Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Plugin na gildie... warto, czy nie?

Serip

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Osobiście jestem na tak ale czy nie dało by sie napisać pluginy gdzie byłby przykładowo nie zrozumcie mnie zle. W Notatniku i wpisywało by sie np (gildie za itemy) :Tak lub Nie i co'' id'' i wgl. Żeby każdy (De*il ogranął)?Potem wrzucało by sie na plugin i do serwera :D Pytam to tyko pytanie ;) Jeśli by się dało To przydało by się ,oczywiscie było by więcej dziadowskich serwerów dzieci ,10 slotowych ale cóż .Łatwe napewno ;)

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

Opublikowano

Osobiście jestem na tak ale czy nie dało by sie napisać pluginy gdzie byłby przykładowo nie zrozumcie mnie zle. W Notatniku i wpisywało by sie np (gildie za itemy) :Tak lub Nie i co'' id'' i wgl. Żeby każdy (De*il ogranął)?Potem wrzucało by sie na plugin i do serwera :D Pytam to tyko pytanie ;) Jeśli by się dało To przydało by się ,oczywiscie było by więcej dziadowskich serwerów dzieci ,10 slotowych ale cóż .Łatwe napewno ;)

Chodzi ci o config czy żeby pisać w notatniku i żeby działał jak plugin? Bo 1 tak 2 raczej nie

Opublikowano

@up

Wydaje mi się, że autor miał na myśli konfigurację przez chat np.

/komenda konfiguracja
Czy chcesz aby za gildie trzeba było płacić itemami? (TAK/NIE)
TAK
Podaj listę itemów (ID : ILOŚĆ / KONIEC)
2 : 5
1 : 128
3 : 256
KONIEC

Jaka ma być maksymalna liczba osób w gildi? (LICZBA / NIESKOŃCZONOŚĆ)
25
...

B - gracz

I - plugin

1390684250-U762298.png

Opublikowano

Myślicie że on wam napisze taki "skomplikowany plugin" ? ^^

Niestety tutaj was zawiodę, kupiłem kiedyś pewien plugin od niego który okazał się kradziony + do tego pan Serip kompletnie nie zna się na pluginach :D nie potrafił nawet zmodyfikować najprostszej rzeczy w chacie, kumpel który bawił się w javie 2 dni potrafił to zrobić xD Śmiech na sali

Nie polecam, i nie warto czekać na ten plugin bo i tak jak wyjdzie to będzie miał więcej bugów niż normalnych działań.

Zapewne będą pisać ten plugin w m.i.n 2 osoby bo 1 to za mało :P

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...