Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Za10groszy.pl

Eraken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zbyt piękne żeby było prawdziwe, ale widziałem w telewizji ich reklame więc muszą nie źle zarabiać. Kupił ktoś coś tam?

Ludzie kupowali by za 5 zł i sprzedawali za 500 więc wątpie

Opublikowano

Niby piękne, ale trzeba inwestować ;_; Wygrałem iPada za 20zł, lecz wcześniej zainwestowałem coś koło 900zł i ciągle przegrywałem... No cóż, potrzebna jest cierpliwość, szczęście i wytrwałość ^ ^

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Niby piękne, ale trzeba inwestować ;_; Wygrałem iPada za 20zł, lecz wcześniej zainwestowałem coś koło 900zł i ciągle przegrywałem... No cóż, potrzebna jest cierpliwość, szczęście i wytrwałość ^ ^

i dostałeś go?

Opublikowano

Jaka jest prawda już wam mowię .

Trzeba mieć pkt do przebijania , aby mieć pkt trzeba je kupić wcale tanio nie ma.

Lub gdy juz mamy pare pktów licytowac te na ktorych jest tarcza bo wtedy mamy szanse na wygranie jakiejs ilości pktów .

Tak te rzeczy są takie tanie ale trzeba miec pkt do przebijania a one są cholernie drogie ...

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Opublikowano

Czyli kolorowo nie ma, tak jak pisał sanadre.

Pewnie można na tym zarobić ale czy jest pewność, że dany przedmiot wygramy... tej pewności nie mamy.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

i dostałeś go?

Dostałem + naklejki z tego serwisu i milion ulotek </3

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Kamerki się opłaca podbijać :) Za 11 groszy można wyrwać bo je mało kto licytuje, a potem sprzedać jako nowe za 400zł :) A i tak, czy jak podbije 5 razy i mnie przebiją to zapłacę x5 całą cenę za nic ?

21515.jpg

Opublikowano

Tak, za każde podbicie się płaci ^ ^ Tak Ci się zdaje, że nikt nie licytuje, ile razy jak podbijałem telewizory które zawsze szły po 50zł, zaczęły (tylko u te które licytowałem) chodzić na tyle drogo, że nie było stać mnie na dalsze podbijanie ._.

76561198009257917.png

Opublikowano

Poczytałem troche i tak:

- 3 Bidy to jako 1 grosz do podbijania ale ich wartość jest około 10 groszy 200 bidów 30

to raczej wystarczy jako argument

graphic.png

Opublikowano

Powiem tak:
Jak chcesz się bawić w za10groszy to przygotuj się na duże wydatki, to po pierwsze. Po drugie, masz duże szanse, że więcej stracisz niż zyskasz </3. Po trzecie, boty też tam podbijają :3
Uwaga, bo to naprawdę wciąga jak hazard ;_;
Wydawanie kieszonkowego na za10groszy nie jest fajne
A Automat to jest, jak ktoś ma ustawione, że w ostatnich sekundach za niego licytowało (tutaj się najwięcej przepłaca).

76561198009257917.png

Opublikowano

Wiadomo,że wciąga, jak się ma możliwość tanio coś wygrać ;x Ale koleś sobie botem sam podbija laptopa już przez godzinę i teraz cena to 600 zł, ciekawi mnie ile wyniesie rachunek kolesia ^^

21515.jpg

Opublikowano

No tak, piękne zalety automatu

76561198009257917.png

Opublikowano

Jesteście idiotami? Nie wiecie jak działają tego typu portale? Aby podbić trzeba mieć punkty, czy jak to tam się nazywa, które kosztują o wiele więcej. Zwykły chwyt marketingowy, ale jak widać ludzie się łapią. Pomyślcie, kupi punkty z 30 osób, a ile wygra coś?

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Jak już to taka mała rada: Licytuj najlepiej w tygodniu w godzinach 6-8, w weekendy najlepiej sobie odpuścić. Ja wygrałem iPada w poniedziałek o 6/7

Jesteście idiotami? Nie wiecie jak działają tego typu portale? Aby podbić trzeba mieć punkty, czy jak to tam się nazywa, które kosztują o wiele więcej. Zwykły chwyt marketingowy, ale jak widać ludzie się łapią. Pomyślcie, kupi punkty z 30 osób, a ile wygra coś?

Trochę szacunku kolego ;)

76561198009257917.png

Admin Cienia
Opublikowano

Nie kupuję z takich serwisów nic przez internet, jeśli już to odbieram osobiście bo jak będzie coś nie tak to można gościa ukarać. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Jeśli jesteś 2 i aukcja się kończy na cenie np. 2000 to płacisz tą cenę za nic jeśli miałeś drugie miejsce w licytacji.

Edit

D&G tam wszystko jest oryginalnie zapakowane kupione w firmie.

@edit2

Tam się tylko za te bity płaci, np. podbije 20 zł i ktoś mnie tam dalej poprzebija to sobie zapłacę za bity czy za podbicie 20 zł?

21515.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...