Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Wallhacka do S.K.I.L.L. - Special Force 2

Szfajter123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie są tylko płatne hacki lub tylko prywatne czyli twórca nie udostępnia innym musisz trochę poczekać na razie nie ma nic darmowego i działającego.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Poszukuję wh, do gry Skill sf2. Najlepiej jakiś niewykrywalny, nie potrzebuje aimbota. Tylko wh, z góry dziękuję bardzo.

to mam nadzieję że Cię szybko zbanuja skoro szukasz WH musisz grać naprawdę jak typowy noob który nie umie normalnie grać co ci da WH ze bd miał lepsze staty ? i co z tego jak zdobyte na WH czyli w ciotowaty sposób pamiętaj CZITERZY - FRAJERZY !!

CZITERZY - FRAJERZY

Opublikowano

dokładnie jak gra jest dla ciebie zbyt skomplikowana to w nią nie graj jak jesteś noobem to już twoja wina mam tylko wielka nadzieję ze zrobią wysokiej jakości HackShild i wyłapią takie nooby jak wy osobiście raportuje każdego czitera od CBT do teraz zaraportowałem prawie 40 osób ( w tym ok 10 Polaków ) i dostały ban na perma napisałem również do nich by nie banowali im IP internetu lecz IP płyty głównej w tedy już nigdy nie zagrają po 2tyg dostałem odpowiedz od suportu , że rozważa te pomysł :] i bardzo dobrze i w końcu nie bd psuć gry swoim brakiem umiejętności
jak można grać w SKILL nie mając SKILL-a lecz noobskie haki

CZITERZY - FRAJERZY

Opublikowano

Pierwsze słyszę o IP płyty głównej xD
Twórcy gier rzadko banują IP, bo jak wiemy, niektóre osiedla korzystają z tego samego IP, i wtedy zamiast zablokować jedną osobę, blokują 200 potencjalnych klientów.

Szczerze mówiąc, nie wiem co robicie na forum skoro cheaty są tak bardzo złe. Przecież macie fora tematyczne o danych grach, czy nawet o normalnych grach, na których niema cheatów. Takie to trochę dwulicowe ;) ale cóż, nie oceniam.

Nie wiem jak bardzo trzeba nie ogarniać trzymania W i kliknięcia LPM gdy tylko ktoś pojawi się przed nami (bo tak tutaj wygląda rozgrywka).
Ale cheatów polecam poszukać na np. MPGH

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

na CW juz tak nie ma, ze wyskakuja pod celownik ale to nie zmienia faktu ze brak sluchawek badz jakies za 20zl z biedry, bo ja ze sluchawkami slysze cala mape gdzie kto biega(no prawie cala)

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

sorry ID Płyty Głównej, czyli numer seryjny płyty głównej który można zbanować , znam 2 FPS gdzie tak robią z noobami którzy używają czitów
ja gram pond 10 lat w FPS zaczynając od Quake 1 aż do teraz i nigdy nie używałem żadnego Haka do FPS-ów
co do słuchawek to tak każdy szanujący się gracz FPS powinien grać na słuchawkach słychać dużo więcej a jak ktoś zna cała mapkę to nawet wie gdzie kto wyskoczyć ale używanie WH jest naprawdę dla mnie noobskie i tylko prawiczki tak robią

CZITERZY - FRAJERZY

Opublikowano

@maciokotek wow twój pierwszy post i jak się ładnie rozpisałeś normalnie pisarz z ciebie QQ też zaliczasz się do noobów z WH i innymi hakiami ? pewnie tak dla twojej wiadomości 56 osób zbanowanych dzięki moim zgłoszeniom :D za posiadanie WH , Aim , gardzę takimi ludźmi
nawet ROJO szydzi z noobów z hakami tak jak każdy normalny gracz FPS .

P.S. proszę admina o zamknięcie tematu

CZITERZY - FRAJERZY

Opublikowano

@Djdboy,

Wyzywasz innych od "frajerów", że jadą na wspomagaczach itp. a sam z nich korzystasz/korzystałeś. Nie ważne czy jest to bot czy cheat czy inne duperelstwo, wszystko to
zaliczane jest do wspomagaczy, które mają za zadanie ułatwić nam rozgrywkę.

http://www.mpcforum.pl/topic/746986-260113-qrbot-qr3-legacy-quick-race-bot/?p=5612838

Wystarczyło tylko wejść w Twoją zawartość i zobaczyć w jakich tematach gustujesz. Następnym razem polecam spojrzeć na siebie, zanim zaczniesz oceniać innych. <_<

Chciałbym jeszcze dodać, że jest to forum zrobione w głownej mierze o hackach itp, więc jeśli Cie drażnią takie tematy to najlepiej usuń konto i nie wchodź tutaj więcej.

