Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona Launchera

michci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

+ Bardzo fajny wygląd, ten pasek oddzielający górę od dołu jest super pomysłem, na dole też fajnie tylko trochę pusto. Na górze również pusto, tutaj nie podoba mi się menu, kompletnie nie pasuje do reszty strony i ma brzydką czcionkę.

+ Zajebisty changelog. Tylko czy będzie ci się chciało za każdym razem robić nowe infografiki?

+ HTML 5, Javascript, jQUERY, autorski kod.

- Jak już wspomniałem menu na górze, i stopka nie pasują do zajebistego wyglądu reszty strony.

- Pusto, ogólnie może byś to bardziej ścisnął.

Opublikowano

+ Bardzo fajny wygląd, ten pasek oddzielający górę od dołu jest super pomysłem, na dole też fajnie tylko trochę pusto. Na górze również pusto, tutaj nie podoba mi się menu, kompletnie nie pasuje do reszty strony i ma brzydką czcionkę.

+ Zajebisty changelog. Tylko czy będzie ci się chciało za każdym razem robić nowe infografiki?

+ HTML 5, Javascript, jQUERY, autorski kod.

- Jak już wspomniałem menu na górze, i stopka nie pasują do zajebistego wyglądu reszty strony.

- Pusto, ogólnie może byś to bardziej ścisnął.

Będę pracował nad tym, aby wszystko było poprzez skrypty. Co do pustości strony pracuję nad tym :)

Ogółem wprowadzę nie długo parę poprawek.

Opublikowano

Fajna strona tylko musisz zmienić hosting ! Ponieważ masz za mało ramu i procesora i stronka muli. :D

Ale tak jest bardo fajna

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Opublikowano

@up

Człowieku weź Ty mu takich rad nie podawaj... Proszę Cię

Strona naprawdę wczytuje się powoli ze względu na zły hosting ;)

Jak ja nie lubię, gdy ktoś pisze "strona robiona na szybko!", jak coś publikujecie w sieci to przyłóżcie się do tego, ale tu widzę bardzo ładnie wyglądającą stronę jak "na szybko". Bardzo podoba mi się ten majnkraftowy hdr na środku, i odnośnik do facebook'a w menu, hover'y w menu też niczego sobie. Tylko pattern mnie rozczarował :c

1iiv6g.png

• 1 miesiąc temu...
  •  carbonx zmienił(a) tytuł na Strona Launchera
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...