Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ][DEDYK]Semanthia.pl - Najlepszy serwer Metin2 !

IndecoMT2 Art

Semanthia.pl  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz u nas na serwerze ?

• Tak
      19
    • Nie
      22
    • Nie wiem
      8
  2. 2. Czy podoba ci si? zapowiedz ?

• 0/5
      16
    • 1/5
      2
    • 2/5
      3
    • 3/5
      5
    • 4/5
      5
    • 5/5
      18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakby to powiedzieć...

Windows czy linux jeden pies i nie jest nową technologią.

Wszystko co wymieniłeś da się osiągnąć na każdej platformie więc nadal nie widzę tej nowości.

Mógłbyś mi to bardziej wyjaśnić?

OK

To teraz tak jak masz linuxa to masz np apatche

a u mnie na windowsie mamy na 1 dedyku ponad 350 stron

strona to nie są tylko tutaj skrypty

strona u nas jest aplikacją taką jak dla cb Ts3 Metin czy nawet Pasjans Pająk

U nas znajduje się sql specjalnie skonfigurowany ze stroną wpisany w aplikację i działa on całkiem osobno jak pobieranie informacji z bazy danych mysql przez co szybrze jest działanie strony

+ bardzo przydatna funkcja przy takiej ilości strona jak mamy to usypianie strony

czyli np nikt nie wchodzi na stronę Semanthia.pl to strona się automatycznie usypia i nie pobiera zasobów maszyny jest to lepsza technika jednym słowem

a tu masz wypunktowane

+ Nowoczesność

+ przejrzystość

+ całkiem inne zabezpieczenia

+ Całkiem nowe sposoby rozwalenia strony sa ale już zablokowane

+ Strona Na Oryginalnym systemie z Wsparciem Microsoft ( system)

+ Pełno rzeczy co mogę wymieniać ale pakuję klienta dla Semanthi z 1,55gb na ok 800/900 mb rozpakowany :)

Zapraszam Do wypowiedzi w Temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1086781-easysemanthiapl/

Nie ma ma co dostałem 5% warna za dodanie DL Strony Grayst ;P

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OK

To teraz tak jak masz linuxa to masz np apatche

a u mnie na windowsie mamy na 1 dedyku ponad 350 stron

strona to nie są tylko tutaj skrypty

strona u nas jest aplikacją taką jak dla cb Ts3 Metin czy nawet Pasjans Pająk

U nas znajduje się sql specjalnie skonfigurowany ze stroną wpisany w aplikację i działa on całkiem osobno jak pobieranie informacji z bazy danych mysql przez co szybrze jest działanie strony

+ bardzo przydatna funkcja przy takiej ilości strona jak mamy to usypianie strony

czyli np nikt nie wchodzi na stronę Semanthia.pl to strona się automatycznie usypia i nie pobiera zasobów maszyny jest to lepsza technika jednym słowem

a tu masz wypunktowane

+ Nowoczesność

+ przejrzystość

+ całkiem inne zabezpieczenia

+ Całkiem nowe sposoby rozwalenia strony sa ale już zablokowane

+ Strona Na Oryginalnym systemie z Wsparciem Microsoft ( system)

+ Pełno rzeczy co mogę wymieniać ale pakuję klienta dla Semanthi z 1,55gb na ok 800/900 mb rozpakowany :)

Jakoś to do mnie nie przemawia.

Specjalnie też czytałem na ten temat, żeby gafy nie strzelić dla pewności i Ci powiem, że żadnego szału w tym nie ma.

Strona jak strona.

PS. Jeżeli client Semanthi miał 1,55gb to musieliście mieć wszystko 2 razy dodane.

0LsM05U.png

Opublikowano

Jakoś to do mnie nie przemawia.

Specjalnie też czytałem na ten temat, żeby gafy nie strzelić dla pewności i Ci powiem, że żadnego szału w tym nie ma.

Strona jak strona.

PS. Jeżeli client Semanthi miał 1,55gb to musieliście mieć wszystko 2 razy dodane.

tak właśnie wywalam cudowny pl po 10 razy pododawane moby po 5 razy dodane mapy etc zastanawiam się czasem jakie downy robiły tego PL`a

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo xdd

Praca 5h Zakończona idę spać Klient Oficjalnie 645 MB Spakowany w rar :)

Upam go na

Mega

Multi

Zipy

Dedyka

Patcha

i Jeszcze kilka innych :) jutro ok 17/18 dam wam jak ze szkoły wrócę :) po za tym i tak cały dzień bd i noc się upać xD eh kurwf 10h w szkole xD ja się powieszę ;P

Opublikowano

Klient dziś będzie dostępny do pobrania . Do gry będziecie się mogli zalogować dopiero jutro o 18 :P . Jeśli chcecie być na bierząco to zachęcam do polubienie naszego fanpage .

