Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samotność

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio męczy mnie świadomość, iż jestem osobą cholernie samotną. To znaczy, mam przyjaciół, dużo znajomych, pare osób, na które mogę liczyć, ale jakoś jednej osoby, jako sympatii to coś znaleźć nie mogę. Nie wiem, czy to wynika z braku czasu czy coś. Jestem miły dla dziewczyn, nic specjalnie głupiego nie mówię, staram się zachowywać jak najlepiej jak potrafię, a one i tak patrzą na chłopaków z podgatunku "Palacz, pijak, pozer". Nie wiem, czy wy też tak macie? Głupie pytanie, ale samotność mi daje siewe znaki. Jak to już tak pomyślałem, może i dzięki tej nauce do czegoś w życiu dojdę, ale co to jest za szczęście, cieszyć się samemu?

Opublikowano

Takie czasy nastały, że laski lecą na tych twoich "podgatunków" za młodu.

Potem im starcze, tym bardziej dowiadują się, że z takim przyszłości nie widzi i co... zmarnowały czas.

Ja na Twoim miejscu bym się nie przejmował. Miłość przychodzi z czasem, nie ma co szukać kogoś na siłę, aby się na chwilę uszczęśliwić.

Przyjdzie taka pora, że na poważnie będziesz potrzebował takiej osoby i ona sama się znajdzie, zobaczysz :)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Takie czasy nastały, że laski lecą na tych twoich "podgatunków" za młodu.

Potem im starcze, tym bardziej dowiadują się, że z takim przyszłości nie widzi i co... zmarnowały czas.

Ja na Twoim miejscu bym się nie przejmował. Miłość przychodzi z czasem, nie ma co szukać kogoś na siłę, aby się na chwilę uszczęśliwić.

Przyjdzie taka pora, że na poważnie będziesz potrzebował takiej osoby i ona sama się znajdzie, zobaczysz :)

Po prostu mi bardziej jest żal tego, że nikt mnie nawet przytulić nie może, kiedy już siły na nic nie mam. Tych kilku prostych gestów mi brakuje. Uśmiechu i innych.

Opublikowano

Wiem, że chcesz przejść do bzykanka itp. itd. :D

Rozumiem Ciebie, ale nie ma się czym przejmować.

Musisz w siebie uwierzyć i stać się trochę pewniejszym. Pokazać lasce że jesteś zabawny, przyjacielski, że chcesz jej dać coś więcej niż te pachoły z petem w ręku.

Opublikowano

Wiem, że chcesz przejść do bzykanka itp. itd. :D

Rozumiem Ciebie, ale nie ma się czym przejmować.

Musisz w siebie uwierzyć i stać się trochę pewniejszym. Pokazać lasce że jesteś zabawny, przyjacielski, że chcesz jej dać coś więcej niż te pachoły z petem w ręku.

Do bzykania mówisz? Nie jestem na tyle pierdolnięty, żeby w takim wieku się "bzykać".

Jestem względem jednek cały czas taki, ale dla niej bardziej pewnie jak tylko "kolega" niestety. I tak jest zawsze...

Opublikowano

Do bzykania mówisz? Nie jestem na tyle pierdolnięty, żeby w takim wieku się "bzykać".

Jestem względem jednek cały czas taki, ale dla niej bardziej pewnie jak tylko "kolega" niestety. I tak jest zawsze...

Tak jak Ci mówię, to się zmieni :)

Masz 15 lat, młody człowiek z Ciebie :D Jeszcze wiele przed Tobą, nie poddawaj się, będzie dobrze.

Opublikowano

Kiedyś miałem podobną sytuację, teraz jakoś się wszystko ustabilizowało, jestem pewniejszy siebie i Tobie też to radzę.

Pewność siebie, to podstawa do relacji międzyludzkich, ludzie inaczej reagują na osobę pewną siebie, tego co potrafi, a inaczej na takiego, który wiecznie nie wie co ze sobą zrobić. ;-)

Tak czy inaczej 15 lat... Gimbazjum, dziewczyny, to pustaki, normalka. U mnie w gimnazjum było podobnie, znam tylko kilka dojrzałych dziewczyn w tym tą jedną, najpiękniejszą... ;)

Nie poddawaj się, kiedyś się sytuacja odwróci i znajdziesz kogoś bliskiego. Nie szukaj na siłę miłości, bo jest Ci źle samotnie...

Opublikowano

U mnie z wyglądu najważniejsze są oczy i uśmiech. W większym stopniu zwrazam uwagę na charakter, którego niestety, ale w "koleżankach" ze szkoły, to go kompletnie nie ma -.-

Opublikowano

U mnie z wyglądu najważniejsze są oczy i uśmiech. W większym stopniu zwrazam uwagę na charakter, którego niestety, ale w "koleżankach" ze szkoły, to go kompletnie nie ma -.-

No wybacz że to powiem, ale czego wymagasz od nastolatek?

One same nie wiedzą czego chcą, czego potrzebują. A już kwestia chłopaka dla gimnazjalistek to fizyka kwantowa.

