Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] �� Autorskie skrypty �� [BĘDĄ AKTUALIZOWANE]

Visox.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiem ze przydal mi sie ten skrypt na ukrycie pluginow masz tutaj + ale te 2 sa bez sensu..

Dzięki :)

Za Pierwszy skrypt masz +.

Twórz takie dalej, pozdrawiam :).

Też dzięki, i też pozdrawiam. :)

@blezur

Wiem.. wiem..., ale na lajkach mi nie zależy. Nic to nie daje. ;-)

Opublikowano

Jeśli chcesz się pochwalić pisaniem skryptów to napisz skrypt co ma 500 czy 1000 linijek, a nie piszesz skrypty, które były udostępnione pełno razy :P

Napisanie takiego czegoś to 5 min, nawet nie D: Mam nadzieję że mnie posłuchasz :D

Opublikowano

Jeśli chcesz się pochwalić pisaniem skryptów to napisz skrypt co ma 500 czy 1000 linijek, a nie piszesz skrypty, które były udostępnione pełno razy :P

Napisanie takiego czegoś to 5 min, nawet nie D: Mam nadzieję że mnie posłuchasz :D

Od wczoraj zacząłem pisać Essentials w skripcie ;)

Za jakieś 2-3dni dam komuś do sprawdzenia i opublikuję.

Opublikowano

Takie skrypty to maleństwa, których pełno znaleźć w sieci, ale łap + za chęci :P

Poszukuję programistów java do dużego projektu (nowy tryb gry oraz kilka innych ciekawych pomysłów) - kontakt poprzez pw na forum, tam podam ewentualnie inne sposoby kontaktu.

~ErroR 69 - Brain Not Found

Opublikowano

Dzięki za opinie. JuZ jutro wstawie moj essentials w skripie. Na pw mozecie podawac nazwy (lub tutaj).

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ech... skrypty na max 4 min pisania. Nie wiem po co je tutaj dodałeś... zrób co większego, a nie 3 linijeczki i koniec... ;)

PS: Twój avatar

zglaszam-to-do-prokuratury_10_smieszne.j

Opublikowano

Dla mnie ludzie którzy uczą się są dla mnie tacy pół na pół

Ale za dobre chęci daje LAJKA ;D B)<3

@UP Stawie to do mojej sygnaturki ;D

Opublikowano

Essentials w skripcie ,chodzi ci o komendy czy ogółem wszystko ?
PS: Pluginy spoko niby 4 min pisania ale jak co niektórzy nie interesują się pisaniem w skripcie to im się przyda :D

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ech... skrypty na max 4 min pisania. Nie wiem po co je tutaj dodałeś... zrób co większego, a nie 3 linijeczki i koniec... ;)

PS: Twój avatar

zglaszam-to-do-prokuratury_10_smieszne.j

A ty co ? Zakładasz jakieś pierdolone serwery który po 1h upadają ? I jeszcze ten twój plan na serwerownie.. Powiem ci że kolejne gówno które zaśmieca publikacje serwerów. Jak robić serwa to już porządnie a nie 6 nie i serwer gotowy.. haha i jeszcze jedno "wasze" gildie to jest UltimateClans od dzikoysk pamiętam chciałeś mi sprzedać za 30 zł (pozdrawiam) ty i muras best team ever .. Muras nie ogarnia ortografii napisał raz "Ja tylko muwie " Pozdrawiam. I ciągle nowe konta robisz bo dostajesz bana i reklamujesz swój zasrany serwer większość to skrypty z mpcforum a nie wasze.. I znalazł się człowiek co pisze zajebiste pluginy np. Essentials co tam jest ? Czyszczenie chatu i reszta to gówno tzn. 4 min pisania sory w twoim przypadku kopiowania weź już nie rób tych twoich zasranych kont bo to już wkurwia nie tylko mnie. Niedługo na npc. zobaczysz prawdziwe Essentials w skrypt które zostało robione jako prawdziwy plugin Essentials a nie czyszczenie chatu..

Ile dostane % za mówienie prawdy ? Pozdrawiam.

Opublikowano

Essentials w skripcie ,chodzi ci o komendy czy ogółem wszystko ?

