Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinie o Radeonie HD 6770

DobryMudzin22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moja płyta nie obsługuje Phenomów tylko Intele wiec one odpadają a co myślicie o Intel Core 2 Duo 6600 ? dało by sie go podkręcić chociaż do 3 ghz ?

No to ten Pentium G2030 go gniecie jak chce nawet, jak być do 4,0ghz go dojechał, a nawet na nim gra w BF3 jest ciężka.

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to ten Pentium G2030 go gniecie jak chce nawet, jak być do 4,0ghz go dojechał, a nawet na nim gra w BF3 jest ciężka.

no to w końcu jaki procek bedzie najlepszy do mojej płyty ? tylko tani

Opublikowano

no to w końcu jaki procek bedzie najlepszy do mojej płyty ? tylko tani

Żaden, został przy tym, co jest i zbieraj na nową platformę, przy BF3 żadna różnica bo i tak nie pograsz na niczym pod 775 za wyjątkiem O/C Quadów.

Opublikowano

Żaden, został przy tym, co jest i zbieraj na nową platformę, przy BF3 żadna różnica bo i tak nie pograsz na niczym pod 775 za wyjątkiem O/C Quadów.

a jak teraz mam tego Intel Pentium E2160 i dołoze zamiast GeForce 9400 GT tego Radeona HD 5830 to bedzie wiecej fps w bf3 ?

Opublikowano

a jak teraz mam tego Intel Pentium E2160 i dołoze zamiast GeForce 9400 GT tego Radeona HD 5830 to bedzie wiecej fps w bf3 ?

Minimalnie, ta gra uwielbia mocny procesor, powyżej tych 24 graczy przydają się 4 rdzenie.

Niestety, ale ten PDC to słabizna i o płynnej grze nadal będziesz mógł zapomnieć.

Opublikowano

Minimalnie, ta gra uwielbia mocny procesor, powyżej tych 24 graczy przydają się 4 rdzenie.

Niestety, ale ten PDC to słabizna i o płynnej grze nadal będziesz mógł zapomnieć.

ale da mi chociaz 10-15 fps ?

Opublikowano

Nie pograsz na tym procesorze w BF3, koniec. Zbieraj na używanego Phenia lub nówkę Pentiuma/użytwane i3.

zastanawiam sie czy nie bedzie warto wymienic po gwarancji moją płyte na jakąś pod i3 :/

co wy na to ?

Opublikowano

Sprzedaj póki jest ta gwarancja, więc kasy dostaniesz, a pozbędziesz się tego starocia.

Szukaj używek i3 lub Phenoma II x4 z płytą na ogłoszeniach.

to jakbym wzioł tą i3 i radeon hd 5830 to jak z bf3 i bf4 ?

a i jaki jest najtanszy i3 ? tylko 4 rdzenie :)

Opublikowano

Na allegro niemal tylko licytacje wchodzą w grę, napisałem, że lepiej poszukać na ogłoszeniach.

I żadne wpisywanie i3 Sandy bo nic Ci nie znajdzie, gdzieś był poradnik korzystania z allegro, potem poszukam.

http://allegro.pl/intel-core-i3-2120-3-3ghz-3mb-1155-bcm-i3625732852.html
http://allegro.pl/procesor-intel-core-i3-2120-3-3ghz-i3618591309.html

Licytuj do 280zł, jak nie wygrasz szukasz na ogłoszeniach po forach typu benchmark/pclab/forumpc/purepc ew. tablca, gumtree etc.

Opublikowano

Na allegro niemal tylko licytacje wchodzą w grę, napisałem, że lepiej poszukać na ogłoszeniach.

I żadne wpisywanie i3 Sandy bo nic Ci nie znajdzie, gdzieś był poradnik korzystania z allegro, potem poszukam.

http://allegro.pl/intel-core-i3-2120-3-3ghz-3mb-1155-bcm-i3625732852.html
http://allegro.pl/procesor-intel-core-i3-2120-3-3ghz-i3618591309.html

Licytuj do 280zł, jak nie wygrasz szukasz na ogłoszeniach po forach typu benchmark/pclab/forumpc/purepc ew. tablca, gumtree etc.

nie kupie odrazu procka bo najpierw lepsza grafa a potem procek i płyta ale jakbym tego i3 wzioł i radeon hd 5830 i potem moze do 4gb dołozył zeby było 8 gb to by jak bf4 ruszył ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...