Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bonus Switcher na serwer Alistria.eu działa w 100%!

WSSH

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1045434-dl-switchbotbonusswitcher-by-unpublished-dziala-na-najnowszej-bince-po-polsku/

ten bs jest z tego tematu, on pewnie zmienił tylko id zmianek, także możecie ściągnać jakiegokolwiek bs który by działał np ten z tego tematu i jeżeli jest tam zmienione id zmianek to zmianiecie id "Zaczarowanie przedmiotu"

te id jest na serwer Game Over ale nie wiem jak jest z tym :)

1382793664-U576448.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1045434-dl-switchbotbonusswitcher-by-unpublished-dziala-na-najnowszej-bince-po-polsku/

ten bs jest z tego tematu, on pewnie zmienił tylko id zmianek, także możecie ściągnać jakiegokolwiek bs który by działał np ten z tego tematu i jeżeli jest tam zmienione id zmianek to zmianiecie id "Zaczarowanie przedmiotu"

Bs działa każdy na nową binkę lecz nie każdym injectorem :)

Bs działa każdy na nową binkę lecz nie każdym injectorem :)

@Edt

Bs zmienia bez przeładowania zmianek więc on tak na prawdę wrzucił tylko dobry injector :)

Opublikowano

Świetnie Działa na Windows 32 Dzięki wielkie :) Najważniejsze to postępować dokładnie z tym co pisał bez robienia zbędnych żeczy :)

1313157092-U378900.jpg
Opublikowano

Jeżeli wam też nie działa,injectujcie injectorem 64 bit - taką jaką macie wersje.

Tu daje pythona.

DL:

http://speedy.sh/XP6AT/python22.dll

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/bcc5c99039a19ab38cb390964837fd0f6bae5681e248b30f9c476e93f32926be/analysis/

Sam bs napewno działa.

Jeżeli wyskakuje error że nie ma metin2client.bin zapomnieliście pliku start.bat wrzucic do klienta.

Te pliki wypakowywujecie do klienta. Odpalacie start.bat a on odpala binke metin2client.bin (jak patcher tylko nie patchuje...)

Dziś jeszcze wrzucę wam filmik ;]

Jak otwieram start.bat to zamiast clietna sie wlaczyc , wlacza sie notatnik kodowany. Pomoże ktoś?

Wrzuc plik start.bat do klienta.

Człeniu,id można zmienić w sekunde,a bs nie jest mój.

W nazwie bsa masz chyba autora tak? Autorem jest niemiec,a spolszczony jest przez polaka.

Ta opcja Typ Bonusów to alternatywne bonusy jc,po prawo. (źle spolszczone).

Pozdrawiam

(Ja tu tylko dałem wykonanie,a pobrać chyba każdy umie)

Łałałiła... start.bat nie chciał mi znaleźć tego pliku metin2client.bin, to mu go ręcznie znalazłem i dałem otwórz za pomocą start.bat ( nie chcecie wiedzieć co się działo z komputerem ) :)

ta,eksplodowal. Jak Ty wgl ten temat znalazłeś?

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Sam bs napewno działa.

Jeżeli wyskakuje error że nie ma metin2client.bin zapomnieliście pliku start.bat wrzucic do klienta.

Te pliki wypakowywujecie do klienta. Odpalacie start.bat a on odpala binke metin2client.bin (jak patcher tylko nie patchuje...)

Dziś jeszcze wrzucę wam filmik ;]

Wrzuc plik start.bat do klienta.

u mnie tak samo wyskakuje mimo ze mam start.bat w kliencie

i zeby nie bylo zrobilem wszystko tak jak opisales ;>

ma ktos jakis inne rozwiazanie ?

Opublikowano

wrzucam twoje wszystkie pliki do clienta, robie wszystko w tym hsie bypass, włączam injector 64bit incjectuje ten python22.dll lub bs.dll ale gdy szukam procesow to nie ma żadnego metin2bin !!

START.BAT mam w folderze

Opublikowano

Jak injectujesz,odpal klienta tym start.bat on odpali proces metin2client.bin podkreślam metin2client.bin

wrzucam twoje wszystkie pliki do clienta, robie wszystko w tym hsie bypass, włączam injector 64bit incjectuje ten python22.dll lub bs.dll ale gdy szukam procesow to nie ma żadnego metin2bin !!

START.BAT mam w folderze

Niestety nie posiadam 64bit,więc z rozwiązaniem krucho,może nowy inject

Jeżeli nie wykrywa wam metin2client.bin obejście sami zróbcie.

Rano zrobię filmik jak go poprawnie injectuje i odpalam.

wkif7r.jpg

Opublikowano

Jak wklejam i odpalam start.bat wyskakuje error no module, czy cos w tym stylu co jest?

No module czy coś tym stylu dużo się dowiedziałem.

Przed tą czynnością usuń python22dll i granny i zaktualizuj klienta

wkif7r.jpg

Opublikowano

Nie spinaj dupci bo ci gatki pójdą ;c

Gre uruchamiać za pomocą literki G z konsoli Bypaasa a nie jakieś start.bat ...

Na win 7/64 nie biega bo nie widać procesu metka w injectorze

Opublikowano

Gre uruchamiać za pomocą literki G z konsoli Bypaasa a nie jakieś start.bat ...

Na win 7/64 nie biega bo nie widać procesu metka w injectorze

Własnie nie odpalać za pomocą g,tylko za pomocą obejścia. pis jo

wkif7r.jpg

Opublikowano

do WISH

Czy odpalasz za pomocą iterki G z konsoli czy za pomocą start.bat (bez admina) to i tak nie biega na win 64/7 bo dalej nie widać procesu metka w injectorze ...

PS.

literka G robi to samo co start.bat a jak jestes niedouczony to spytaj się autora tego hacka bypass czy mam rację :)

Jeśli komus dziala ten bs to pisać proszę jakie wersje Windows macie ... 32 or 64 bit

Opublikowano

Czemu jak odpalam przez obejscie to nie odpala mi sie metin ??

4uc581.jpg

Opublikowano

do WISH

Czy odpalasz za pomocą iterki G z konsoli czy za pomocą start.bat (bez admina) to i tak nie biega na win 64/7 bo dalej nie widać procesu metka w injectorze ...

PS.

literka G robi to samo kretynie co start.bat a jak jestes niedouczony to spytaj się autora tego hacka bypass czy mam rację :)

Jeśli komus dziala ten bs to pisać proszę jakie wersje Windows macie ... 32 or 64 bit

To niech ci na pw spamują.

Nie musisz tutaj się wyrażać w ten sposób 'cytuje:kretynie' nie patrzałem nawet w tego bypassa, a napisałem żeby odpalali obejściem bo działa. Tak jak sprawdzałem,i inni i tak działa więc 'whats the problem'?

Ogarnij się i pozdrawiam.

wkif7r.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...