Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emigracja do innego państwa. ;-)

Avaterys™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Interesuje mnie Wasze zdanie na temat emigracji. Chcecie wyjechać w przyszłości, a może już wyjechaliście?
Co Wami kieruje, aby podjąć taką, a nie inną decyzję.

Ja osobiście pragnę wyjechać do Moskwy, otworzyć jakiś spory biznes właśnie w Rosji. ;-)

A Wy?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie. Nigdzie mnie nie ciągnie. Chyba, że jakaś dobra praca w branży informatycznej (Niemcy, Anglia) ;)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Ja osobiście pragnę wyjechać do Moskwy, otworzyć jakiś spory biznes właśnie w Rosji. ;-)

A potem Ci się nie powiedzie i kuzyn w USA zapewni Ci kasę i import? :D Tylko nie zapomnij zainstalować najnowszego patcha bo będzie Ci lagować już przy 1 misji.

@top

Mogę być w każdym kraju, w każdym jest jakiś sposób na pieniądze a znajomość angielskiego mi wystarczy. To w jakim kraju jestem obecnie zależy tylko od tego gdzie najwięcej kasy można zgarnąć.

Opublikowano

Mnie nie kręci emigracja. Gdyby była taka opcja to może skusiłbym się ale mam plany w tym kraju i musiałyby one nie wypalić, jak na razie jest dobrze.

Nie zmienia to jednak mojego podejścia do podróży, a raczej odwiedzenia takich krajów jak UK, Kanada, USA czy Francja.

Opublikowano

Szczerze? Jak coś ci się w Polsce nie podoba, to proszę bardzo, wyjeżdżaj, ale nie, przecież jesteś 14 latkiem który chce założyć mafie w Rosji, ale ci matka nie pozwala.

@top jak się komuś w Polsce nie podoba to niech wyjeżdża.

Szacun dla prawdziwych OBYWATELI!

J7kTLRS.jpg?1
Opublikowano

Pomysł na temat ogólnie dobry. Można nabić posty.

Zamieszkuje USA od jakiś dwóch tygodni (samo zdobycie "Vizy" zajęło 9 miesięcy, za trzecim razem). Sądże ze wybór był bardzo dobry. Dzielnicy i numeru domu nie podam :D

City: New york (czyt. nowy jork)

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Jakoś specjalnie nie ciągnie mnie do tego żeby wyemigrować, ale jeśli sytuacja finansowa mnie to tego zmusi to nie będzie innego wyboru.

Tak czy siak podejrzewam, że ciężko by mi było wyjechać, bo jakoś bym się czuła obco w innym kraju.

Pewnie to kwestia przyzwyczajenia, ale z tego co się nasłuchałam to wielu ludzi, którzy wyjechali i siedzą na jednym miejscu z ponad 10 lat i tak uważają Polskę za swój dom.

58815786.jpg

Opublikowano

Studia techniczne, w których jestem trakcie po ukończeniu dają niemalże stuprocentową szansę na dobrą pracę. (Mechatronika na wydziale mechanicznym)

Nie zdziwiłbym się więc, gdybym za karierą zawodową musiał wyjechać do USA bądź Japonii.

1382800106-U1012385.png

Opublikowano

Studia techniczne, w których jestem trakcie po ukończeniu dają niemalże stuprocentową szansę na dobrą pracę. (Mechatronika na wydziale mechanicznym)

Nie zdziwiłbym się więc, gdybym za karierą zawodową musiał wyjechać do USA bądź Japonii.

Musiałbyś znać japoński perfekcyjnie bym tam znaleźć pracę jako technik. A japoński jest jednym z najtrudniejszych języków.

Zostaje tu, bo nie mam funduszy na wyjazd...

Opublikowano

Będę się broniła do ostatnich sił przed wyjazdem, bo ciężko by było o pracę w moim zawodzie. No chyba że miałabym wyjechać na kolejne studia..

#don't care

Opublikowano

A potem Ci się nie powiedzie i kuzyn w USA zapewni Ci kasę i import? :D Tylko nie zapomnij zainstalować najnowszego patcha bo będzie Ci lagować już przy 1 misji.

@top

Mogę być w każdym kraju, w każdym jest jakiś sposób na pieniądze a znajomość angielskiego mi wystarczy. To w jakim kraju jestem obecnie zależy tylko od tego gdzie najwięcej kasy można zgarnąć.

Roz*ebales system tym zdaniem :D

@Mieszkam w Anglii już 3 lata i nie narzekam ;-), ale i tak w przyszłości mam zamiar wylecieć do USA.

Pozdrawiam Patriotów.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...