Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pomocy :) !

mazurek99914

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Postanowiłem wrócić po przerwie (rok) do nostale. Mam łucznika 66 lvl z 65 profka i wojownika 36 lvl i 22 profa. Na luczniku nie mam eq, a na woju mam: warka +7 pod tanka / eq u6/7 +5/6 / wróżkę ognia 41% / 1,1kk w kasie. Kilka pytań...

1. Chciałbym zacząć grać magiem (pierwszy raz) i czy opłaca się wyexpic profke do 35 albo 50 zależy, na innym koncie ? Nie dostanę za to bana na ip ?

2. Chce kupić holke +9 albo blue +9. Czy jak sprzedam wara w pudle to mi starczy ?

3. Ile może zająć expienie profy na bocie przez 3h dziennie ?

4. Gram na Enigmie :).

Mogę zainwestować okolo 100 zł na rozwinięcie postaci. Proszę o pomoc :) Dzięki.

Opublikowano

1. Jedno konto na ip

2. War +7 a holka czy blue +9 same mowia za siebie. Nie starczy Ci chyba ze za doplata.

3. 50j zajmie Ci 2 miesiace bez bota. Bot = 100%ban (admini teraz coraz bardziej kontrolują)

4.To sweet

5. Zainwestuj te 100 zl jak chcesz doplac na holke i kup dobre eq , wrozke

Opublikowano

1. Nie dostaniesz bana na IP.

2. Zależy, czy war ma dobrze rozdane statystyki. Może Ci starczy, ale lepiej zarób trochę kasy.

3. Trzy tygodnie? Zależy jaki poziom.

4. Avalon lepszy, ale jak już masz tam postacie, to nic nie szkodzi xDD

A 100 zł to w postaci PSC, Paypal czy SMS?

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Dzięki ! :) Czekam na inne odpowiedzi.

1. Nie dostaniesz bana na IP.

2. Zależy, czy war ma dobrze rozdane statystyki. Może Ci starczy, ale lepiej zarób trochę kasy.

3. Trzy tygodnie? Zależy jaki poziom.

4. Avalon lepszy, ale jak już masz tam postacie, to nic nie szkodzi xDD

A 100 zł to w postaci PSC, Paypal czy SMS?

PSC

Opublikowano

Uwaga ! Przełom xD. Idę sobie dziś do NB bo wystawilem moje eq. Uzbierało się tego 2,4kk. Pomyślałem ze skończę z tą grą raz na zawsze a konto sprzedam. Kupiłem skrzynke krzakogona Centuriona za 2kk ... Dropnal krzak !!! I teraz nasywa się pytanie. Kupić pudło, włożyć do niego mojego wara i sprzedać. Potem kupić wk +9 i eq (mogę wydać do 100 zł na rozwinięcie postaci) i zacząć znowu na luczniku ? Czy lepiej kupić rangera ? Sp1 nie mam bo kupe czasu temu spalił mi duszę :( Sp2 +5 z 21 jobem, do pvp starczy. Sp3 brak, dropie lupinki, Sp4 może kupię, zależy. O wyższych kartach juz nie myślę bo musiałbym wbijac większą profke. Do tego kura +12, jaja 13j, pizamka +10 chyba. Co myślicie?

Opublikowano

Na łuka WK.

Co do profy na maga, od 0 do 50 3h dziennie to zajmie ci ok 5 miesiecy.

Gratuluje krzaka, tak na luka najlepszy centek.

Mysle, ze na luku troche pograsz, kupisz byle jakie eq jak narazie, i w miare z uplywem czasu, znow bedziesz "PRO" .

Narka :)

"Kiedy kogoś podziwiasz, nie możesz go prześcignąć, lecz dopóki gramy razem, nie ważne że przegramy! Więc czym jest zwycięstwo? Nieważne, ile punktów masz pod koniec meczu... Jeśli nie jesteś szczęśliwy, to nie jest zwycięstwo!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...