Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Main Champ.

Flow1910

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam prawie all bohaterów i wiem co pisze . Kiedyś miałem tablice z berstem na 6/12/18 levelu i nie było nidalki w top 10 :)

Opublikowano

Każda postać jaką zaczynam mainowac po pewnym czasie nerfia. Najpierw xin, lee, vi, hecarim, teraz nadchodzi czas zeda, mam nadzieję, że chociaż riven nie dotknął. Nie ma dużego sensu skupiać się tylko na jednej postaci, o wiele lepiej o czym sam się przekonałem, jest wybrać sobie kilka postaci na daną pozycję i szkolić się w grę każda z nich.

Bogu dzięki riven nie dotkną bo mechanikę ma normalną. Nie radzą sobie z nią brązy i srebra bo tam nikt nie buduje armora... Na wyższych elo rivenka już nieco traci.

A moje mainy? Właśnie Riven i VI. Dlaczego? Po pierwsze, najlepszy design postaci w całej grze (Podoba mi się to :D) a po drugie to obie postacie łączą to co najbardziej lubię, uniwersalność. Mid? Spoko. Top? Spoko. Jungle? Spoko. AD? Tank? Offtank? Nie ma problemu :D Poza tym, obie postacie są super mobilne i pozwalają na skuteczne carriowanie gier.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Evelynn , zajebisty roam , lubje postacie które zwane są słabymi , gdyż jak będę mial takim 12/3 to jest szacun xD , jest szybka , tony tarcz z ulta , szybkie casty z Q , i insta niewidka ;D na ad leci adc na E + hit ;D

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Jak mialem 15 lv, spodobala mi sie postac Wukong. Wkoncu postanowilem ze na nia uzbieram, po 30 lv mialem wkoncu Wu, gralem nim Dlugo Rankedy, omijajac Rengara ktorego niby wtedy " mainowalem " Ale to byl slepy traf. Wukongiem mam 75% Wygranych rankedow, lecz w Goldzie przestalem nim grac i zajalem sie za Jaxa :) Poprostu Op postac do carrowania rankedow, az sie chce nim grac.

Pozdrawiam.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

W sumie to niby mam tego maina, a z drugiej strony go nie mam. A mianowicie chodzi mi tutaj o Zeda. Jest to postać, która mi się nie nudzi , i którą gram jakby nie patrzeć najlepiej. Zazwyczaj buduje się pod: Black Cleaver, BloodThrister, Buciki (zależy od sytuacji), Blade Of The Ruined King, Last Whisper, Guardian Angel. No i po końcowym buildzie każdy papierek leci na Combo :) Pozdrawiam

20130708137332081187167.png

Opublikowano

Kwestia Main champa jest dosyć skomplikowana. Powinno pasć na postać która nadaje się do kilku rzeczy na raz, typu mid top i jungle. W moim wypadku padło na Lee Sina - Świetny wybór. Mobilnosc, ap,dmg, ad dmg, % dmg, mozliwosc zbudowania pod tanka jak i pod dmg, cc...

Czego chcieć więcej? :) Problem jest tylko ze sprawnym postawieniem warda i przysunięciem się do niego, ale sądzę że tego się prędzej czy później nauczę.. :D

2nv8jzq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...