Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Kometa ISON

decux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc pokaż mi jakiekolwiek zdjęcie dowodzące istnienia tych statków...

A skoro rozwali się samoczynnie, to jaki udział w tym mają te pojazdy?

Tak, wiem, jak gorące jest słońce. Ale wiem też, w jakiej odległości od Ziemi się znajduje. I nie ma szans, by te odłamy znalazły się na kursie kolizyjnym z Ziemią. Kometa dość daleko ominie naszą planetę, a ewentualne skalne okruchy bez problemu spalą się w atmosferze.

Myślę też, że jeśli te informacje są prawdziwe, nie byłoby sensu preparowania zdjęć i bajeczek przez serwisy internetowe.

PS. Chylę czoła przed tym pięciomiesięcznym dzieckiem, z którym dyskutowałeś.

Przecież są to kosmici, zgadzam się w 100% z decuxem. Według mnie spadną te opyły na zimie i bedzie jakas epidemia, bo tam musza byc bakterie a teraz jest taka technologoia ze mozna zrobic zdjecie dokladne.. nie znasz sie to sie nie odzywaj

PMK3yt4.png

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gówno a nie jebnie, jest kometa taka jak każda inna. 97 była kometa Halleya i nic się nie stało :)

a gdyby kometa średnicy 5 km jebnęła w ziemie to nie było by zbyt wesoło.

Opublikowano

1385133655-U1027676.png

Decux, Czy to też jest dla Ciebie dowód?

Nie rozśmieszaj mnie tymi swoimi teoriami.

Ta to jest dla mnie dowód , troche te pixele są mało wiarygodne , ale da się uwierzyć że to są zdjęcia z np. Keplera

Nie chcesz wie wierz , to jest tylko dyskusja

..

Opublikowano

beka, bo statki latają za kometą XDDDDD

ziom, nic nie będzie, to że jakieś fake'owe strony piszą takie "posty" tylko by nabić wyświetlenia.

Tu nie chodzi o statki ziom , tylko o tą komete , zawsze warto podyskutować , może to się wydarzy ? może nie? , daje to troche do myślenia bo niby czemu FEMA się na coś szykuje?

..

Opublikowano

Tu nie chodzi o statki ziom , tylko o tą komete , zawsze warto podyskutować , może to się wydarzy ? może nie? , daje to troche do myślenia bo niby czemu FEMA się na coś szykuje?

no ta, ale "warto podyskutować" a nie się wyzywać jak wyżej. Może się wydarzy, daje do przemyślenia, ale czy to na pewno "dla" komety? Może będzie większy kataklizm, no nie wiem..

1feo74.jpg

Opublikowano

Decux ma rację, będzie inwazja obcych.

Jakoś nie widziałem, by Szanowny Pan Decux pisał cokolwiek o inwazji obcych ;) Mówił o spadnięciu na ziemię sczątek komety, owszem. Ale o kosmitach pisane było tylko w kontekście latających statków :D

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Koledzy trochę jestem nie w temacie, był już ten koniec świata czy znowu zaspałem? :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...