Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer na modach 24h ! polecam !

Azris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. :)

- Jest to reklama serwera na modach.

- Serwer ma 20 slotów,własną paczkę, własny Texture-pack i posiada 29 modów !

-Serwer posiada także white-liste [ wejście kosztuje 2,50 zł ponieważ nie chcemy (trolli) na serwerze ]

-Więc prosimy przed wpłatom zastanowić się kilka razy czy napewno nie będziemy (trollami)

-Link do paczki[Wszystko już jest gotowe]:

Nick:

Dlaczego własnie ty ?:

Coś o sobie:

Proszę o kontakt na skype : Azris

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

ściągamy paczkę usuwamy wszystko z .minecraft wklejamy zawartość paczki i gitara :P

można spokojie dawajć swoje TXT i zmieniać wersje

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Trzeba płacić ponieważ niechcemy niewypalów takich jak ty.2.50zł skoro jesteś biedny i mama nie da ci 2,50 spk.

Serwer jest ogarniety miła atmosfera ( już mamy ok. 10 graczy).

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Azris 10 graczy? Zaduszny chyba ma racje... pewnie tylko kasa żeby sobie zarobić bo pewnie ty jesteś biedny...

Jeszcze napisałeś wpłatom więc wnioskuje że jesteś jakimś dzieckiem... pozdro

29 modów? to ciekawe... nawet nie napisałeś jakich więc po co ten temat jak nawet go nie dopracowałeś tylko napisałeś byle co?

Nie chcesz trolli? OK ale sama whitelista by wystarczyła a ty jeszcze chcesz żeby zapłacić? Hmm może mi podasz ip i ja zobaczę czy wogóle serwer istnieje.

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

ja nie jestem twórcą serwera, ja miałem zrobić mała reklamę sprawdzić czy ktoś jest chętny ale spk. to jest dopiero [test] serwer jutro startuje max. za 2 dni. jutro bę

dzie reklama pełna ze wszystkimi szczegółami

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Zgodzę się z to boł to jest Syf płacić za wejscię <_< na serwer no lipa i tyle nik pewnie nie zagra z podejściem Administracji tylko do kasy.Kasa to nie wszystko i nie możecie liczyć tylko na zysk

Azris 10 graczy? Zaduszny chyba ma racje... pewnie tylko kasa żeby sobie zarobić bo pewnie ty jesteś biedny...

Jeszcze napisałeś wpłatom więc wnioskuje że jesteś jakimś dzieckiem... pozdro

29 modów? to ciekawe... nawet nie napisałeś jakich więc po co ten temat jak nawet go nie dopracowałeś tylko napisałeś byle co?

Nie chcesz trolli? OK ale sama whitelista by wystarczyła a ty jeszcze chcesz żeby zapłacić? Hmm może mi podasz ip i ja zobaczę czy wogóle serwer istnieje.

Opublikowano

Z opłatą za granie za dużo nie zdziałacie. Będą tylko hejty i nic więcej, sama wl by wystarczyła jednak serwer musi byc za coś utrzymywany co nie każdy zrozumie lepiej by było gdybyście zrobili IS z jakimiś itemami z modów, vipami. Osobiście nie zagram właśnie przez tą płatna rejestracje oraz to, że napisałeś o modach, ale nie napisałeś jakie są.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...