Opublikowano

fakt do NFS używam a w zasadzie używałem bo już w to nie gram 50lvl mam i już mi się znudziło sam nawet się tam zgłosiłem ze mam haki i nic z tego se nie robią więc :D , a dwa FPS to co innego niż wyścigi , tam liczy się moc silnika ( ktoś wyciąga 350km/h a inny 230km/h to wiadomo ,że szans się nie ma ) a nie umiejętności w fps liczą się umiejętności a nie broń a to jest wielka różnica nie ważne ,że masz 40 lvl jak osoba z 1lvl cię jedzie dziś zgłosiłem 4 osoby z aim cały klan ban , możesz grać z L86A1 a ktoś z M4A1 i może cię jechać więc pamiętaj nie porównuj FPS do samochodówek i bd tu wchodził i bd sprawdzał czy są haki do tej gry jeśli się pojawią prosta piłka wyślę raport do suportu :D

CZITERZY - FRAJERZY

Opublikowano

dokładnie jak gra jest dla ciebie zbyt skomplikowana to w nią nie graj jak jesteś noobem to już twoja wina mam tylko wielka nadzieję ze zrobią wysokiej jakości HackShild i wyłapią takie nooby jak wy osobiście raportuje każdego czitera od CBT do teraz zaraportowałem prawie 40 osób ( w tym ok 10 Polaków ) i dostały ban na perma napisałem również do nich by nie banowali im IP internetu lecz IP płyty głównej w tedy już nigdy nie zagrają po 2tyg dostałem odpowiedz od suportu , że rozważa te pomysł :] i bardzo dobrze i w końcu nie bd psuć gry swoim brakiem umiejętności

jak można grać w SKILL nie mając SKILL-a lecz noobskie haki

bonzo? nie oddasz im hasła itd itp?

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Djdboy po 1 support gry nie moze blokowac ID plyty glownej bo jest to zakazane prawnie tak wiec moge to zglosic nawet do sadu... Po 2 forum jest na temat botow i cheatow wiec czy ktos chce uzyc hacka do SKILLA czy do Metina to powinno Cie to gowno interesowac... Cheaty zawsze byly i beda i tego nie zmienisz nawet jak sie pojawia mozesz se to zglaszac i tak to nic nie da... A skoro do tematu nic nie wnosisz to zegnam...

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

Jak narazie nie ma żadnego darmowego, choć znalazłem jednego sprawdze to dodam temat

Po co odkopujesz? Zamknąć to...

Nie baw sie w moda ... twój temat ? Nie to możesz wpier ....

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Cheat który działa na S.K.I.L.L. Specjal Force 2 to AIMBOT stworzony na CS:Coundition Zero

w takim razie popatrzeć proszę na kody do tego AIMa i bedzie dzialac po obejsciu XinCode

a XinCoda nie latwo obejsc:)

Opublikowano

Raczej, AimBota Trudno znaleść, Ale można zrobić Wallhacka na Kodach CS Condition Zero.

Na początku Pomyślałem, że to takie, no że nie wiem. No .

Na początku Pomyślałem, że no nie wiem co z tym zrobię, a potem sobie pomyślałem.
o Zapale i zapaliłem i tyle.

tatuaz-marihuana.jpg

Opublikowano

Co niektórzy ludzie, którzy się tutaj wypowiedzieli są żałośni. Jak można pisać na forum o "Cheatach, Botach, Bugach, Hackach do gier online", że ktoś jest noobem, bo gra na cheatach, że grać bez cheatów nie potrafi. No urde ludzie... Pisząc takie coś robicie sami z siebie "mądrych inaczej". Nie bez powodu znaleźliście się tutaj na forum...

:)

Opublikowano

@maciokotek wow twój pierwszy post i jak się ładnie rozpisałeś normalnie pisarz z ciebie QQ też zaliczasz się do noobów z WH i innymi hakiami ? pewnie tak dla twojej wiadomości 56 osób zbanowanych dzięki moim zgłoszeniom :D za posiadanie WH , Aim , gardzę takimi ludźmi

nawet ROJO szydzi z noobów z hakami tak jak każdy normalny gracz FPS .

P.S. proszę admina o zamknięcie tematu

Jak Ty jesteś typowy konfident ... Na Policje zeznania daj kto gdzie jak i co .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...