans praktycznie na wybicie się.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Counter strike ? Przestań to sie wypaliło. Jedynie co to może CS:GO ale nie jestem pewien czy by się opłaciło. Minecraft? Z pewnością tak oraz z przystępnymi zasobami aby przyciągnąć klientów :)

1385681103-U843596.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...