Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mafia II na steam za ankietę.

eM_tRaViS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jeśli ktoś chciałby mieć orginalną mafie 2 na steamie zachęcam do wzięcia udziału w ankiecie:

http://www.computerandvideogames.com/joystick/

Polega ona na oddawaniu głosów na gry w 15. kategoriach.

Wymagane jest konto na playfire ale jego założenie to kwestia 3minut.

Po oddaniu głosów czekamy na wiadomość email a następnie czekamy na nasz klucz maksymalnie 24h.

Nie będę mówił co i jak ponieważ to proste i działa.

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

Potwierdzam - działa. Kod dostałem po ~30H ale warto było czekać i uzupełniać tą ankietę.

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Opublikowano

ostatnio probowalem i nie dzialalo :/ zeby dostac key na koncu musi takie cos wyskoczyc? http://iv.pl/images/44617284629196247437.png bo jesli tak to dostane keya ;d

aha i do tej drugiej gry też można dostac czy nie?

Tak, a do drugiej można spróbować po zmianie ip ale nie wiem czy to przedzie.

Przepraszam, nie znalazłem tego tematu.

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

zagłosowałem we wszystkcih kategoriach i nadal pisze że muszę zagłosować... Co robię źle?

Dobra, czytać trza xD trzeba było kliknąć wyślij głody xD

Opublikowano

Zalogowałem się i zagłosowałem. Czekam cierpliwie na klucz, ale chyba prędzej nic z tego nie będzie... Bo u mnie pokazuje się komunikat o konkursie na Ipada.

Opublikowano

ostatnio probowalem i nie dzialalo :/ zeby dostac key na koncu musi takie cos wyskoczyc? http://iv.pl/images/44617284629196247437.png bo jesli tak to dostane keya ;d

aha i do tej drugiej gry też można dostac czy nie?

Mam taki sam komunikat.

A najdziwniejsze jest to, że zagłosowałam tylko 4 razy i na dalsze pytania w ankiecie już nie mogę odpowiedzieć.

Raczej nic z tego nie będzie, bo w spamie na poczcie dostałam podziękowania za głosowanie i szansę na wygranie iPada, a nie klucz do gry :P

58815786.jpg

Opublikowano

Mam taki sam komunikat.

A najdziwniejsze jest to, że zagłosowałam tylko 4 razy i na dalsze pytania w ankiecie już nie mogę odpowiedzieć.

Raczej nic z tego nie będzie, bo w spamie na poczcie dostałam podziękowania za głosowanie i szansę na wygranie iPada, a nie klucz do gry :P

Ja odpowiedziałem na wszystkie 15 właśnie, a w spamie też to mam z Ipadem. :D

Opublikowano

Czaję już o co biega.

W tym emailu z podziękowaniem, trzeba kliknąć w napis thank you, i skieruje cię na stronkę z wyborem. Potem podajesz tylko login do steama, email i odeślą ci w określonym czasie kod do rejestracji. Ja osobiście wybrałem Cywilizacje V.

Opublikowano

Czaję już o co biega.

W tym emailu z podziękowaniem, trzeba kliknąć w napis thank you, i skieruje cię na stronkę z wyborem. Potem podajesz tylko login do steama, email i odeślą ci w określonym czasie kod do rejestracji. Ja osobiście wybrałem Cywilizacje V.

zrobilem tak jak kazales wlasnie key dostalem dzieki ;dd

edit; da rade dostać key do tej drugiej gry?

edit2; spróbowałem zobaczę czy jutro dostane,heh

Opublikowano

zrobilem tak jak kazales wlasnie key dostalem dzieki ;dd

edit; da rade dostać key do tej drugiej gry?

edit2; spróbowałem zobaczę czy jutro dostane,heh

Na ten sam email i login nie dostaniesz. Nie wiem jak z nickiem na Steam. Ale jakby ktoś miał klucz do Mafii i nie potrzebował, niech wyśle na PW. Dam like. :)

Opublikowano

Pytanie : Klucz przychodzi na e-maila czy na steam ?

I jeszcze mam pytanie, czy jeśli mam darmowego steam'a (bo na stere konto nie chce mi się zalogować) to też zadziała czy musi być coś wykupione ?

Opublikowano

Pytanie : Klucz przychodzi na e-maila czy na steam ?

email jezeli ktos ma wątpliwosci to moge dac ss jak dostalem key niestety jest juz uzyty xD

edit; na inny email raczej mozna bo mi dziala pokazalo ze nie zaglosowalem i mam poczekac do jutra czyli 24 h, nick nie ma nic wspolnego ale email nowy musi byc ;p

Opublikowano

Cześć, jeśli ktoś chciałby mieć orginalną mafie 2 na steamie zachęcam do wzięcia udziału w ankiecie:

http://www.computerandvideogames.com/joystick/

Polega ona na oddawaniu głosów na gry w 15. kategoriach.

Wymagane jest konto na playfire ale jego założenie to kwestia 3minut.

Po oddaniu głosów czekamy na wiadomość email a następnie czekamy na nasz klucz maksymalnie 24h.

Nie będę mówił co i jak ponieważ to proste i działa.

Ja mam pytanie. Jak mam tak to dostanę kiedyś ten klucz czy mnie wyr*chali?

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...