Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mafia II na steam za ankietę.

eM_tRaViS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Looks like you haven’t voted yet.
Thank you for your interest, however, in order to take advantage of this free game offer you need to go and vote for your favourite games in the Golden Joystick 2013 Awards. Once you’ve done this, then you’ll be able to redeem, and activate, your free game (please allow a minimum of 24 hours from when you register your votes).
Don’t worry though, your name is on the list!

O co chodzi? Dostane ten klucz czy coś musze jeszcze zrobić? Email normalnie dostałem wszedłem w ten link i mam to co up.

Opublikowano

Looks like you haven’t voted yet.
Thank you for your interest, however, in order to take advantage of this free game offer you need to go and vote for your favourite games in the Golden Joystick 2013 Awards. Once you’ve done this, then you’ll be able to redeem, and activate, your free game (please allow a minimum of 24 hours from when you register your votes).
Don’t worry though, your name is on the list!

O co chodzi? Dostane ten klucz czy coś musze jeszcze zrobić? Email normalnie dostałem wszedłem w ten link i mam to co up.

"please allow a minimum of 24 hours from when you register your votes"

Aż tak ciężko przeczytać? Musisz poczekać 24h, aż potwierdzą twoje głosy

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

"please allow a minimum of 24 hours from when you register your votes"

Aż tak ciężko przeczytać? Musisz poczekać 24h, aż potwierdzą twoje głosy

To to ja rozumiem, tylko już kliku użytkowników mówiło, że po takiej wiadomości do dziś nie otrzymali tego klucza. ;)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

To to ja rozumiem, tylko już kliku użytkowników mówiło, że po takiej wiadomości do dziś nie otrzymali tego klucza. ;)

Gościu, nawiązywałem do wypowiedzi Krola Minusow, gdzie się NIE skarży na to, że mineęo 24h i nie dostał. Po 2. w wypowiedzi widnienie MINIMUM 24h, więc to może być więcej ._. Ja swój kod dostałem po 30h ok., więc raczej dostaniesz, bo po co mieli by pierw rozdawać, a potem nie? ;_;

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Właśnie dostałem klucz, czekałem 40h. Tak więc wystarczy poczekać i co jakiś czas sprawdzać. :)

Uff no to git xD Nie wiem tylko teraz po ile klucze sprzedawać. ;D

Dziękuję, dobranoc. :D

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

ja patrze keya nie dostalem kliklem w 1 link dzisiaj i teraz dostalem xD myslalem ze na tym samym ip nie mozna :P czyli mam 2 gry

edit; jak coś jeszcze działa :) 2 gry mozna miec na tym samym ip itd tylko inny email na drugą jja robilem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...