Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klan MPC?

litoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klan by nie wypalił, co drugi użytkownik ma tutaj jakiegoś użytkownika za niedojeba, bez szans. Społeczność takiego klanu nie byłaby dla mnie ok, i nie tylko dla mnie. Max co można zrobić to kanał do rozmów na WoTie

shoob.png

Opublikowano

Forum a klan to dwie różne sprawy. Nikt nie będzie tolerować osób łamiących podstawowe zasady kultury osobistej.

Lecz nie znając podstawowych założeń łatwo wypowiedzieć się negatywnie, liczba postów zawsze wzrośnie.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Widzę każdy woli siedzieć na tyłku i nic nie robić.

Zapraszam do korzystania z serwera Teamspeak, który jest dedykowany wyłącznie dla World of Tanks: 178.217.189.43:9988

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Forum a klan to dwie różne sprawy. Nikt nie będzie tolerować osób łamiących podstawowe zasady kultury osobistej.

Lecz nie znając podstawowych założeń łatwo wypowiedzieć się negatywnie, liczba postów zawsze wzrośnie.

No ale kurwa:

1. Jest nas ogrom

2. Część ma klan, więc jeszcze nas więcej

3. Co za różnica czy mam kogoś za idiotę na forum czy na WoTie? tu i tu nie chcę z nim grać/dyskutować

shoob.png

Opublikowano

Dlatego niestety nasza społeczność nie stoi dla Ciebie otworem. Proszę o zaprzestanie spamu w tym temacie. Pozdrawiam

Odróżniaj spam od postów na temat.

Taki klan nigdy nie wypali, nawet kanał mpc na chacie nie dałby rady.

shoob.png

Opublikowano

A bardziej pasowało by Ci jakbym użył debili, dziwek i pedałów?

Debili? tak. Dziwek pedałów ? Nie

Naucz się "nazywać rzeczy po imieniu", a nie bezsensownie rzucasz wyzwiskami, które ci na język wpadną.

x

Opublikowano

Ludzie kultury trochę, jeżeli dalej będzie tu taki spam to zamykam + pewne osoby dostaną nagrodę.

Nie zamykaj tylko daj bana na X dni odpowiednim osobom. Czego inni mają tracić na jednym niekulturalnym debilu??

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...