Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 2 clienty naraz

AleTypek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiem czy odpowiedni dział jednak admini na pewno poprawią jakby co.. pytanie moje jest takie, nigdzie odpowiedzi znaleźć nie mogłem a sam próbując różnych rozwiązań ciągle napotykam na error przy czym cokolwiek klikne to jedno okienko gaśnie.. chodzi natomiast o to w jaki sposób uruchomić 2x 4story, chodzi o server 4story.pw gram magiem i uciążliwe jest bieganie bez buffa a właśnie odpalenie drugiego klienta dałoby mi możliwość co chwile dawania full buffka :) dzięki za odpowiedź jeżeli się taka trafi.

Opublikowano

Możesz to zrobić ale bd potrzebował 2 kompa na 1 kompie nie odpalisz 2 clientów. Albo znajdź jakiegoś kolegę do grania i niech gra kapem.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Jednak da się, metodą prób i błędów ogarnąłem system na ten syf.. mianowicie by nie było pytań..

1- odpalamy normalnie klienta na którym logujemy się główną postacią

2- odpalamy drugiego o dziwo także normalnie i logujemy się np. nobkiem od buffa.. wyskoczy tylko jeden komunikat że wykryto coś tam coś tam jednak ignorujemy to klikając KRZYŻYK, broń boże nie klikać OK. nastepnie dajemy sobie na luzie buffki i musimy od razu po tym wylogować do ekranu wyboru postaci i żaden więcej komunikat nam nie wyskoczy a cały czas mamy dwa klienty odpalone, następna rzecz to jeżeli trzeba nam znów bufka, to po prostu logujemy dajemy bufa i znów dajemy "wybór postaci".

Na pewno wielu osobom się to przyda, pozdrawiam i dzięki za chęci.

PS. 3k PO nabite w niecałe 2h, dzięki "swojemu" buffkerowi i notorycznym bieganiu na full bufie.

Opublikowano

Mi na podanym wyżej sposobie działa odpalanie 2 klientów, cały czas śmigam magiem a gdy padne lub dostane debufa loguje się drugą postacią na drugim kliencie i daje sobie full buff.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...