Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka jest różnica przy BiA i wentylacji?

railroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

camo dziala na kazdym czołgu nawet na takich stodołach jak maus czy kv4 , na t34 mam 100% na wszystkich i roznica jest diametralna ,

a sprawa najwazniejsza : perki i moduły daje sie pod styl gry , jak ktos lowe jedzie w pierwszej lini to niech daje naprawe i bia jako pierwsze ,

jezeli ktos gra w drugiej lini to daje zarowke , camo ,

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

Osobiście uważam że z modułów wenta,dosyłka, trzeci moduł to już zależnie od stylu gry.

Umiejętności najpierw naprawa +żarówka, potem bia i perk camo, ewentualnie jeżeli nastawiacie się na ostrą kamperkę to 1 perk to camo potem naprawa i na 3 bia. Ale i tak wniosek jest taki że naprawa to priorytet na czołgach niemieckich. Bia i wenta są opłacalne bo zawsze się szybciej skupi, strzeli to właśnie te sekundy dają nam przewagę w walce z czołgiem tego samego typu lub w sytuacjach ekstremalnych, mając je na czołgu zwiększacie szansę na życiówkę:), ważną rolę od grają też tu umiejętności samego gracza.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Jeśli stałeś 5 metrów od bata mausem to i Cie nie wykrył, spoko nie każdy tak potrafi...

zacznijmy od tego że camo jest oddzielne na czołg czyli camo perki+camo czołgu+siatka itd. i camo dawane przez krzaki drzewa itd. suma tych wartości daje nam camo ogólne

przy strzale camo czołgu spada do bardzo niskiej wartości lecz mając camo perki oraz siatkę ta wartość jest znacznie większa niż bez nich, dodatkowo jeśli utrzymamy odpowiednią odległość od krzaków, lub powalonych drzew i będzie ich kilka(np. powalimy sobie 3-4 drzewa tak żeby nas zakrywały) daje nam to taką wartość ogólnego camo że spokojnie możemy strzelać do celów oddalonych nawet na 100m bez obawy o wykrycie

jeśli dalej uważasz inaczej masz tu poradnik od war gaming

http://www.youtube.com/watch?v=5ML4oXjG6ag

Głupi czy troll?

Wiesz, co to znaczy sarkazm? Bo mi się wydaje, że nie.

Camo ok, ale ogarnij taki fakt, że ktoś woli wziąć inne perki niż ty.

qian.jpg

Ja mam osobiście takie perki na M103 (bez 2 ładowniczego, bo on nie idzie do T110).

Na perkę 4 dam camo, bo się przydaje, a T110 jak na HT ma dobre camo. Po prostu zakumaj to, że każdy woli inne perki.

BiA robi się na pierwszej, ewentualnie na drugiej perce. Ja wolę bawić się w perki takie jakie ja mam, ty wolisz swoje. Problemu z tym nie widzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...