Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS4

Scyzors

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam kilka pytań związanych z PS 4. Oto one:

- Czy warto będzie kupić po premierze (np. 2 dni czy tam tydzień)?

- Czy będzie można przerobić?

- Jaka będzie cena konsoli (pisali coś o 1700 zł)?

- Kiedy dokładnie będzie premiera w Polsce?

- Lepiej kupić w Polsce czy np. w Niemczech?

- Od razu będą jakieś ciekawe gry krótko po premierze (takie jak np. GTA V)?

- Czy konsola będzie warta swej ceny?

- Lepiej będzie PS3 albo X360 czy PS4 kupić?

Edit. Za sensowne i wyczerpujące odpowiedzi daje like.

Opublikowano

- Czy warto będzie kupić po premierze (np. 2 dni czy tam tydzień) Czemu nie, gry powinny już być dostępne przy premierze więc w coś bankowo się zagra

- Czy będzie można przerobić? Zapytaj wróżki

- Jaka będzie cena konsoli (pisali coś o 1700 zł)? 1699zł-1799zł

- Kiedy dokładnie będzie premiera w Polsce? 29 listopad

- Lepiej kupić w Polsce czy np. w Niemczech? Nie ma różnicy, kup sobie tam gdzie wygodniej i taniej

- Od razu będą jakieś ciekawe gry krótko po premierze (takie jak np. GTA V)? Tak, między innymi nowy KZ i inFAMOUS

- Czy konsola będzie warta swej ceny? Tak

- Lepiej będzie PS3 albo X360 czy PS4 kupić? PS3/PS4, natomiast jeśli myślisz o przeróbce i graniu po sieci to Xbox360

819531478353821175209.gif

Opublikowano

- Czy warto będzie kupić po premierze (np. 2 dni czy tam tydzień)? - Jeśli jest gra, która Cię od razu wciągnie na dłuższy czas to bierz, a jak nie to poczekaj. Chyba, że masz zamiar kupować wszystkie najlepsze gry to od razu bierz :D

- Czy będzie można przerobić? - Może po kilku latach, ale oby nie :D

- Jaka będzie cena konsoli (pisali coś o 1700 zł)? - Najtańsza wersja coś w okolicach 1700 zł

- Kiedy dokładnie będzie premiera w Polsce? - 29 listopad

- Lepiej kupić w Polsce czy np. w Niemczech? - Bez różnicy

- Od razu będą jakieś ciekawe gry krótko po premierze (takie jak np. GTA V)? - Będzie Killzone( na pewno ) i coś jeszcze może z tych lepszych :D

- Czy konsola będzie warta swej ceny? - Wiadome :)

- Lepiej będzie PS3 albo X360 czy PS4 kupić? - Jest wiele świetnych gier na PS3, w które po prostu trzeba zagrać, ale teraz już za późno. Lepiej brać PS4. Chyba, że jesteś taki bogaty to bierz to i to :D

Opublikowano

- Czy warto będzie kupić po premierze (np. 2 dni czy tam tydzień)?

Ja bym poczekał kilka miesięcy. Pokażą się recenzje, cena może spadnie i zobaczysz jakie gry wychodzą. Jeśli masz duże parcie na PS4 to poczekaj kilka dni gdy w internecie pokaża się pierwsze opinie czy warto kupić PS4. Jeśli ci się z PS4 nie śpieszy to ja bym poczekał aż wyjdzie dużo fajnych gier i sama konsola potanieje ;) Twój wybór.

Opublikowano

Zanim konsola stanieje to minie :D Będzie kilka dobrych, a nawet bardzo dobrych gier na start, a gry będą w takiej samej cenie. Mysle, że recenzje/oceny/opinie nie beda potrzebne w przypadku PS4, bo według mnie to jest ´pewniak´, ale to jego wybór. My jesteśmy żeby mu tylko pomoc. ;)

Opublikowano

Podobno ma mieć support na 2 lata, więc nie jestem pewien czy stanieje tak bardzo. I jeżeli chodzi o grafikę to powiedz mi jaka będzie na obu konsolach.

Edit. Bo ostatecznie mogę poczekać na 4 i kupić po premierze. A jeżeli tak bardzo opłaca się ps 4 to czy warto kupić po premierze czy jakiś średni czas po premierze (jak będą nowe wersje np. jak w ps 3 slim, mniej awaryjne itp.)

Opublikowano

Zanim będą nowe wersje to trochę minie.. Jeśli chodzi o grafikę to nie jestem w stanie powiedzieć, ale wiadomo, że będzie lepsza niż na PS3. Weź od razu PS4 :)

Opublikowano

Nie bierz od razu ps4 może się okazać że będą jakieś szwankowe wersje.lepiej poczekać te 4 miesiące po premierze ps4 i wtedy je kupić wyjdą lepsze wersje oraz będzie więcej gier ;)

Opublikowano

Jeśli budżet ci na to pozwala to bierz od razu 4, ale pod koniec grudnia i tak sporo tytułów wyjdzie na PS3 takie jak GT6, AC4 itp.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...