Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana.eu [Dedyk] [Medium]

Av3nGeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zdissowales mnie jak dziką swinie po wyboju

ale zrozum ze robie to co wole czyli oznacza ze ty jestes idiota bo nie umiesz tego zrozumiec, pisze jak chce wiec zachowuj sie jak cywilizowany czlowiek albo jak umiesz skakac to wypierdalaj w podskokach niekompetentny pajacu.

cqs8.jpg

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

._. Polecam i jak i zapraszam na serwer ;)

Administracja spisuję się bardzo dobrze. Event jak i ZUO zawsze jest ciekawe ;)

sygna1.gif

Opublikowano

A już pomyślałem sobie, że to s2 skoro nowa prezka... jeśli chodzi o stabilność tego serwera to duży +, ale mnie osobiście odpycha topka. Nie zagram ale jak najbardziej polecam i czekam na s2 :D

Novum.png

Opublikowano

Serwer nawet ciekawy , grałam tam ze 2 tygodnie ale strasznie dużo tych itemów do ulepszania.. traczy, buty i cala reszta.. trochę przesadzone to jest ale serwer polecam jak najbardziej

Opublikowano

Serwer zdecydowanie polecam - administracja dba o serwer, świetne atmosfera, częste update, na serwerze stale 900+ graczy i rośnie. Bardzo ładnie serwer się rozwija od samego początku, nic tylko grać !

Opublikowano

Naprawdę bardzo polecam serwer.

Łatwo można się wybić, nie ma bugów, graczy gra sporo, administracja widać że interesuje się serwerem.

Wg mnie aktualnie najlepszy medium w Polsce :)

Opublikowano

Prezentacja szczegółowa przy tym wszystkim szata graficzna piękna .

Co do serwera zrobiony estetycznie jak cała reszta ( mam na myśli tu forum serwera )

Polecam jak najbardziej :)

Opublikowano

Z tego co zauważyłem to na serverze coraz więcej ludzi gra :D Niedawno grało max po 900 graczy a teraz licznik pokazuje nawet 1250 graczy online :P Licznik nie jest podkręcony bo w m1 widać bardzo dużo graczy :) Server rozwija się w dobrym kierunku jak narazie.Polecam i zapraszam !

Opublikowano

Z tego co zauważyłem to na serverze coraz więcej ludzi gra :D Niedawno grało max po 900 graczy a teraz licznik pokazuje nawet 1250 graczy online :P Licznik nie jest podkręcony bo w m1 widać bardzo dużo graczy :) Server rozwija się w dobrym kierunku jak narazie.Polecam i zapraszam !

Uwież mi ,że jest przynajmniej 2 x:)

sygna1.png

Opublikowano

Masz swoje zdanie szanuje to ,ale z tego co widze to nie chce mi się wierzyć w ten podkręcony licznik.Teraz na eventach i w m1 przesiaduje 2 razy więcej graczy niż wcześniej. :P Spadam,cześć.

Opublikowano

Po evencie halloween, na którym mozna bylo BARDZO się wybić dużo graczy przybyła i nadal przybywa. Spoty w grocie jak i na mapach od 100lvla są zapełnione. W m1 mało ludzi? dlatego że mało sklepów bo handel opiera sie tu na bryłkach a nie wystawianiu itemów w tobołkach. Serdecznie zapraszam : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...