Daj sobie czasu.

Opublikowano

Zwal konia przy fotkach twojej ulubionej dziewczyny i po kłopocie.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Nie martw się :)
Zmienisz otoczenie, poznasz ludzi na swoim poziomie a tam na 90% trafi się jakaś kobieta spełniająca Twoje oczekiwania.
Nawet ja będąc już od X czasu w związku nadal nie mam pewności czy to ta jedyna.
Powodzenia i rób swoje

f.png

Opublikowano

Smutna to prawda - wartościowego człowieka ciężko w tych czasach znaleźć. Młodzież jest raczej nierozgarnięta, a tych bardziej poukładanych ludzi można policzyć na palcach jednej ręki. Niby mam tylko osiemnaście lat, więc "gówno wiem o życiu i śmiało można hejtować", ale sama się wyizolowałam od rówieśników, bo jak patrzę na to, co te dzikusy wyprawiają, to się niedobrze robi.

Rozumiem Twoje rozterki - przechodziłam przez to samo - ale doszłam do wniosku, że nie warto na siłę szukać znajomości, bo można się na tym przejechać. Póki co towarzystwa dotrzymuje mi kot :D

Opublikowano

Głowa do góry. Fakt- w gimnazjum mało jest rozgarniętych ludzi, większość jak to XRisen napisał, że to pustaki. Takie czasy nastały że trzeba często czymś szpanować a normalnych ludzi- jak ze świeczką szukać. W szkole średniej będzie łatwiej- nowe środowisko, nowi ludzie, lepsze środowisko do szukania tej połówki. Nie przejmuj się tym- miej pewność siebie. Jeśli dalej się będziesz tak pogrążał- to będzie coraz gorzej. Z gimnazjum znam tylu spoko ludzi że wystarczy do zliczenia tylko dwie ręce i tyle. Reasumując- poczekaj do szkoły średniej- będzie dobrze

Opublikowano

po co ci w gimbazjum dziewczyma?? dziewczyny w gimbazjum albo są głupie albo przydkie albo głupie i brzydkie ;)

Nie wszystkie są głupie. Znam kilka w miare normalnych, ale ona albo zajęte, albo dopiero co po rozstaniu z kimś. Brzydkie - sam ideałem piękna nie jestem, więc dla mnie to najważniejsze nie jest.

Opublikowano

Serio ty sie przejmujesz że nikogo nie masz w gim?..

Na chuj wy robicie problemy tam gdzie ich nie ma sami na siłe sie dołujecie.

Ja już chodze do 2 tech mam ziomków itp jestem przeciętny nigdy nikogo nie miałem bo to jest po prostu nie potrzebne..

Nie ma czym sie przejmować znajdziesz dziewczyne jak zmienisz szkołe wtedy jest o wiele łatwiej :)

vayne.png

Opublikowano

A widzisz, Tobie niepotrzebne, a mi może jest. Ja nie cierpię samotności i nie potrafię długo wytrzymać bez niczyjego towarzystwa. Od tego mam też jakoby moje dwa koty. Nie są tak towarzyskie jak ludzie, ale przynajmniej nie czuje się aż tak samotnie.

Opublikowano

Jak można być samotnym mając przyjaciół i dużo znajomych? Samotny to jest człowiek, który właśnie nie ma do kogo mordy otworzyć.Po za tym szukanie "drugiej połówki" w gimbazie to głupota.Dziewczyny w tym wieku zakochują się z dnia na dzień.

Opublikowano

Jak można być samotnym mając przyjaciół i dużo znajomych? Samotny to jest człowiek, który właśnie nie ma do kogo mordy otworzyć.Po za tym szukanie "drugiej połówki" w gimbazie to głupota.Dziewczyny w tym wieku zakochują się z dnia na dzień.

Samotny jestem uczuciowo -.-

Opublikowano

Nie dołuj się tak- w końcu kogoś znajdziesz. Nie polecam szukania w gimbazie- jak kamień w wodę. Zrób coś, aby ten ból zagłuszyć np: Słuchaj dużo muzyki- to pomaga.

Opublikowano

jeśli jestes smutny bo nie masz jakiegos tępego pustaka z gim który jara sie byle gównami to musisz być dziwny.

vayne.png

Opublikowano

jeśli jestes smutny bo nie masz jakiegos tępego pustaka z gim który jara sie byle gównami to musisz być dziwny.

To twój punkt widzenia. Jego jest zupełnie inny- każdy odczuwa życie

inaczej.

Ty, że bez pustaka z gim można żyć, a on że nie może być sam. Zgodzę

się z tobą Wejn- ale dla tego co stworzył temat rada z góry napisana-

zagłusz to, albo znajdź alternatywę na tą pustkę. Nie dołuj się tak,

gdyż jeszcze będzie depresja, próby samobójcze itp.

Opublikowano

Po jaką cholerę Ci dziewczyna w tym wieku? Ukończ naukę lepiej, a potem myśl o takich głupotach. A jak chcesz, żeby ktoś Cię przytulił to idź to mamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...