Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Kreator drużyn już niedługo na PBE!

EXPIKxMETIN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajny pomysł teraz to az szkoda grac rankedy bo na 99% bedzie wojna w lobby o mida=loss stracone pkt

Albo najlepiej wprowadzić osobny ranked 'team' 5v5

Gram supportami to mi tam zwisa;x

Opublikowano

Kiedyś chyba na Elohell widziałem zdjęcie że wybierasz swoją role . Ogólnie myśle że jest to dobre rozwiązanie , ale ja bym zrobił inaczej . Mianowicie wyskakuje nam okienko z pozycjami do wybrania i obok nich można dać krzyżyk . Czyli możemy zaznaczyć sobie powiedzmy mid , adc i topa a jak znajdzie gre to pokazuje na , że "Znaleziono gre na pozycji Top Lane " .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Według waszego rozumowania supportem nikt nie gra ? Otóż byście się zdziwili.

Może w waszych bronzach się pchają wszyscy na mida bo chcą "wykerować"

Jak dla mnie super. Zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Opublikowano

Pomysł fajny tylko proszę o to żeby poprostu wybierało to tak iż ktoś ogarnia ostro na topie to od razu wędruje tam itp. Bo teraz jeżeli ogarniasz jaxem i chcesz iśc nim do jungli a jakiś typek ci powie że jest slaby w jungli i zabiera ci go na topa to juz jest porażka.

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

Opublikowano

Jeżeli przykładowo będe chciał Fiddle'a jako supporta (ostatnio lubię nim grać) to z tym kreatorem nie będę mógł go wziąć bo nie jest od "wsparcia" ? wtf. No to będzie chore jeśli tak będzie ;x Przykładowo ktoś lubi grać Zedem zamiast jakiegoś ADC to co nie może? xDD.

Opublikowano

Już czuje te godzinne czekanie w kolejce, gdy będę chciał picknąć Tristanę na mida ;]

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...