Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 postać ,Pakiet

Mavilla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D mam zamiar zrobić drugą postać gdyż posiadam już Szturmowca a wiadomo że monotoniczna gra jedną postacią coraz bardziej nudzi stąd narodził mi się pomysł na zrobienie kolejnej postaci i tu pytanie kieruje do was ,jaką klasę radzicie mi wybrać ? oraz co najważniejsze który pakiet do niej ? :) grałem każdą klasą i mam spore doświadczenie w BF ale pomimo tego mam mały problem ze zdecydowaniem kim grać ;D liczę na wasze wypowiedzi oraz przydatne info od Surasmena ,najlepszego Snajpera jakiego do tej pory spotkałem ;)

Beka :D Surasmen, po prostu zaszczyt mieć takiego rekruta w szeregach Modern Hussary. :D Osobiście znam lepszych lub równie zarąbistych, ale spoko. :D

Pograj medykiem, fajnie się nim gra, każdą bronią. Nauczysz się teamplaya i szybko expik leci. ;)

Opublikowano

co do tego pakietu z xm8c , może większośc z was się nie zgodzi z tym co

napiszę ale jak dla mnie ta broń to jeden wielki syf :P wolę już z

nożem latać niż z tą bronią ;) ale radzicie i tak kupić ten pakiet gdyz

ma najlepsze dodtaki tak ? ;)

Ja zrobiłem patent jak mp5 bez unlocka był połowe tańszy niż obecnie, chyba około 4k fundsów. wziąłem pakiet z xm8c i tak, ta broń była tak syfiasta, że się grać nie dało, więc na dodatkach z tego zestawu biegam z mp5. I strasznie polecam.

Co do czytania ze zrozumieniem, przeczytaj moją wiadomość i się namyśl. ;)

Opublikowano

@up, ja też kupiłem pakiet z xm8c, i dodatki przełożyłem do mp5, xm8c nie jest może jakaś super, ale jak się nią pogra z 2 tygodnie, to staje się naprawdę fajną bronią, tylko jak się nią "nauczysz" grać to potem trudno się przyzwyczaić do innej broni (ja np. długo grałem xm8c, a kiedy w łapy wpadł mi pakiet celnego, to za nic nie mogłem się do mp5 przyłożyć, ale po kilku dniach było już super :D)

PS.

@ do autora :Jeżeli naprawde nie chcesz tego pakietu to zostaje ci tylko harkel, pellets, to dobry pakiet, wbrew powszechnym opiniom mp7 jest bardzo dobrą bronią ALE na bliski dystans, na średni jest kiepska, a mechanik potrzebuje czegoś na średnie/dalekie, a mp7 to raczej taka zabawka na małe mapy.

Pozdro, i życzę powodzenia :D

Opublikowano

Na chwilę obecną posiadam 9700 funds ,starczy mi na pakiet Natty z xm8c ale wciąz się zastanawiam :) macie może jakąś stronę na której zobaczyłem co dają te magazynki i kolby ktorych nie idzie kupic przy modyfikacji ? :)

Opublikowano

w pakiecie masz super dodatki, i dobrze wpasowują się one w xm8c, największą wadą tej broni są małe obrażenia na dalsze odległoście, ale w pakiecie masz magsy piranha które dodają +5 do obrażeń nie zastanawiaj sie, bierz natty i jedziesz, na pewno będziesz zadowolony :D

Opublikowano

Mag. Piranhia dodają Ci obrażenia na daleki zasięg.

Kolba Thunderbolt redukuje Ci odrzut. Głównie pionowy. Celniej strzelasz, idealna do broni, które strasznie rzuca.

Lufa Copperhead powiększa Ci szybkostrzelność i zasię broni, ale powoduje też, że bardziej rzuca bronią.

W Daily Draw dość szybko wylosowałem lufe precyzyjną, więc nią gram od 5-7 poziomu. Z Copperhead miałbym trochę trudniej.

Opublikowano

A tam głupoty piszecie. Liczby w praktyce się nie sprawdzają, mam precke z augu, a nie gram na 100m+, a jestem nieraz wyzywany od aim.

870 combat super pompka, taka masakra, że szok.

Opublikowano

Precyzyjna nie jest na daleki dystans. Kto Ci takich głupot naopowiadał. Ja to stosuje wszędzie. Blisko, bardzo bliski, średni, daleki, bardzo daleki, niewidoczny, w zaświatach... wszędzie.

Opublikowano

Jeśli interesują cię cyferki to masz linka do strony gdzie to sprawdzisz

http://bfp4f2.tools4games.com/en/compare

Ja sam bym się bardziej zastanowił, masz 9700 trochę mało no ale tak, ja bym ci radził zrezygnować z kupna pakietu i się wstrzymać powiedzmy te 10-20 dni,uzbierać na paysafecarda i poczekać aż będzie promocja na fundsy, wtedy dokupić i taki oto sposobem będziesz na plus jakies 6-7 k fundsów, a wtedy już powinieneś dobyć ten 6-9 lvl, a wtedy opłacalne będzie kupno 9a-91( nie wiem jak to dokładnie się pisze) lub ump45. Jest też prawdopodobieństwo że pojawi się nowy zestaw więc ja bym jednak radził zaczekać

b6b78815.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...