Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Tagi

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie na forum jest funkcja tagów, przy tworzeniu tematu możemy wpisać do 10 słów na podstawie których zostaną dobrane podobne tematy. Jednak użytkownicy rzadko po nią sięgają, co utrudnia przeglądanie forum pod kątem danego zagadnienia, a nie działu. Oczywiście nikogo nie możemy nikogo zmusić do ich wpisywania, lecz możemy zaproponować przystępniejszą ich formę, mianowicie hashtagi, które są swag, fajne, modne itd. Działałoby to tak samo jak teraz, z tym, że słowo poprzedzone znakiem "#" stawałoby się jednocześnie tagiem i linkiem prowadzącym do strony z tematami zawierającymi owe słowo.

Opublikowano

Jestem na NIE.

Już to widzę jak całe zdania będą pisane tagami. To jest forum po to są działy że jeżeli coś nas interesuje na temat jakiejś gry to szukamy w dziale.

Jak pewnie wiesz tagi które się wpisuje przy tworzeniu tematów służą do wyszukiwania w google.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Tak.

To jest forum po to są działy że jeżeli coś nas interesuje na temat jakiejś gry to szukamy w dziale.

To nie jest idealna metoda. Czasami potrzebujemy czegoś, nie pamiętamy nazwy, a tagi bardzo pomagają w wyszukiwaniu. Przecież to nikomu nie zaszkodzi.

Admin Cienia
Opublikowano

Tagi mogą okazać się przydane, byle tylko użytkownicy rozsądnie z nich korzystali.

Jestem za.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Na nie, Za dużo krzaczków będzie ^^

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Jestem na NIE.

Już to widzę jak całe zdania będą pisane tagami. To jest forum po to są działy że jeżeli coś nas interesuje na temat jakiejś gry to szukamy w dziale.

Jak pewnie wiesz tagi które się wpisuje przy tworzeniu tematów służą do wyszukiwania w google.

Zgadzam się, również jestem na Nie.

Opublikowano

Jestem na NIE.

To usuńmy wyszukiwarkę, bo przecież szukamy w dzialę.
Opublikowano

Tak.

To nie jest idealna metoda. Czasami potrzebujemy czegoś, nie pamiętamy nazwy, a tagi bardzo pomagają w wyszukiwaniu. Przecież to nikomu nie zaszkodzi.

Wredna powiedz mi jakby te tagi wyglądały ? #download #cheaty #metin ? A może #serwer #metin i tak dalej.

Niema to większego sensu w zastosowaniu na forum o tematyce gry

To usuńmy wyszukiwarkę, bo przecież szukamy w dzialę.

Przepraszam, zapomniałem o wyszukiwarce która działa już działa na zasadzie tagów ;)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

można, ale by karać zdania z hasztaguf albo nadużywanie, można by tylko używać w kluczowych słowach, np.

Cześć, #szukam #działającego #cheata do #1.6, z góry dzięki!

Opublikowano

można, ale by karać zdania z hasztaguf albo nadużywanie, można by tylko używać w kluczowych słowach, np.

Cześć, #szukam #działającego #cheata do #1.6, z góry dzięki!

Nie, no to byłoby tak:

Cześć! Szukam działającego cheata do CSa 1.6 #cheat #counterstrike

Opublikowano

#Jak # ja #kurwa #nie #lubie #hashtagów

Nie. Dla mnie już tagi są niepotrzebne.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Tagi mogą okazać się przydane, byle tylko użytkownicy rozsądnie z nich korzystali.

Jestem za.

Wierzysz w to?

Niestety na nie , z powodu możliwych nadużyć

Opublikowano

Na nie. Po pierwsze rzygam hashtagami, po drugie to nie ma zastosowania na forum, gdzie udziela się ~tysiąc użytkowników (+5 postów, gdzie ostatni był po 1 czerwca). Ich różnorodność tutaj by uniemożliwiła wyszukiwanie i długo by zajęło zanim byśmy się do nich przyzwyczaili i ustalili schemat. Spodobałaby mi się za to subskrypcja tagów, jednak jak wspomniałem - za mało userów.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Można spróbować lecz nie wiem czy by to przeszło na pewno by był lekki spam na początku :)

# NA TAK

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...