Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 postać ,Pakiet

Mavilla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D mam zamiar zrobić drugą postać gdyż posiadam już Szturmowca a wiadomo że monotoniczna gra jedną postacią coraz bardziej nudzi stąd narodził mi się pomysł na zrobienie kolejnej postaci i tu pytanie kieruje do was ,jaką klasę radzicie mi wybrać ? oraz co najważniejsze który pakiet do niej ? :) grałem każdą klasą i mam spore doświadczenie w BF ale pomimo tego mam mały problem ze zdecydowaniem kim grać ;D liczę na wasze wypowiedzi oraz przydatne info od Surasmena ,najlepszego Snajpera jakiego do tej pory spotkałem ;)

Opublikowano

Zależy czym chcesz popylać.

Mechanik ma zabawe z minami ppanc i rpg

Medyk ma apteczki i reanimuje ludzi z teamu

Snajper oczywiscie zabija z odległości, ale można nawet się pobawić na bliższe dystanse (vss, svu)

Pakiety to mechanik ma teraz zestaw z xm8c który jest godny polecenia.

Medyk to narazie słabo ma. Pakiet z m60 + przechowalnia i masz naprawde dobry karabin (m60 z nemeziską <3 )

Snajper ma pakiet l96 - najszybszą snajperką z boltówek. Do tego pakietu przydało by sie dokupić lufe precyzyjną która jest podstawą w boltókach (dodaje +100m do zasięgu broni)

Opublikowano

Zalezy, jaka grafika. Chcesz zadawać 15 na dalekie, grać na omanie, bierz mechanika.

Chcesz pomagać graczom, podnosić ich, wybierz medyka.

Chcesz siedzieć w 1 miejscu, zabijać na hita, wybierz recona.

Ja bym wolał expic do l85. Też mam snajpera na low, niestety kd 0.76. Na low ledwo widać z 300m na omanie, narazie mam 250 rekord.

Opublikowano

Ja podobnie jak już ogarniesz snajpera z dobrą pukawką (zależy ile chcesz wydać) na rundę snajpiąc

na omanie można ładnie expo wyciągnąć i zgarniać gości z 350 m i potem idą komenty "WTF?" he he

Opublikowano

Ja od siebie polecam mechanika, najszybciej expiąca klasa, przyzwoite pukawki, na początek polecam pakiet natty, a potem pakiet celnego (ja tak zrobiłem i nie żałuję) albo po prostu dokupisz sobie jakieś fajne bronie, xm8c w odpowiednich rękach to maszynka do zabijania.

Pozdrowienia :D

Opublikowano

Tym sposobem nie da się "zaliczyć" bana, bo ja powinienem mieć w takim wypadku wszystkie postacie zbanowane, bo np na pistoletach mam większe range kille, niż niektórzy ze snajperek...

Podaj link do zbanowanego konta to je odblokujemy :P

436951440626370320491.png

Opublikowano

Nie wiem od kiedy dodali te zakładki co do profilu .. ale wczęsniej miałem staty po 40/na 2 góra 3 czy to z helikopterem czy bez ,przestałem grać wgl na tym koncie ,zrobiłem przerwę ;P , nie no tak szczerze to snajperem nie chce mi sie grać ,jest bardzo dobry ale ja wolę coś w zwarciu i tu jest problem , Medyk Czy inżynier :D

Opublikowano

Medyk ma teraz słabiutkie pakiety, naprawdę... Więc pozostaje Ci tylko inżynier. Fajnie możesz się w zwarciu pobawić lecz... z czołgami :D Kupujesz boosta za 750 na dzień i po 400 jak dobrze trafisz :P Ale mnie inżynier szybko znudził... Do 15 lv doszedłem :P