https://www.facebook.com/pages/Semanthia/214468622063238?fref=ts

Również zaprszamy na naszego teamspeak3 - każdy kto chce może dostać kanał z możliwościa jego edycji

ts3.game-4line.pl

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Fajny macie dedyk na komputerze xD Nie polecam serwer Cyca aka CoTo4NicKu znowu postoi 2 tygodnie tak jak manessa i padnie bo hajsu trzeba

Dedyk nie stoi na żadnym komputerze . Nie polecasz bo co ? Art jest tylko sponsorem mamy umowe , serwer jest mój . Ja będę dbał o to żeby wszystko grało on będzie dbał o to żeby serwer stał . Za pół roku jest serwer opłacony to raz a dwa jeśli Art zerwie umowę to się nie wypłaci więc czemu miałby to robić . Manessa z tego co wiem była ostro atakowana dlatego padła . Mówił że to był jego bardzo udany serwer. Nie wypisuj bzdór jak masz te informacje z ...py . Pozdrawiam

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Fajny macie dedyk na komputerze xD Nie polecam serwer Cyca aka CoTo4NicKu znowu postoi 2 tygodnie tak jak manessa i padnie bo hajsu trzeba

vires jesteś taka picza że lecisz na strzała :) to po pierwsze po 2 nic nie potrafisz po 3 to nie mój serwer ja tylko sponsoruje plepsie i jeszcze jedno wal się :)

Klient już upnięty ale dostaniecie wieczorem :)

Opublikowano

vires jesteś taka picza że lecisz na strzała :) to po pierwsze po 2 nic nie potrafisz po 3 to nie mój serwer ja tylko sponsoruje plepsie i jeszcze jedno wal się :)

Klient już upnięty ale dostaniecie wieczorem :)

Po co czekać?

0LsM05U.png

Opublikowano

Pierdolicie jacy to wy nie jesteście a zobaczycie ze padniecie szybciej niz ten szum narobiliscie w okół siebie.

@V1res

srsly? Cycu ej kej ej CoTo4Nicku? To nie mam zamiaru co nawet sprawdzać serwera, i ta wasza smieszna technologia którą znaleźliście w internecie, dajcie spokój. A szablon strony zrobić i oskryptować to nie jest problem też moge mieć logi do wszystkiego i cały panel administracyjny, heh.

@AW

Nie czytałem prezentacji za specjalnie dokładnie, jak prezentuje sie drop przedmiotów do biologa, trzeba mocno sie napizgać ?

Opublikowano

Pierdolicie jacy to wy nie jesteście a zobaczycie ze padniecie szybciej niz ten szum narobiliscie w okół siebie.

@V1res

srsly? Cycu ej kej ej CoTo4Nicku? To nie mam zamiaru co nawet sprawdzać serwera, i ta wasza smieszna technologia którą znaleźliście w internecie, dajcie spokój. A szablon strony zrobić i oskryptować to nie jest problem też moge mieć logi do wszystkiego i cały panel administracyjny, heh.

@AW

Nie czytałem prezentacji za specjalnie dokładnie, jak prezentuje sie drop przedmiotów do biologa, trzeba mocno sie napizgać ?

Ty się nie odzywaj podjebaliście pliki Ethany trochę edycji, strona podjebana on Xnygi2 i zadowoleni, serwer postał z max 7 dni i padł Haha przez channele.

Opublikowano

Ty się nie odzywaj podjebaliście pliki Ethany trochę edycji, strona podjebana on Xnygi2 i zadowoleni, serwer postał z max 7 dni i padł Haha przez channele.

Serwer cały czas działał i został wyłączony kotek. Odpalamy go jutro ponownie. A pliki jak i strona w naszym posiadaniu 100% legalnie i nie zostały one nikomu jak ty to powiedziałeś "podjebane" :-)

Opublikowano

Wiesz od czego zależy runtime error c++ ?

jestem pewien że nie a google nie poda mu dokładnej odpowiedzi ;)

moim zdaniem padnie jak każdy sponsorowany jego serwer - biznesmen się znalazł ! xD

fm1y.png

Wejdź w mój profil i zobacz nowości z serwera EmpireOfMetin :)

Opublikowano

@V1res

@AW

Ty kierujesz groźby w stronę naszego serwera? człowieku jeśli nie masz botera +/- 400 gb sf to możezs nas w du*e cmoknąc tyle Ci powiem . Śmieszny jesteś te twoje dostanie się do panelu to rozumiem zrobienie małych lagów w m1 ? i spowolnienie navicata ? Nie wiem czemu robicie szum tutaj i hejtujecie że serwer będzie nie stabilny bo jest Art ... Człowieku technologia idzie w przód , nie wymyślamy się żadnych bajek , to co jest to Ci mowimy . Stronke możesz nam znieść ale to tylko to nic więcej ... więc przestańcie już hejtować , na starcie się przekonacie tyle ode mnie do tych Siema

moim zdaniem padnie jak każdy sponsorowany jego serwer - biznesmen się znalazł ! xD

Jeden serwer ostatnio wystartował od Arta . I jakoś żaden śmiałek go nie rozwalił .
Ten błąd to jest błąd klienta , coś może być źle zrobione (pack) itd . Tak samo jak źle dodasz drop to w syslogach w channelu masz błąd i kanał Ci się nie odpali .
PS . Nie nabijajcie sobie postów tym samym zaśmiecając nasz temat tymi śmiesznymi odpowiedziami .

