Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Autorski skrypt na lvl kopania na chacie!

xCrysiSx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W każdej chwili UltimateClans można połączyć z chatem tego skryptu, co do bugów to innych niż chat chwilowo nie ma. 

PS: Jeszcze parę poprawek i udostępnię skrypt wkrótce, co do kodu to macie rację jest banalny (lecz ja nie jestem profesjonalistą tylko początkującym i chciałem zrobić coś co będzie się wyróżniało od innych skryptów pisanych przez innych użytkowników)

Nie można połączyć z chatem tego skryptu, ponieważ czytałeś i przestrzegasz licencji UltimateClans :p

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

Opublikowano

@UP

Dzikoy ma racje. Za połączenie czegokolwiek z UltimateClans musisz zapłacić. Zgłoś się na PW po numer konta.

Po za ty po kij ta ankieta ?

Opublikowano

@Up

I tak ma Mi bulić hajs :c

Dzikoy mu każe ! :C

A czy skrypt bedzie mial opcje ustawienia punktów ?

Opublikowano

@Up

I tak ma Mi bulić hajs :c

Dzikoy mu każe ! :C

A czy skrypt bedzie mial opcje ustawienia punktów ?

Jodiii chodzi mi ze jak Dzikoysk go doda do UC :)

Opublikowano

To jest zwykły temat do nabijania postów..

A on jak by to chciał udostępnić to by udostępnił, bo nie wierze że nie widzisz jak ludzie piszą że szukają takiego pluginu/skryptu.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

@UP

Dzikoy ma racje. Za połączenie czegokolwiek z UltimateClans musisz zapłacić. Zgłoś się na PW po numer konta.

Po za ty po kij ta ankieta ?

Zaplacic za polaczenie...? za skrypt? Rozumiem ze dzikoy placi za to podatek? bo jak nie to uj mu w dupe?

Smieszne... placic za modyfikacje skryptu.

Szczegolnie ze tai skrypt to ujnia niczym fush... bo i tak wszystko wykorzystuje inne pluginy. Dobrze ze factions nie trzeba wgrywac...

A licencja jest tak profesjonalnie napisana ze nie widze sensu brania jej na poważne xD

"Pisania: "Autorskie Gildie" itp."

To zgodznie z licencja wlasnie ja lamie patrzcie!

Autorskie Gildie

Autorskie Gildie

Autorskie Gildie

UUU czeka mnie wizyta w pierdlu

Dawno sie tak nie usmialam :D

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Ej, ej, ej. Ja nigdzie nie pisałem takich rzeczy xD Jedyną rzeczą dotyczącą UltimateClans i $ jest wersja Premium, czyli bardziej rozbudowana i strona www. Koniec. A co do dopisywania, to po prostu nie chcę, aby ktoś to robił, jako iż jest to tylko skrypt, każdy ma bardzo łatwy dostęp do "kodu" i do wprowadzania zmian.

Szczegolnie ze tai skrypt to ujnia niczym fush... bo i tak wszystko wykorzystuje inne pluginy. Dobrze ze factions nie trzeba wgrywac...

Oj tam, to tylko mały, biedny skrypcik, a nie plugin. Do tego w miarę możliwości staram się wywalać niepotrzebne pluginy. Już i tak jest lepiej xD

Co do licencji... Wiesz, za byle co pisma nie ma co wysyłać xD Nie, a tak serio, to mimo wszystko jest ona tam załączona i zgodnie z prawem polskim użytkownicy muszą jej przestrzegać. A co tam się będę rozpisywał, sama wiesz, bo się śmiejesz :D

Więc nie robić o mnie fałszywego zdania i opinii! :P

P.S.

Jak w ogóle kiedyś coś kiedyś sprzedam, to Ci wyślę ss z odprowadzania podatku xD

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

Opublikowano

Ej, ej, ej. Ja nigdzie nie pisałem takich rzeczy xD Jedyną rzeczą dotyczącą UltimateClans i $ jest wersja Premium, czyli bardziej rozbudowana i strona www. Koniec. A co do dopisywania, to po prostu nie chcę, aby ktoś to robił, jako iż jest to tylko skrypt, każdy ma bardzo łatwy dostęp do "kodu" i do wprowadzania zmian.

Oj tam, to tylko mały, biedny skrypcik, a nie plugin. Do tego w miarę możliwości staram się wywalać niepotrzebne pluginy. Już i tak jest lepiej xD

Co do licencji... Wiesz, za byle co pisma nie ma co wysyłać xD Nie, a tak serio, to mimo wszystko jest ona tam załączona i zgodnie z prawem polskim użytkownicy muszą jej przestrzegać. A co tam się będę rozpisywał, sama wiesz, bo się śmiejesz :D

Więc nie robić o mnie fałszywego zdania i opinii! :P

P.S.

Jak w ogóle kiedyś coś kiedyś sprzedam, to Ci wyślę ss z odprowadzania podatku xD

No to niech ci bd :) Rozumiem co najwyzej ze nie chcesz by ktos podszywal sie pod autora, ale jak ktos by zrobil poradnik jak dodac wlasny skrypt do twojego to chyba juz nic zlego :P

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Skrypt do napisania w 10 minut ale niektórym się przyda.

To pisz.

@topic

Co do skryptu, to bardzo się przyda, lecz ja jestem przeciwny, bo potem na każdym serwerze będzie to samo, z resztą, tak jak teraz, na większości serwerów.

Opublikowano

Było by miło :)

_____________________________________________________________________________________________________________________

http://www.mpcforum.pl/topic/1300329-mcpadaambonet/
_____________________________________________________________________________________________________________________
Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Udostępnij

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, od dawna zauważyłem że wielu użytkowników MpcForum poszukiwało skryptu na lvl kopania na chacie. Pomysł skryptu wziął się z servera mchc. A więc wziąłem się do roboty i taki skrypt napisałem.I tu idzie do was takie pytanie czy udostępnić ten skrypt publicznie dla użytkowników MpcForum czy nie ? 

Parę ss'ów skryptu:

1:

http://www.iv.pl/images/56152484881172737651.png

2: 

http://www.iv.pl/images/70926410255859642557.png

3: 

http://www.iv.pl/images/40816655466363344837.png

DAJ LINKA DO POBRANIA TEGO SKRYPTU PLISSSS !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...