Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Wallhacka do S.K.I.L.L. - Special Force 2

Szfajter123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@maciokotek wow twój pierwszy post i jak się ładnie rozpisałeś normalnie pisarz z ciebie QQ też zaliczasz się do noobów z WH i innymi hakiami ? pewnie tak dla twojej wiadomości 56 osób zbanowanych dzięki moim zgłoszeniom :D za posiadanie WH , Aim , gardzę takimi ludźmi

nawet ROJO szydzi z noobów z hakami tak jak każdy normalny gracz FPS .

P.S. proszę admina o zamknięcie tematu

A kim jest ten rojo że piszesz "nawet" ? To koleś który trzepie hajs na bahorach, heh.

To forum o chackach, chociaż najlepiej by było gdyby w tej grze nikt nie chackował :P

Opublikowano

sorry ID Płyty Głównej, czyli numer seryjny płyty głównej który można zbanować , znam 2 FPS gdzie tak robią z noobami którzy używają czitów

ja gram pond 10 lat w FPS zaczynając od Quake 1 aż do teraz i nigdy nie używałem żadnego Haka do FPS-ów

co do słuchawek to tak każdy szanujący się gracz FPS powinien grać na słuchawkach słychać dużo więcej a jak ktoś zna cała mapkę to nawet wie gdzie kto wyskoczyć ale używanie WH jest naprawdę dla mnie noobskie i tylko prawiczki tak robią

Sory, ale nie mogę się powstrzymać.

BAN NA ID PŁYTY GŁÓWNEJ? wow, takie bany fajne łał. Co najwyżej to na dysk twardy (W przypadku banów np. z esl.) A ten skill (Najmniej wymagająca umiejętnośći gra fps ever) banuje co najwyżej na pojedyńcze konta.

Posiedzę trochę i sproofuje jakiegoś privata z tego skilla, jak już to zrobie to spodziewajcie się darmowego vip haxa. Jakoś przed końcem świąt powinienem się wyrobić.

55555

Opublikowano

Posiedzę trochę i sproofuje jakiegoś privata z tego skilla, jak już to zrobie to spodziewajcie się darmowego vip haxa. Jakoś przed końcem świąt powinienem się wyrobić.

Powodzenia, trzymamy za słowo ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@UPDATE

Cheat już generalnie działa, teraz zajmuje się tym żeby był niewykrywalny na Anticheacie "MOSS" oraz na "ESL WIRE".

Cheat będzie na konta, możliwe że darmowe, zobaczy się

A i z funkcji cheata będzie tylko aim(legit) + norecoil(Określany w wartościach)

Już teraz mogę wam powiedzieć że będzie działał tylko na win7,vista,8,8.1 (32/64b)

55555

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...