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Ty kierujesz groźby w stronę naszego serwera? człowieku jeśli nie masz botera +/- 400 gb sf to możezs nas w du*e cmoknąc tyle Ci powiem . Śmieszny jesteś te twoje dostanie się do panelu to rozumiem zrobienie małych lagów w m1 ? i spowolnienie navicata ? Nie wiem czemu robicie szum tutaj i hejtujecie że serwer będzie nie stabilny bo jest Art ... Człowieku technologia idzie w przód , nie wymyślamy się żadnych bajek , to co jest to Ci mowimy . Stronke możesz nam znieść ale to tylko to nic więcej ... więc przestańcie już hejtować , na starcie się przekonacie tyle ode mnie do tych Siema

profesjonaliści czytałem wcześniej że macie dedyki łohoho to czemu nie dacie stronki na dedyka + zabezpieczycie ją w odpowiedni sposób ?

fm1y.png

Opublikowano

profesjonaliści czytałem wcześniej że macie dedyki łohoho to czemu nie dacie stronki na dedyka + zabezpieczycie ją w odpowiedni sposób ?

Zostawiliśmy stronke Tobie żebyś tam sobie po ddosował , bo nie ruszysz gry . Stronka nie jest na dedyku bo jak byś wcześniej wyczytał jest na windowsie , to nie są pliki znawco .. to jest aplikacja . Skończ już pisać te śmieszne odpowiedzi . Moderatora bym prosił o wyczyszczenie tematu z zbędnych postów .

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Wiesz od czego zależy runtime error c++ ?

Powiem ci tak ciężko to zdiagnozować bo to jest błąd który może mieć wiele znaczeń ale w metinie przeważnie jest to związane z grafiką :)

to jest pierwszy serwer jak sponsoruje dedyki mam 4x4 gb i 2x8 gb na 2 lata wykupione :) a ty jak masz większą wiedzę ode mnie to może coś powiesz ciekawego :) jeszcze :)

Opublikowano

Jeden serwer ostatnio wystartował od Arta . I jakoś żaden śmiałek go nie rozwalił .

Ten błąd to jest błąd klienta , coś może być źle zrobione (pack) itd . Tak samo jak źle dodasz drop to w syslogach w channelu masz błąd i kanał Ci się nie odpali .

PS . Nie nabijajcie sobie postów tym samym zaśmiecając nasz temat tymi śmiesznymi odpowiedziami .

Nie, to nie jest źle zrobione (pack) itd.

Powiem ci tak ciężko to zdiagnozować bo to jest błąd który może mieć wiele znaczeń ale w metinie przeważnie jest to związane z grafiką :)

Nie jest ciężko zdiagnozować.

0LsM05U.png

Opublikowano

Czy szkatułki, z ktorych mozna wylosowac wierzcha(wnioskuje, ze ta szara pieczec to wierzch) dropia normalnie z mobkow?

Musialem spytac bo cos nie moge uwierzyc.

Opublikowano

Polecam zwiększyć drop zmianek/dodań do np. 2/3/4 , ponieważ 1 to za mało.

Będą dropiły po 2 sztuki już ustawione.

Czy szkatułki, z ktorych mozna wylosowac wierzcha(wnioskuje, ze ta szara pieczec to wierzch) dropia normalnie z mobkow?

Musialem spytac bo cos nie moge uwierzyc.

Te Wierzchowce z szkat jak widzisz, ale te lepsze szkaty z bossów typu: Azreal, Smok Itd.

Opublikowano

Za pół roku jest serwer opłacony to raz

e ?

to jest pierwszy serwer jak sponsoruje dedyki mam 4x4 gb i 2x8 gb na 2 lata wykupione :) a ty jak masz większą wiedzę ode mnie to może coś powiesz ciekawego :) jeszcze :)

to pół roku czy na 2 lata ? zdecydujcie się xD

Zostawiliśmy stronke Tobie żebyś tam sobie po ddosował , bo nie ruszysz gry . Stronka nie jest na dedyku bo jak byś wcześniej wyczytał jest na windowsie , to nie są pliki znawco .. to jest aplikacja . Skończ już pisać te śmieszne odpowiedzi . Moderatora bym prosił o wyczyszczenie tematu z zbędnych postów .

a hetzner.de ma hosting z windowsem ? bo szukałem szukałem i nie umiałem znaleźć ://

fm1y.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...