Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kłopot z MC

dredre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was mam duzy problem dotyczacy mojego konta premium do Minecraft otoz gdy chcialem wejsc na konto wyskoczyl mi blad o zlym hasle. Probowalem kilka razy zawsze tak samo.

Na emailu mialem dokladnie to samo. Nie wiem czy ktos mi sie wlamal na konto czy po prostu to jest jakis blad. Jesli to pierwsze to powiedzcie jak moge znalezc zlodzieja.

Miałem przerwe z 3-4 miechy od gry, launszer nowy pobrany z oficjalnej strony mojangu.

Po kilku próbach nie mogę nawet pobrać nowej wersji tylko tryb demo.

Pomocy :(

ps. gift code zakupiony na stronie mojang

Opublikowano

Ustalmy pewne fakty.

czy dawałeś komuś pliki gry ?

lub czy miałeś jeszcze kopie gry na innym komputerze ?

Ważne jest też to czy jak logujesz się na konto minecraft via www to czy logujesz się nickiem czy mailem oraz czy masz miejsce na wgranie skina

Ja osobiście loguje się adresem e-mail ponieważ pewnego czasu gdy powstało mojang.com, transferowałem swoje konto.

Natomiast jeśli niemasz miejsca na wgranie skina na minecraft.net to musisz pisać do mojangu

Potrzebujesz kompleksowej i darmowej  pomocy przy serwerze minecraft ?

A może Twój serwer nawiedzają lagi i crashe ?  Nie mogłeś trafić lepiej!     :)

>> Pisz GG:49491819 <<

Bo przecież pomaganie to przyjemność 

Opublikowano

MineHelper nikt nie ma dostępu do mojego konta jak i do plików

Gray bez żartów proszę -,-

blezur & diablo hasło wielokrotnie zmieniane, po zmiana logowanie na stronie www normalnie przebiega ale jak loguję się do gry to nadal wyskakuje komunikat z błędnym hasłem, pilnuję by caps był wyłączony

Edit

Problem rozwiązany, proszę o zamknięcie tematu i aby nikt nie pisał do mnie na pw jak naprawiłem toto -,-

Musiałem zrobić migracje konta + zmiane e-mail + kolejną zmiane hasła.

Gra się zaktualizowała

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...