Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Invoria.pl | Start 11.10.2013 18:30

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie będzie można buffki 40lv na mapy 95+

exp po 100lv to ok. 7% za małego (podkreślam małego nie dużego ) spota a mobki się szybko ubija i szybko się respią.

Zapraszam na forum serwer do ankiety o bonach 1-5 czy chcecie jak teraz czy maksymalne.

link do forum na stronie.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie będzie można buffki 40lv na mapy 95+

exp po 100lv to ok. 7% za małego (podkreślam małego nie dużego ) spota a mobki się szybko ubija i szybko się respią.

Zapraszam na forum serwer do ankiety o bonach 1-5 czy chcecie jak teraz czy maksymalne.

link do forum na stronie.

To dobrze , wazne zeby albo byl dobry exp albo szybki resp i sporo mobow.

Przydaly sie tylko max bonusy. :)

Opublikowano

Bonusy niech zostaną tak jak są teraz, przynajmniej pvp nie będzie takie nudne i bony w ekwipunku będą miały swoją wartość.

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Podoba mi się serwer, jednak zmieńcie te zbroje :x Na pewno zagram jak znajdę czas ;)

Mam pytanie: czas na który pozostał jeszcze pet zmniejsza się tylko w tedy gdy jest przywołany, czy nawet jeśli go nie używamy?

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Nie zagram bo serwer entergames a co jest z entergames szybko upada !!

JA tylko hostuję. Mówisz tak jakbyś powiedział "nie zagram bo serwer z hosteamu czyli szybko upadają"...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

serwer wygląda naprawde interesująco, ładna, przejrzysta zapowiedź, dość ładne sety zbroi, broni, jedynie te hwangi mi nie pasują do tego wszystkiego, Powodzenia :)

Opublikowano

zaden gm nie ma praw do komendy /i ani nic w tym stylu więc nikt nie może rozdawać itemów. co do cen pasują wam takie?

http://iv.pl/images/20427174737602509954.png

Zapraszam do 1 kl. podstawówki :)

Nie zagram ze względu na administracje oraz odradzam tu zagrać. Chociaż jeśli ktoś zamierza to radze pod nowymi passami ;)

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Polecam, i zapraszam do gildii Najemnicy chętni PW w królestwie Riao czyli Jinno.

Edit:

Czy Mentalem jest cięzko expić?

Czy DMG postaci są dopasowane?

Są dostępne na serwerze rosy na Magię?

Kiedy pojawi się prezentacja serwera na publikacjach?

Opublikowano

Grałem trochę na tej becie, i muszę powiedzieć że drop yang nie jest zbytnio dopasowany. Do 30lv miałem nie całe 1kk które starczylo na fms zbroje i 200zmianek.

Exp marny jak na serwer medium, i gra mentalem tutaj nie jest wcale taka łatwa, w ciagu 1,5h 45lv. Gdzie na innych mediumach w 3h mozna spokojnie 90 wbic ;)

Próbowałem się zmierzyć z wodzem orków i ognistym królem i ani tego ani tego nie pokonalem. A eq z hp było + fms 39 srednich. GM nie odpisuje jak coś zglaszam lub pytam... jedynie ciekawy jest system ip ktore zdobywamy z boss'ow i wymieniamy je na ciekawe nagrody. Serwer polecam osobą które lubia zamulone mediumy, ja nie zawitam na oficjalnym :)

Aha to weź podaj mi takiego mediuma na którym wbijesz w 3 h 90 lv ;>

Opublikowano

Aha to weź podaj mi takiego mediuma na którym wbijesz w 3 h 90 lv ;>

Nathiss

Kiedy bedzie jakis client bo tego z bety nie da sie pobrac. Klikam DirectDownload, dlugie ladowanie i cala biala strona sie pokazuje.

Moj net nie ma nic do rzeczy, chwile temu pobralem w 11 minut klienta wazacego ponad 1gb.

Opublikowano

Nathiss

Kiedy bedzie jakis client bo tego z bety nie da sie pobrac. Klikam DirectDownload, dlugie ladowanie i cala biala strona sie pokazuje.

Moj net nie ma nic do rzeczy, chwile temu pobralem w 11 minut klienta wazacego ponad 1gb.

Nathiss to easy/medium

Opublikowano

Swietny serwer , ale starsznie male zainteresowanie. Moze zrobcie wieksza reklame jakas?

Nagrody sm za reklame na innych forach z ss'ami etc.

Opublikowano

Wyjdź i nie wracaj lepiej Asfen ;]

Ktoś pisał że jest małe zainteresowanie / czy ja wiem ? entergames .. + Adas Kirek Meneger Ja i jacys tam mniejsi youtuberzy wiec cos się dzieje

Szzd.png

Opublikowano

Wyjdź i nie wracaj lepiej Asfen ;]

Ktoś pisał że jest małe zainteresowanie / czy ja wiem ? entergames .. + Adas Kirek Meneger Ja i jacys tam mniejsi youtuberzy wiec cos się dzieje

Tylko nie ZabQ. Lepszy WeeZy na WH niz ZabQ i jego madrosci.

"SIlne nie zwieksza przeszywki", idz sie schowaj zabciu..

Pozatym Ty chyba robisz prezentacje akzdego startujacego serwera a potem olewasz..

Jelsi Twoja odpowiedz to ma byc wyzywanie i nazywanie dzieckiem to sobie daruj bo nic innego nie umiesz oprocz wyzywania i plucia sie.

Ponawiam pyt - czy bedzie jakis inny klient bo tego nie moge pobrac z bety? Wciskam Download i pokazuje sie biala strona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...