Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Za10groszy.pl

Eraken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja się w to kiedyś bawiłem i tylko zmarnowany czas. Głupi myślałem, że kupię jakiś telewizor, aparat lub coś innego za stówkę, albo mniej, ale i tak nigdy ci się nie uda. Może nie korzystałem ze strony za10groszy, ale z jakiejś bardzo podobnej i wiem, że jest ustalona cena minimalna, nawet jak wbijesz na kompa o 3 gdzie każdy śpi to i tak nie wygrasz nic w niskiej cenie, bo zawsze pod koniec czasu aukcji bot podbija i dodaje czas do aukcji i jest tak dopóki produkt nie osiągnie ceny minimalnej czyli swojej normalnej ceny.

Opublikowano

Można postawić bota na spam do nich. Na policję nie pozwiesz,bo "rejestrując się zgadzasz się na warunki regulaminu". Ale jak za nic chcą np. 2k pln, to autorzy opalają się właśnie na Majorce, a bot za nich odwala robotę.

Opublikowano

Jak dla mnie ta strona to jest porażka, parę razy wielokrotnie więcej wydałem na kredyty, niż na wartość licytowanego przedmiotu. No ale jak kto woli ;)

Opublikowano

Niezależnie od licytacji, tu zawsze wygrywa właściciel za10groszy. Nie korzystam z takich serwisów i nie zamierzam korzystać.

Jak się nie znasz, to nie komentuj >_>

Owszem, są często boty za10groszy, które gdy jest małe zainteresowanie podbijają cenę, lub też jak ktoś ma włączony automat (wtedy idzie kupić produkt 2 razy drożej nawet), lecz gdy zainteresowanie jest wielkie ze strony prawdziwych ludzi, to za10groszy nie uczestniczy w licytacji c:

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

To wydaje się tylko tak opłacalne. Naprawdę pomimo tego, że można licytować przedmioty "za grosze" trzeba płacić coś w stylu abonamentu. Wiec w zasadzie wychodzimy na to samo co w innych tego typu portalach a nawet być może i drożej.

VwjVBMa.png

Opublikowano

To wydaje się tylko tak opłacalne. Naprawdę pomimo tego, że można licytować przedmioty "za grosze" trzeba płacić coś w stylu abonamentu. Wiec w zasadzie wychodzimy na to samo co w innych tego typu portalach a nawet być może i drożej.

Ku*wa mać, kolejny znawca. O jakim abonamencie pie*dolisz kolego?

21515.jpg

Opublikowano

Żeby mieć możliwość przebijania licytacji potrzebujesz wykupić odpowiednie punkty, co kosztuje. Na przyszłość proszę zmienić język, gdyż taki ton zbytnio nie pasuje tutaj.

VwjVBMa.png

Opublikowano

To nie abonament, a wirtualna waluta lol. Nastepnym razem nie uzywaj mylnych okreslen.

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Pierdolenie w bambooos w polsce za darmo to tylko w ryj dostaniesz od dresów :/

Za darmo nawet nie dostaniesz bo często Cię jeszcze okradną ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Sam widziałem te reklamy w TV i osobiście, nie wierzę że za tak niskie ceny można wyrwać telewizor lub Ipada...

Ktoś kto to wymyślił, musiał mieć łeb na karku by tak w konia robić ludzi... Lepszy numer niż pobieraczek. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...