Opublikowano

no gdyby nie sprawa o pakiety by to był temat który można zakwalifikować do jabłko czy marchewka ..., więc mówisz że recon cię nie interesuje, a masz szturma więc tak pod względem pakietów mechanik wygrywa z medykiem ale jedno najważniejsze mechanik jest w 100% uzależniony od innych klas i ja bym ci proponował poczekać jeszczę trochę, stworzyć inne konto wybrać pakiet testowe dla mecha i medyka i zobaczyć co ci bardziej podchodzi czy rpg czy apteczka a później przedmiot do reanimacji( nawet nie próbuje tego napisać) który jest o niebo lepszy od noża. Nowe bronie wychodzą więc jest możliwość że klasy dostaną pakiety więc możesz liczyć że np. medyka dostanie jakiś pakiet z b. dobrymi dodatkami a wtedy dokupić broń i tyle. Tutaj już twoja decyzja

b6b78815.png

Opublikowano

Dostawca masz racje zaczekam :P ale czemu polecasz postac na osobnym koncie ? jest jakaś różnica pomiędzy tym samym a osobnym ? :D

Opublikowano

Bo jak ci się nie spodoba, to będzie tylko slot zalegal.

Tak racja, wydaj kasę na konto "testowe" a potem jak ci się spodoba to kup to samo za drugie tyle kasy na twoim "oficjalnym koncie", jak masz dużo kasy to, te rozwiązanie będzie w sam raz ;D

A tak na poważnie,

@Dostawca Pizzy masz racje, trzeba brać pod uwagę "uzależnienie mechanika od innych klas" to jest wkurzające gdy nikt nie chce mi dać ammo ani apteki, a amunicja kończy mi się w przeciągu 3min, (gram mp5) więc jest kiepsko.

Opublikowano

pitagoras niechodzi mi o wydawanie kasy na konto testowe..., tylko by zobaczył co mu bardziej pasuje czy rpg czy apteczki i jakie bronie Lkm czy smg bo jak już wydasz te fundsy nikt ich ci nie wróci

b6b78815.png

Opublikowano

Nie narzekam na szturma gdyż gra się nim zajebiście ;D c4 na autko i kamikaze (oczywiście wcześniej wyskakujemy) latam z Famasem i powiem wam że bardzo szybko lvl się bije i ogólnie jest to zabójcza postać w dobrych rękach ;D jak już wspomniałem wyżej grałem już medykiem , Inżynierem oraz Snajperem ale kiedy to było łohoh jeszcze wiele osób nie wiedziało co to aimbot pamiętam że drzewka były jeszcze niedokończone 3 mapy i tyle , może nie mam racji ale te początki były najlepsze pomimo ubogiego wyboru map i broni to jednak był ten klimacik :D to nie znaczy że dzisiejszy bf jest do bani bo przynajmniej człowiek się nie nudzi aż tak szybko , no więc podsumowując Snajperem nie mam zamiaru grać (może później się pobawię w kampienie z daleka ) Medyk czy Inżynier ? hmmm nie ma co się oszukiwać że Medyka troszkę zrabali ;( przez co ich gra coraz mniej

Ludzie no proszę was , wchodzę na mapkę to same szturmy i inżynierowie i snajperzy oczywiście choć tych ostatnich coraz więcej a medyków ? 1 góra 2 -.- nie zdążę wyjechać z bazy i już pojawia się deszcz rpg , miny ppanc jakiś armagedon normalnie haha ;D suma sumarum chyba jednak wybiorę inżyniera , noo chyba że dodadzą bardzo dobry pakiet dla medyka to zastanowię się wtedy jeszcze :D

Opublikowano

Ja polecam mecha poniewaz:

-Dobre Bronie (Mp5+1911Elite <3)

-Zycie zalatwiaz strzykawkami czy tez bandazami

-Walka z czolgiem 1na1 (Epic...)

-W miare dobre pakiety xD

-Rpg i miny :)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

co do tego pakietu z xm8c , może większośc z was się nie zgodzi z tym co
napiszę ale jak dla mnie ta broń to jeden wielki syf :P wolę już z
nożem latać niż z tą bronią ;) ale radzicie i tak kupić ten pakiet gdyz
ma najlepsze dodtaki tak ? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...