Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Restivia.pl

speader22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

maxlvpng_nsqwpqp.png

Wielki Konkurs na otwarcie serwera Restivia.pl!

Pierwsze trzy miejsca, które osiągną maksymalny poziom na serwerze Restivia.pl zostaną nagrodzone
niżej przedstawionymi nagrodami.

1. Miejsce: Konsola XBOX 360 + 2 pady
2. Miejsce: Słuchawki do 300 pln, model do wyboru
3. Miejsce: Klawiatura i/lub mysz do 300 pln, model do wyboru

Reguły gry są jasne, nie tolerujemy żadnych botów, poza dozwolonymi oraz bugerów!

Kto pierwszy, ten lepszy! Więcej informacji już wkrótce na forum restivia.pl

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Juz raz widzialem taki konkurs na pewnym serverze i skonczylo sie tym ze zapakowali po kilkaset pln w is a admini zawineli interes i sluch po nagrodzie zaginal.

Mam nadzieje ze tu tak nie bedzie.

Pozdro

b775a74f4019.jpg
Opublikowano

Juz raz widzialem taki konkurs na pewnym serverze i skonczylo sie tym ze zapakowali po kilkaset pln w is a admini zawineli interes i sluch po nagrodzie zaginal.

Pozdro

Pewnie konkurs organizowała jakaś nierozgarnięta administracja składająca się z samych dzieci. Tutaj tak nie będzie ;)

Opublikowano

Pozdro

Nie ma sie co bac, zaloze sie, ze juz w dniu startu zwroci im sie conajmniej 2 razy tyle, conajmniej :)

Opublikowano

zawitam na serwerze zapowiada sie bardzo super

polecam

Dziękujemy za opinie :)

Nie ma sie co bac, zaloze sie, ze juz w dniu startu zwroci im sie conajmniej 2 razy tyle, conajmniej :)

Nie chodzi tu koniecznie może o to, ale chcemy się wyróżniać spośród innych serwerów, m.in dlatego też pomysł na oldschool i taki konkurs :)

Opublikowano

@up

Reklamuj dalej serwery ktore niby stawiasz a ich nawet nie ma :D hahahaha rudzielec

Ty jestes chory psychicznie tyle ci powiem.

A Tobie o co teraz chodzi, bo nie rozumiem? W jaki sposób ma się to do Restivii?

Opublikowano

jesli nie wiesz jak on mnie wyjebal to sie nie udzielaj

Chyba, że tak, ale tak swoją drogą, to jest temat dot. Restivii, także swoje porachunki załatwiajcie na PW.

Opublikowano

Zagram , ale możecie już dać Prezentacje do publikacji więcej osób zobaczy przed startem :)

Bedzie pare godzin przed startem juz :)

Zapraszamy do pobierania Clienta gry! Rejestracja została już włączona.

Mirror 1:

https://mega.co.nz/#!fZYijbqL!Bc-JXEkquKnpVUKbb75UtAQGdHwVrRUpnkwWcm0zF2w

Mirror 2:

http://www.multiupload.nl/D9XWMA5GYY

maxlvpng_nsqwpqp.png

Wielki Konkurs na otwarcie serwera Restivia.pl!

Pierwsze trzy miejsca, które osiągną maksymalny poziom na serwerze Restivia.pl zostaną nagrodzone

niżej przedstawionymi nagrodami.

1. Miejsce: Konsola XBOX 360 + 2 pady

2. Miejsce: Słuchawki do 300 pln, model do wyboru

3. Miejsce: Klawiatura i/lub mysz do 300 pln, model do wyboru

Reguły gry są jasne, nie tolerujemy żadnych botów, poza dozwolonymi oraz bugerów!

Kto pierwszy, ten lepszy! Więcej informacji już wkrótce na forum restivia.pl

Opublikowano

A IS kiedy będzie?

Około za godzinke powinien już być, testujemy wszystko przed dodaniem, tak, aby nie było bugów na starcie.

Opublikowano

Może zagram sporo się dowiedziałem o tym serwerze z związku z ilością pytań zadawanych przez innych graczy :P

Zagram zobaczę , jak mi się spodoba to pogram jak mi się znudzi po 1h gry albo do czasu aż wbije 30 lvl albo z 20 bo będzie to samo co na reventialu no to słabo

Na starym reventialu było za dużo np. Zmianek oraz bonów eq wybonowanę leciało na ziemie :(

Oby teraz tak nie było i oby administracja innego serwera jakiego dobrze znacie bo chyba kazdy go zna :D -->

Mamo Wygrałem BaoBao

tego serwera nie zepsuje 8S

Pozdro

~ eSej. <3

106ir79.png

Opublikowano

Hej ;d , na serwerze może zagram , dajcie eq u handlarzy +9 , a nie +0 i jeszcze ulepszacze , te początkowe eq powinno być +9 . :)

Ps. O której dziś start ?

początkowe jest +6, u handlarzy +0 :) Start o 16:00.

Zapraszam do publikacji:

http://www.mpcforum.pl/topic/1068340-dedyk-oldschool-restiviapl-start-1600/

Proszę moderatora o zamkniecie tematu.

Opublikowano

Hej ;d , na serwerze może zagram , dajcie eq u handlarzy +9 , a nie +0 i jeszcze ulepszacze , te początkowe eq powinno być +9 . :)

Ps. O której dziś start ?

Start o 16.00 :D Info z fanpage

Mysle ze ulepki wycofane z początkowych eq ale u handlarzy +6 ^.^ Ale zrobią jak będą chcieli

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...