Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Solaria [Medium][Easy] - Start dziś o 19:00

Mr4śny™

Solaria.pl  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serverze?

• Tak !
      23
    • Nie..
      12
    • Nie wiem
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciekawe ile z tego prawdy ;[ ach szkoda nawet czytać takie coś 95% prezki skopiowane ! tak jak w przypadku Nevory niby miał pozwolenie ale nie twórcy grafiki czyli mnie xDD aż mi sie śmiać chce co ty masz za kolegów.... a jak napisałem mu na pw że będzie raport za kradzież grafiki to prezentacja/zapowiedz zniknęła w kilka minut a teraz sie tłumaczy ze przekładają na inny czas ... oj oj oj polecam ci chłopie nie baw sie w śmiecenie forum to nikomu dobrze nie wyszło :D

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najbardziej niszczy mnie to radio :D Po co? Jak je wlazysz to nie mozesz sie ruszac, uzywac skilli ani nic dopoki go nie wylaczysz :D

Jest to odbugowane :) wlaczasz radio i mozesz normalnie sie ruszac itp ;)

@CLIENT POJAWI SIE DO 1H NA PARU HOSTINGACH + LAUNCHER DLA OSOB Z SLABYM NETEM

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

Dziwne dlaczego moderatorzy nic nie robią z tym, że prezentacja jest kradziona od Neurox2.

Tak ciężko wejść w prezkę Neuroxa i sprawdzić? A może trzeba linka podać leniuchom?

Jeden wielki minus w stronę moderatorów.

0LsM05U.png

Opublikowano

Dziwne dlaczego moderatorzy nic nie robią z tym, że prezentacja jest kradziona od Neurox2.

Tak ciężko wejść w prezkę Neuroxa i sprawdzić? A może trzeba linka podać leniuchom?

Dopóki autor grafiki Neurox2 nie napisał, że nie pozwala na uzywanie tej grafiki modzi maja zwiazane rece.

Opublikowano

No okej , spotkamy się na serverze . Tyle ze pliki są kupione a w prezentacji zrobilismy kilka zmian , a to ze jest taka sama grafika to tylko nasza sprawa każdy mogl taka zrobić i to nie jest nazywane kradzieżą ...

CLIENT BĘDZIE DOSTĘPNY DO POBRANIA 1h PRZED STARTEM , ORAZ REJESTRACJA PÓŁ GODZINY PRZED STARTEM , CLIENT BĘDZIE W HOSTINGU MEGA.CO.NZ I MULTIUPLOAD MAM NADZIEJE ŻE WAM TO PASUJE , IncrosseN

1379340866-U993013.png

Dreikon.pl - ON

ConcordiaMt2 - ON

Opublikowano

A ci co potrzebują 3h ??

Dla tych co mają słabszy komputer lub potrzebuja czas jak ty napisales będdzie też launcher dostępny zaraz sie tym zajmiemy

1379340866-U993013.png

Dreikon.pl - ON

ConcordiaMt2 - ON

Opublikowano

No okej , spotkamy się na serverze . Tyle ze pliki są kupione a w prezentacji zrobilismy kilka zmian , a to ze jest taka sama grafika to tylko nasza sprawa każdy mogl taka zrobić i to nie jest nazywane kradzieżą ...

CLIENT BĘDZIE DOSTĘPNY DO POBRANIA 1h PRZED STARTEM , ORAZ REJESTRACJA PÓŁ GODZINY PRZED STARTEM , CLIENT BĘDZIE W HOSTINGU MEGA.CO.NZ I MULTIUPLOAD MAM NADZIEJE ŻE WAM TO PASUJE , IncrosseN

Niestety nikt nie sprzedawał plików Neuroxa. Jakie to smutne.

0LsM05U.png

Opublikowano

Pozdrawiam że ten serwer to ściema nie ma nadal Klienta nic.

PO 2 TRAILER MACIE GOTOWIEC Z RAVII POZDRAWIAM WIDAĆ PO M1. :)

NIE POLECAM PODJEBALI, PREZENTACJĘ NEUROXOWI.

Opublikowano

Widać po m1 , a mogę Ci pokazać wiele serverów ktore maja takie same m1 ....

1379340866-U993013.png

Dreikon.pl - ON

ConcordiaMt2 - ON

Opublikowano

O to sie nie bój jak wejdziesz na server to sie zdziwisz :) a co do m1 to tylko ravia takie ma ta?? xD

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

Klient się wrzuca dopiero na hostingi trudne do zrozumienia ? Czy ty jesteś taki tępy czy tylko udajesz możesz sb napisać do administracji neuroxa mogę tez podać Ci ich gg

1379340866-U993013.png

Dreikon.pl - ON

ConcordiaMt2 - ON

Opublikowano

Nie polecam serwera. HA to oszust tutaj link: http://www.youtube.com/watch?v=LvelY88TsXE. Do tego zachowuje się jak 12 latek z upośledzeniem umysłowym co można wywnioskować po jego ostatnim filmie z haxballa który jest teraz prywatny ;). Serwer postoi max tydzień i do tego przez ten tydzień na 100% będą sprzedawać eq/sm/yangi na lewo.

Oj hejterku, zobaczysz na serverze ;) a co do tego filmu to nie zawiera konkretnych dowodow ale okej ;)

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

Start za 1h 28mn a klienta nadal nie ma.

Moze jeszcze wrzucisz na speedyshare albo inny syf? :D

Strzelam, ze fake.

Koncze wrzucanie, zaraz bedze launcher jak ktoś nie zdazy pobrac.

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

Witam.. zarazem żegnam dlaczego? otóż mój zajebiaszczy wspolnik (Assfux) zayebal mi pliki niczym fubu bułki z piekarni jestem mocno wkur3iony, tyle bylo zachodu serverem, pracy i pare sekund i juz tego nie ma pozdrawiam tego pana z SRODKOWYM PALCEM tutaj jego "foto" http://scr.hu/11m4/hn3gy jezeli kiedys go spotkacie, mozecie mu serdecznie najeba* nie obraże sie, chciałem dobrze zrobić dla Was mega server a wyszlo jak wyszlo... polska same zlodzieje -.- na drugi raz pomysle komu daje dostep do pliku, no nic.. przepraszam was ale zrozumcie juz nic nie zdziałam.

Pozdrawiam...

@A do ciebie gnojku kiedys sie spotkamy i zobaczymy jak bedzisz robil pod siebie

@Prezka do zamkniecia..

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

Haha mówiłem że to tak będzie OMG!.

Mówiles ze server to fake, a to nie prawda tylko wina tego PANA moge ci nawet gg do niego podac.

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

Mówiles ze server to fake, a to nie prawda tylko wina tego PANA moge ci nawet gg do niego podac.

Tak, tak weź skończ naprawdę wiadomo że to był Fake pisałeś z 2 kont i wielkie hallo omg.

Opublikowano

Nerfret ty tez robile serw fake zeby rozreklamowac nathiss idioto.

Sorry kolego ale serwer był tylko się włamali, mogę ci pokazać dowody z bazy :)

Po 2 nie tylko poszedłem tam zagrać iż startował w ten sam dzień co mój.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...