Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinie o Radeonie HD 6770

DobryMudzin22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP Na tą płytę nawet G2030 Ci nie wejdzie...

BF3 ruszy jakoś tam, z BF4 mogą być problemy o ile wymagania i optymalizacja będą podobne do tych z bety. Ale na low chyba jakoś pójdzie, czas pokaże.

Opublikowano

@UP Na tą płytę nawet G2030 Ci nie wejdzie...

BF3 ruszy jakoś tam, z BF4 mogą być problemy o ile wymagania i optymalizacja będą podobne do tych z bety. Ale na low chyba jakoś pójdzie, czas pokaże.

pytałem o tą płyte innych i wszyscy pisali G2030

Opublikowano

Nie no taki to już totalny syf. Weź jakiegoś quada albo tego e6800 lub wyższy model

Wiem ze syf ale jakos bf3 wraz z GeForce 9400 GT ciągnie na 20-30 fps i da sie popykac ale który bedzie najlepszy najbardziej wydajny ?

Opublikowano

Jesteś głupi czy udajesz ? Napisałem CI żebyś wziął jakiegoś quada. Łatwo się z tej odpowiedzi domyśleć że są dobre w swojej cenie.

Opublikowano

Jesteś głupi czy udajesz ? Napisałem CI żebyś wziął jakiegoś quada. Łatwo się z tej odpowiedzi domyśleć że są dobre w swojej cenie.

Wiem właśnie dlatego pytam czy ten Quad bedzie dobry bo ma nawet 4 rdzenie :D

Czyli :

Intel Dual 2 Quad Q9400

Radeon HD 5830

ram 4 gb

Corsair VS 450w

bf4 ruszy ?-

Opublikowano

Tego Quada nawet nie podkręci przy takiej badziewnej MOBO.

Używki Phenoma II x4 są już tańsze i pracują na 3,0ghz+ na starcie.

W przypadku takiej badziewnej płyty w grę wchodzi wyłącznie zmiana platformy.

Opublikowano

Tego Quada nawet nie podkręci przy takiej badziewnej MOBO.

Używki Phenoma II x4 są już tańsze i pracują na 3,0ghz+ na starcie.

W przypadku takiej badziewnej płyty w grę wchodzi wyłącznie zmiana platformy.

nie moge wymienic płyty bo jeszcze ma gwarancje i nie cały rok :/ 2,66 Ghz mi starczy :D

Opublikowano

nie moge wymienic płyty bo jeszcze ma gwarancje i nie cały rok :/ 2,66 Ghz mi starczy :D

Nczego nie rozumiesz, ten Quad ma niższą wydajność od Phenoma, a i tak go nie podkręcisz, na stocku to lipa jest i będzie dostawał zadyszki.

Płytę sprzedaj na gwarancji, dostaniesz więcej kasy ;).

Opublikowano

a co sądzicie w Intel Core 2 Quad w testach w bf3 na ultra nie jest zle http://pclab.pl/art50000-16.html

Czemu nikt nie patrzy na platforme testową ?

Na twoim zestawie pociągnie max na medium , a i tak będzie ledwo dyszeć

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Nczego nie rozumiesz, ten Quad ma niższą wydajność od Phenoma, a i tak go nie podkręcisz, na stocku to lipa jest i będzie dostawał zadyszki.

Płytę sprzedaj na gwarancji, dostaniesz więcej kasy ;).

narazie nie chce robic maszyny potwora bo gdzies tak za 2-3 lata wymieniam WSZYSTKO ;D

Opublikowano

narazie nie chce robic maszyny potwora bo gdzies tak za 2-3 lata wymieniam WSZYSTKO ;D

Ten Phenom to już przeciętny procesor, potworem do grania możesz nazywać i5/i7 K Ivy/Haswell za 850-1250zł.

Kupisz Phenia i masz spokój na jakiś czas, jak go podkręcisz, na ogłoszenich można wyrwać za ~550zł z MOBO i chłodzeniem pod O/C (945).

Opublikowano

Ten Phenom to już przeciętny procesor, potworem do grania możesz nazywać i5/i7 K Ivy/Haswell za 850-1250zł.

Kupisz Phenia i masz spokój na jakiś czas, jak go podkręcisz, na ogłoszenich można wyrwać za ~550zł z MOBO i chłodzeniem pod O/C (945).

moja płyta nie obsługuje Phenomów tylko Intele wiec one odpadają a co myślicie o Intel Core 2 Duo 6600 ? dało by sie go podkręcić chociaż do 3 ghz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...