Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Solaria [Medium][Easy] - Start dziś o 19:00

Mr4śny™

Solaria.pl  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serverze?

• Tak !
      23
    • Nie..
      12
    • Nie wiem
      14

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaki Fake, pliki dracosa i prezka weź proszę po co ci to?

Jaki fake ?:O jakie pliki Draocs? haha. sory ale sam nie umiesz robic serverow a mnie hejtujesz :)

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

Pliki serwera Neurox2, więc nie rozumiem po co stawiacie serwer na gotowcu. Pozatym masz prawo na używanie grafiki z ich prezentacji? Serwera nie polecam marna podróba Neurox2, a prezentacja w 100% zerżnięta. Tutaj mnie najbardziej zainteresowała prezka :

Lewy dolny róg;]

jo9h.jpg

Tutaj link do oryginalnej prezentacji: http://www.mpcforum.pl/topic/1036460-neurox-dedyk-medium/#entry8700819

Na serwerze Neurox nie ma wprowadzonej rosy obrony przeciwko magii.

Opublikowano

Jaki fake ? :O jakie pliki Draocs? haha. sory ale sam nie umiesz robic serverow a mnie hejtujesz :)

Daj ss przed chwilą była nevora teraz jakiś Solaria... Omg dam ssy weryfikacyjne.

Opublikowano

Daj ss przed chwilą była nevora teraz jakiś Solaria... Omg dam ssy weryfikacyjne.

Nevorie, postanowilem przelozyc nad tym serverem dluzej pracowalem poprawialem itp i postanowilem go wydac, wiele os mnie o to prosilo a co do ssów niedlugo dam ale teraz technik pracuje nad serverem :)

Pliki serwera Neurox2, więc nie rozumiem po co stawiacie serwer na gotowcu. Pozatym masz prawo na używanie grafiki z ich prezentacji? Serwera nie polecam marna podróba Neurox2, a prezentacja w 100% zerżnięta. Tutaj mnie najbardziej zainteresowała prezka

Tak, to są pliki Neuroxa ale calkowicie odbugowane bardzo dlugo nad nimi pracowalem, mozna powiedziec ze to jest inny server ;) seerver wystartuje wejdziesz i zobaczysz :)

@ Pdki 30min,1h,2h będą dropic z bossow.

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

ZAJEBISTY SERWEE SUPER MEGA WYJEBANY W KOSMOS

BEDE NOŁ LAJFIŁ 24/24 I NAPIERDALAŁ

SKĄD MOŻNA BRONIE 75 DROPAĆ ??

http://www.mpcforum.pl/topic/1065066-diss-nakou-vs-rmcf1902-julietta-bez-zgody-na-to/

DISS NAKOU VS ADMINISTRACJA :)

POLECAM

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

Opublikowano

Pliki serwera Neurox2, więc nie rozumiem po co stawiacie serwer na gotowcu. Pozatym masz prawo na używanie grafiki z ich prezentacji? Serwera nie polecam marna podróba Neurox2, a prezentacja w 100% zerżnięta. Tutaj mnie najbardziej zainteresowała prezka :

Lewy dolny róg;]

jo9h.jpg

Tutaj link do oryginalnej prezentacji: http://www.mpcforum.pl/topic/1036460-neurox-dedyk-medium/#entry8700819

Zostało to usunięte i zrobione autorskie, a co do prezki nabylem ja legalnie :)

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

ciekawe co na to treen?

A nie wiem, prezentacje zdobyłem legalnie oraz pliki serverowe :) wiec nie moze mi nic zarzucić.

@EDIT: Zaraz będzie client !!

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

Zaraz zostanie dodany trailer servera za udostępnienie go na swoim kanale ( YouTuberzy 300subów+) będzie nagroda w postaci SM :)

[HA] Mr4śny

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

Witam, aktualnie trwaja naprawy na serverze, usuwam ostatnie błędy itp, co do strony będzie ona 1h przed startem tak samo jak rejestracja , a client gdzies popoludniu + launcher dla osob, które maja slabego neta technik IncrosseN

1379340866-U993013.png

Dreikon.pl - ON

ConcordiaMt2 - ON

Opublikowano

Jakie serwery startują w środku tygodnia? Te z nie odpowiedzialną administracją staet powinien być piątek sobota inaczej tracicie 30% graczy bo jednak jest szkoła, praca co nie ?

A co do serwera:

-Czemu tylko 125 jak to easy?

-Skąd stalki, bronie na 65?

-Jak skille?

-Bs legalny ? Jak tak to czy wbudowany w clienta ?

-Skoro max 125 a exp to 750% To nie wbije sie go w 2h?

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Kradziona grafika, autorze - czekam na wyjaśnienia na PW. W innym razie skończy się to zamknieciem zapowiedzi i banem.

Grafika nie jest kradziona, dostałem pozwolenie kumpla ,który "przekazal" mi tą prezentacje. (Grafike)

Jakie serwery startują w środku tygodnia? Te z nie odpowiedzialną administracją staet powinien być piątek sobota inaczej tracicie 30% graczy bo jednak jest szkoła, praca co nie ?

A co do serwera:

-Czemu tylko 125 jak to easy?

-Skąd stalki, bronie na 65?

-Jak skille?

-Bs legalny ? Jak tak to czy wbudowany w clienta ?

-Skoro max 125 a exp to 750% To nie wbije sie go w 2h?

- Level będzie zwiekszany

- Stalki i bronie 65 - metki red las

- Skile odrazu na P

- Nie bs nie jest legalny

- Musiałby by ktoś być mocnym noulajfem :P jak z 10os bedzie mialo max lv to pomyslimy nad zwiekszeniem do 250 :)

Nie sondze!

@AW Czy z macie może potki które przywracają odrazu hp ? :D

Tak będa autopoty

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

Grafika nie jest kradziona, dostałem pozwolenie kumpla ,który "przekazal" mi tą prezentacje. (Grafike)

- Level będzie zwiekszany

- Stalki i bronie 65 - metki red las

- Skile odrazu na P

- Nie bs nie jest legalny

- Musiałby by ktoś być mocnym noulajfem :P jak z 10os bedzie mialo max lv to pomyslimy nad zwiekszeniem do 250 :)

Tak będa autopoty

Jest kradziona i nie kłam.

Elo.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...