Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry W Ktore Mozna Zagrac Nie Majac Sterownikow Graficznych

Papa Smurf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Orientujecie sie czy MoH 1 ma opcję "Software" w ustawieniach grafiki? :P Bo gierka grafiką podobnie do CS 1.6, więc mozliwe ,że ma. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Może zainstaluj sterowniki...

Witam! Moja kochana karta graficzna niedawno sie spierdolila a gwarancja sie skonczyla (mam artefakty przy wlanczaniu komputera)

I przez to nie moge zainstalowac sterownikow do karty graf.

I mam do was pytanie moi kochani czy jest jakis sposob zeby odpalic gre lub czy sa jakies gry w ktore moge pograc bez sterownikow?

Tylko prosze nie wyskakiwac mi z grami flash :P Chodzi mi o gry z instalkami.

Pozdrawiam i za pomoc poleca plusiki, gwiazdki eurogabki i inne syfy ;)

czytanie ze zrozumieniem plox

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Nie wierze ze "spalenie" karty uniemozliwia zainstalowanie sterow, gdyby byla spalona to by w ogole nie dzialala :D

pobierz i zainstaluj stery ze strony http://www.tweakforce.com/ (XTreme-G Nividia)

Pozatym moze byc cos w windowsie spieprzone, formacik moglby pomoc, walcz do konca hehe.

@DOWN

To nie mam pojecia :P A probowales resetowac BIOS? albo sporobowac ten format :D, lub przeczyscic karte (glownie styki) i dobrze docisnac.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Nie wierze ze "spalenie" karty uniemozliwia zainstalowanie sterow, gdyby byla spalona to by w ogole nie dzialala :D

pobierz i zainstaluj stery ze strony http://www.tweakforce.com/ (XTreme-G Nividia)

Pozatym moze byc cos w windowsie spieprzone, formacik moglby pomoc, walcz do konca hehe.

Mam artefakty, stery sie instaluja ale po resecie kompa obraz mi sie zawiesza i pojawia sie pixele rozjebane we wszystkie strony swiata.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...