Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Restivia.pl

speader22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oby nie bylo problemow ze startem i atakami

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oby nie bylo problemow ze startem i atakami

Być na pewno będą, konkurencja nie śpi, aczkolwiek zadbamy, żeby DDoSy nie przeszły przez serwer ;) Żadne włamania do bazy nie będą mieć miejsca, mogę tutaj to z góry zapewnić.

Opublikowano

Być na pewno będą, konkurencja nie śpi, aczkolwiek zadbamy, żeby DDoSy nie przeszły przez serwer ;) Żadne włamania do bazy nie będą mieć miejsca, mogę tutaj to z góry zapewnić.

Kiedy będzie dostępne forum dzisiaj oraz TeamSpeak?

Opublikowano

OJ widze ze ludzie polecieli na tego XBOX 360... Kazdy wie ze i tak nikt z was go nie wygra bo admini sami zrobia konto wbija lv i nabija minut...

A po drugie Revential.... Kto tam gral ten wie co tam sie dzieje..LV,eq mozna dostac od admina + pelno bugow ...

Takich serwerow jest masa ,ale nie wy lecicie na tego xbox-a ktorego i tak nie bedziecie miec ..

HBV27j.png

Opublikowano

OJ widze ze ludzie polecieli na tego XBOX 360... Kazdy wie ze i tak nikt z was go nie wygra bo admini sami zrobia konto wbija lv i nabija minut...

A po drugie Revential.... Kto tam gral ten wie co tam sie dzieje..LV,eq mozna dostac od admina + pelno bugow ...

Takich serwerow jest masa ,ale nie wy lecicie na tego xbox-a ktorego i tak nie bedziecie miec ..

Hipokryzja.

Trochę dużo wzieliście z Reventiala , nie zagram.

Restivia to Restivia. Revential to Revential. Owszem, drugi z serwerów został odkupiony od Azprime'a, aczkolwiek z Restivią ma on niewiele wspólnego, aczkolwiek nie zaprzeczamy, wprowadziliśmy parę rzeczy z niego do siebie. Przykład? Dwa dungeony i pare pomyslow na drop.

Opublikowano

Restivia to Restivia. Revential to Revential. Owszem, drugi z serwerów został odkupiony od Azprime'a, aczkolwiek z Restivią ma on niewiele wspólnego, aczkolwiek nie zaprzeczamy, wprowadziliśmy parę rzeczy z niego do siebie. Przykład? Dwa dungeony i pare pomyslow na drop.

Nie kłam bo gracze tego nie lubią.

0LsM05U.png

Opublikowano

Kurcze, sugerujesz, że obydwoje kłamiemy?

Ja nie sugeruję, ja wiem, że jesteś niedoinformowany bo nie jestem grafikiem w teamie czyli nie jestem Chow'em a Ty kłamiesz.

0LsM05U.png

Opublikowano

Ja nie sugeruję, ja wiem, że jesteś niedoinformowany bo nie jestem grafikiem w teamie czyli nie jestem Chow'em a Ty kłamiesz.

Mniejsza, ten temat raczej nie służy do spamu i zgadywanek. Takze jesli cos konkretnego bys chcial sie dowiedziec, zapraszam na PW.

Opublikowano

Mniejsza, ten temat raczej nie służy do spamu i zgadywanek. Takze jesli cos konkretnego bys chcial sie dowiedziec, zapraszam na PW.

NGS Odpisz mi na PW :P

Opublikowano

Cześć Azprime. Ile sm'ów na start dostane jak trailer wrzuce i kilka odcinków? Revential s2 aka gówno

@AntyWarn. bronie 75 lecą z metków na sohan?

Pogadaj z Azprimem :) Z tego co wiem serwera on już żadnego nie ma, ani tymbardziej nie ma go u Nas w Next Game Studio :)

Bronie 75lv z Smoka oraz DT.

Opublikowano

Oo Azprime widze,ze Revential juz nie jest taki dochodowy wiec czas postawic s2.Oczywiscie nie polecam.

Daje sobie glowe uciac,ze youtuberzy beda faworyzowani mam na mysli ropuche i innych.

Poprawcie dmg mentala,bo pvp na 100+ to praktycznie dwa skille.

Aw; bronie 75 skad bo nie doczytalem?

Opublikowano

Revential byl spoko gdyby nie te wierzchowce ale widze, ze troche je ograniczyli wiec spoko. Jeszcze przydaloby sie zeby byly tansze niz na revenie.

Opublikowano

Za co Wy hejtujecie Azprima? Zrobił dobry serwer tylko że troche (przyznam) dał ciała z tymi rozdawanymi SM :) Proponuje inna formę płacenia za reklame.

Ale co do serwera to jest bardzo dobry :)

Opublikowano

Oo Azprime widze,ze Revential juz nie jest taki dochodowy wiec czas postawic s2.Oczywiscie nie polecam.

Daje sobie glowe uciac,ze youtuberzy beda faworyzowani mam na mysli ropuche i innych.

Poprawcie dmg mentala,bo pvp na 100+ to praktycznie dwa skille.

Aw; bronie 75 skad bo nie doczytalem?

tak tak bo ja zawsze jestem faworyzowany ;> Administracja ma dobry projekt i zgłasza się żebym nagrywał spoko nie ma problemu a to ze na większości serwerów dostane pare sm za moja prace to chyba nic strasznego.

ps. azprima nie ma w teamie wiec spokojnie

Opublikowano

ZabQ tylko pameitaj jak grasz mentalem rob silne P bo wiecej defa nie zwieksza szycia, ktore dodaje obrone przeciwnika do dmg!

Zebys potem nie plakal, ze dostajesz za male szycie!

Dopoki dostaja walute ISowa serwera i ni pozatym to nikt niep owinien sie fochac, przeciez jednak reklamuja serwer wiec cos im sie nalezy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...