Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria.pl | Start 11.10.2013 18:30

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyjdź i nie wracaj lepiej Asfen ;]

Ktoś pisał że jest małe zainteresowanie / czy ja wiem ? entergames .. + Adas Kirek Meneger Ja i jacys tam mniejsi youtuberzy wiec cos się dzieje

Ty robisz reklame? człowieku ty każdego serwa reklamuejsz a nie potrafisz zrobić intro życzę ci powodzenia na youtbue ale raczej " reklamując " o ile twoje filmiki można nazwać reklamą to się nie wybijesz na tym youtube radzę ci nauczyć się intro robić albo kupić od kogoś od czegoś trzeba zacząć

Pozdrawiam Reklamującego WezzyHaker, reklamuje każdy serwer i jest ostrym youtuberem z intrem z movie markera...

AW: jak bronie 75?

31.07.13 - Astium !

16:00 Start!

Najlepszy Serwer 2013!

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty robisz reklame? człowieku ty każdego serwa reklamuejsz a nie potrafisz zrobić intro życzę ci powodzenia na youtbue ale raczej " reklamując " o ile twoje filmiki można nazwać reklamą to się nie wybijesz na tym youtube radzę ci nauczyć się intro robić albo kupić od kogoś od czegoś trzeba zacząć

Pozdrawiam Reklamującego WezzyHaker, reklamuje każdy serwer i jest ostrym youtuberem z intrem z movie markera...

AW: jak bronie 75?

Po 1 primo .

Mam 2 nowe intra psie :)

Movie Marker ? Wątpie . Zrób coś lepszego i pokaz kozaczku za 10 zł :)

Tak reklamuje mam po 1k wyświetleń na każdej prezentacji x serwera

Kupić to ty sobie możesz mózg bo widac jego brak gołym okiem ;)

Czekam na twoje intro ;)

Szzd.png

Opublikowano

Po 1 primo .

Mam 2 nowe intra psie :)

Movie Marker ? Wątpie . Zrób coś lepszego i pokaz kozaczku za 10 zł :)

Tak reklamuje mam po 1k wyświetleń na każdej prezentacji x serwera

Kupić to ty sobie możesz mózg bo widac jego brak gołym okiem ;)

Czekam na twoje intro ;)

Pisalem. Oprocz zwyzywania i robienia prezentacji kazdego serwera i konczenia gry bo nie umie grac nie potrafi NIC. Nie warto z nim dyskutowac. Bedzie Cie tylko wyzywac a ludzie jeszcze beda go bronic.

Opublikowano

Pisalem. Oprocz zwyzywania i robienia prezentacji kazdego serwera i konczenia gry bo nie umie grac nie potrafi NIC. Nie warto z nim dyskutowac. Bedzie Cie tylko wyzywac a ludzie jeszcze beda go bronic.

Bronią bo mam racje ;) ?

Kończenie gry bo nie umiem grać ? Gratuluje . Widac bieda umysłowa ;) . Jedyną seria ktora prowadziłem był Dreikon - skonczylem normalnie serie bo co ? bo nie umiemi grac ? :( oh jaka szkoda :*

Potyrac to Cie moge na Ts dopiero ;;))

Dobrze że ty cos potrafisz - ZAMIATAĆ ULICE <#

Szzd.png

Opublikowano

Serwer wygląda ciekawie, ale to tyle;/. Z opinii innych można wywnioskować że będzie tak samo słaby jak osoby które go reklamują, ale mimo wszystko życzę dużo graczy.

Jeśli chodzi o eventy to czy będą one organizowane regularnie czy tylko raz na miesiąc jak jest to na większości nowych serwerów?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...