PS: Pluginy spoko niby 4 min pisania ale jak co niektórzy nie interesują się pisaniem w skripcie to im się przyda :D

Czyszczenie chatu, blokade pluginow, komendy, wiadomosci po smierci, spolszczone bany, wiadomosci po wejsciu :)

A ty co ? Zakładasz jakieś pierdolone serwery który po 1h upadają ? I jeszcze ten twój plan na serwerownie.. Powiem ci że kolejne gówno które zaśmieca publikacje serwerów. Jak robić serwa to już porządnie a nie 6 nie i serwer gotowy.. haha i jeszcze jedno "wasze" gildie to jest UltimateClans od dzikoysk pamiętam chciałeś mi sprzedać za 30 zł (pozdrawiam) ty i muras best team ever .. Muras nie ogarnia ortografii napisał raz "Ja tylko muwie " Pozdrawiam. I ciągle nowe konta robisz bo dostajesz bana i reklamujesz swój zasrany serwer większość to skrypty z mpcforum a nie wasze.. I znalazł się człowiek co pisze zajebiste pluginy np. Essentials co tam jest ? Czyszczenie chatu i reszta to gówno tzn. 4 min pisania sory w twoim przypadku kopiowania weź już nie rób tych twoich zasranych kont bo to już wkurwia nie tylko mnie. Niedługo na npc. zobaczysz prawdziwe Essentials w skrypt które zostało robione jako prawdziwy plugin Essentials a nie czyszczenie chatu..

Popieram, like. ;-)

Opublikowano

Czyszczenie chatu, blokade pluginow, komendy, wiadomosci po smierci, spolszczone bany, wiadomosci po wejsciu :)

Popieram, like. ;-)

Aaa to spoko czekam aż wyjdzie pierwsza wersja :) ,możesz też dodać auto wiadomości co pare minut ,motd i auto afk powinno dać rade :D a i do kolegi @2up leci like :>

Opublikowano

Kłócił się nie będę, lecz mówisz pewnie o Avernusie, ja nim nie jestem zacznijmy od tego ;) tak wstawiłem prezentację xMiners i mam taki nick bo ja też robię ten serwer to raz, zajebiste skrypty rly? Muras... nie znam, pewnie były serwer Avernusa. Jest to moje drugie konto na MPC, tak dostałem perma na pierwszym ale dawno temu i nie prawda :D. Poza tym na tym serwerze nie ma prawie żadnego skypta z mpc... podeślę ss ok? Nie chcę się na prawdę kłócić tylko dociec prawdy. Poza tym źle zrozumiałem mój powyższy post ;). Jak masz do mnie sprawę to proszę napisz na gg 35871092 nwm. skype csjakubcs lub gdzie tam chcesz, lecz oszczędź oszczerstw na moją osobę na publicznym forum jeżeli nawet mnie nie znasz :/

@Visox Popierasz mnie nie znając? :D

@topic Nie burz się kolego bo napisałem prawdę, dorób coś do tych skryptów nwm.. niech nie ograniczają się do 3 linijek ;)

Opublikowano

Kłócił się nie będę, lecz mówisz pewnie o Avernusie, ja nim nie jestem zacznijmy od tego ;) tak wstawiłem prezentację xMiners i mam taki nick bo ja też robię ten serwer to raz, zajebiste skrypty rly? Muras... nie znam, pewnie były serwer Avernusa. Jest to moje drugie konto na MPC, tak dostałem perma na pierwszym ale dawno temu i nie prawda :D. Poza tym na tym serwerze nie ma prawie żadnego skypta z mpc... podeślę ss ok? Nie chcę się na prawdę kłócić tylko dociec prawdy. Poza tym źle zrozumiałem mój powyższy post ;). Jak masz do mnie sprawę to proszę napisz na gg 35871092 nwm. skype csjakubcs lub gdzie tam chcesz, lecz oszczędź oszczerstw na moją osobę na publicznym forum jeżeli nawet mnie nie znasz :/

@topic Nie burz się kolego bo napisałem prawdę, dorób coś do tych skryptów nwm.. niech nie ograniczają się do 3 linijek ;)

Czekam na ss'y ;)

Opublikowano

Nie udawaj kogoś innego... Avaterysku.

_____

@top: ref

Opublikowano

Nie udawaj kogoś innego... Avaterysku.

_____

@top: ref

Napisz mi na gg zobaczymy czy nim jestem, możemy także porozmawiać na skype lub gdzie chcesz ;)

Opublikowano

Napisz mi na gg zobaczymy czy nim jestem, możemy także porozmawiać na skype lub gdzie chcesz ;)

Ok, na skype AvaterysPL.

'''''''',,,,,,,,,,,''''''''''

Pisze skrypt na auto wiadomosci.

Opublikowano

Dasz nam te ss'y pluginów ? Czekam nadal!

Opublikowano

Dasz nam te ss'y pluginów ? Czekam nadal!

Nie lubię Avaterys'a, ale to nie powód, żeby spamić mi w temacie ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...