Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Sion

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sion to dobra postać jeśli ktoś umie nim grać. Ja osobiście grałem grę 16/0/6 pod Adc i było świetnie. Na lajcie jechałem 3 vs 1.

Ult można powiedzieć daje nieśmiertelność przez 20 sec gdy bije (Kradzież życia). To moje zdanie.

Opublikowano

Odkąd napisałem ten temat to coraz częściej go widuje na rankedach jak i na normalach.

LoL.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Sion pod AD Offtank + trochę AS jest ,,trochę'' OP, dlaczego? Ponieważ dostaje w uj Life Steal'a z Ulta, + ulecza sojuszników o 50% zadanych obrażeń, Czyli jak się uczepi Cho Gath'a z 4k HP, to nikt w TF nie zginie (osobiście najbardziej podoba mi się to, że robiąc Barona, kazdy na Low HP po skończeniu ma 100% HP (jeśli Sion użyje ultimate'a, poniważ sam potrafi wyleczyć cały team od 1% do 100%)) Ale jednak na High Elo się nie sprawdzi, ponieważ nie ma Escape systemu (pomijam tego bezużytecznego w ucieczce Stuna)

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Sion - Mocny, i nie doceniany. Jebłem.

Useless gówno, niezależnie na jakim buildzie, jego miałką siłę widać dopiero, gdy zbuduje przynajmniej 3, drogie itemy, ale do tego czasu zostanie tak nieprawdopodobnie zgnojony nawet przez gówno z brązu, że nie będzie nic robił. O jego użyteczności jako AP Carry się nie wypowiem, bo to mit pokroju jaszczuroludzi i NWO.

Panie idź pan w ch** sion jest naprawdę mocny i nie doceniany... To że nigdy nim pewnie nie grałeś a jak grałeś to końcowe staty były z 0/10 a farmy 50 w 20 to twoje słowa zapewne wyglądały tak - " co za głupia postać, boże co shit... riot prosze usuńcie tą postać". Sionem poprostu trudno się gra dla niektórych. Ale co tu ogarnąć? Prosze... Wystarczy się dobrze wyfarmić czekać na gank od junglera i zebrać killa by walić crity bo 1k. Sionem ludzie nie grają bo ma bardzo słabiutenki range bardzo blisko trzeba dobiec by coś zrobić. 2x Phantom Dancery, Frozen Malet i Mercury Boots mogą złagodzić ten ból ale troszkę dużo kasy na to wszystko wychodzi.

Jak bym zagrał sionem to bym poszedł na topa czekał na gank od junglera i poprostu farmił.

Pozdrawiam

Opublikowano

Panie idź pan w ch** sion jest naprawdę mocny i nie doceniany... To że nigdy nim pewnie nie grałeś a jak grałeś to końcowe staty były z 0/10 a farmy 50 w 20 to twoje słowa zapewne wyglądały tak - " co za głupia postać, boże co shit... riot prosze usuńcie tą postać". Sionem poprostu trudno się gra dla niektórych. Ale co tu ogarnąć? Prosze... Wystarczy się dobrze wyfarmić czekać na gank od junglera i zebrać killa by walić crity bo 1k. Sionem ludzie nie grają bo ma bardzo słabiutenki range bardzo blisko trzeba dobiec by coś zrobić. 2x Phantom Dancery, Frozen Malet i Mercury Boots mogą złagodzić ten ból ale troszkę dużo kasy na to wszystko wychodzi.

Jak bym zagrał sionem to bym poszedł na topa czekał na gank od junglera i poprostu farmił.

Pozdrawiam

Pierdolisz jaki jest dobry a mówisz JAKBYM,powatarzam JAKBYM nim zagrał to bym poszedł na topa, no coś takiego, nie grałeś nim ? Nie wmówisz mi że postać z 2 skillami pod ap a 2 pod ad jest dobra, bo ma 40 dmg ze skilla do aa ? łoł Aatrox,Zed,Fiora,Master mają większego boosta, bo ma stuna ? z przelicznikiem ap ?pójdziesz pod ap tracisz 2 skille,pójdziesz ad stun robi tyle co stun, to gówno jest za wolne żeby dobiec do czegoś nawet jak zestunuje, latwy do zgankowania, wygląda jak gówno.

Opublikowano

Pozdrawiam

Pierdolisz jaki jest dobry a mówisz JAKBYM,powatarzam JAKBYM nim zagrał to bym poszedł na topa, no coś takiego, nie grałeś nim ? Nie wmówisz mi że postać z 2 skillami pod ap a 2 pod ad jest dobra, bo ma 40 dmg ze skilla do aa ? łoł Aatrox,Zed,Fiora,Master mają większego boosta, bo ma stuna ? z przelicznikiem ap ?pójdziesz pod ap tracisz 2 skille,pójdziesz ad stun robi tyle co stun, to gówno jest za wolne żeby dobiec do czegoś nawet jak zestunuje, latwy do zgankowania, wygląda jak gówno.

Opublikowano

Pozdrawiam

Pewnie dlatego jest pick rate to 1.7% a win rate nie przekracza 50%. Do tego na turniejach jest pickowany niemal w każdej jednej grze.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Sion - Mocny, i nie doceniany. Jebłem.

Useless gówno, niezależnie na jakim buildzie, jego miałką siłę widać dopiero, gdy zbuduje przynajmniej 3, drogie itemy, ale do tego czasu zostanie tak nieprawdopodobnie zgnojony nawet przez gówno z brązu, że nie będzie nic robił. O jego użyteczności jako AP Carry się nie wypowiem, bo to mit pokroju jaszczuroludzi i NWO.

zgnojony to moze ty byles ja jakos gralem sionem przeciw Riven z GOLD II i jakos nie mialem wiekszych problemow z pokonaniu jej jedyny problem byly gangi z -6 lvl a jak osiagniesz juz 6 lvl + i zaczniesz sie bic z ult-em to watpie ze ktos cie 1vs1 pokona w dodatku ten stun i pasyw z E a late game bardzo przydatny a jego ult jest niezmiernie przydatny w tf jak sie robi go pod AD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie JAKBYM nim zagrał JAKBYM zrobił grając nim... Proszę o użycie mózgu następnym razem :)

Opublikowano

pod ad zje go nawet twoj stary jak cie robil xD, a pod ap jest mocny tylko w early/midgame potem zaczyna wysiadac, dobry do romowania z mida

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...